... se na ovoj temi priča o četnicima i ustašama.Ma sve su to igrice, za mesec dana će opet da...
Ima i snimak... Jedino ako ta žena nije majka tog povređenog dečaka.У међувремену неки медији објавили су сулуди чланак за који очигледно очекују да неко стварно поверује да је истинит...На крају ће испасти да су српски дечаци на КиМ сами себе пуцали:
Због оваквих чланака све више верујем у тачност теорије да овакви "опозициони" медији заправо раде у корист власти с циљем да (потенцијалним) гласачима опозиције огаде исту...Majka ranjenog dečaka na Kosovu: Napadač nije pucao na decu, povređeni su od metka koji se odbio od asfalta
Majka povređenog u jučerašnjem incidentu u selu Drajkovce kod Štrpca Zorica Stojanović je izjavila da prema informacijama koje ima osumnjičena osoba za ranjavanje njenog sina Stefana Stojanovića nije pucala na njih već da se metak od asfalta odbio (rikošetirao) i da je ranio u rame njenog sina.www.danas.rs
Nije on toliko vešt manipulator, koliko je narod glup i nepismen. Kako nas nije ubedio u te laži? Opozicija itekako zna šta radi, namerno su to rekli jer su videli da SNS gubi BG. Posle je Đilas prodao beogradske izbore Vučiću u zamenu za nešto... Opšte poznata činjenica. Mnogi u opoziciji rade na tome da ova vlast opstane što je moguće duže.Највећа обмана коју је Вучић успео да спроведе у дело је да већину бирачког тела и даље држи у уверењу како је он "патриота". На то су наивно пали и "грађанисти" који о њему говоре као о некаквом "националисти" не схватајући да му тако само подижу рејтинг јер је бар 60% бирачког тела у Србији мање или више национално оријентисано. Ко то не схвата ништа не схвата. Његово "србовање" је фолклорно, пароле "живела Србија", споменик, новац за завршетак храма су ок, начелно нисам против, али то не решава суштину проблема са којима се народ и држава суочавају. Не решава проблеме али је веома згодно да се тиме јавности престави као "патриота". По најважнијим питањима и СНС и 70% опозиције имају идентичне или врло сличне ставове. Косово, НАТО, економска политика, чланство у ЕУ... Вучић је од Косова одавно дигао руке само што је довољно политички писмен или покварен, зависи како се на то гледа, па неће директно народу то да каже али ко је пратио његове беседе лако је могао да примети да увек када се дође до теме Косова иде оно "важно је сачувати мир и стабилности, ево раст БДП-а, кумулативно" и почне да црта графиконе. Што се ЕУ тиче, он се прави да ми, као, желимо у ЕУ, ЕУ се прави да нас, као, жели. У суштини, од тога нема ништа бар до 2030. без обзира шта ми урадили или не урадили. Поред тога што је Вучић велемајстор манипулације и спина наш проблем је и то што је велики део наше опозиције политички неписмен и често инфантилан. Пратио сам кампању за прошле изборе, нисам могао да не приметим какве аутоголове су поједини опозиционари давали сама себи. "Твитер јавност" и део "твитер опозиционара" је тек једна трагикомична прича. Од обећања да ће срушити Београд на води и прича о измештању споменика Стефану Немањи у Маринкову бару до оног наратива "Срби фашисти", "крезуба, затуцана Србија" и слично. Ако у фокус кампање ставиш коцке на Тргу Републике, фонтану на Славији и споменик Стефану Немањи не можеш ни очекивати да оствариш озбиљан резултат на изборима. То су за део људи важне теме али никако нису теме које могу да доведу до смене власти, чак ни у Београду.
Kosovo je izgubljena priča, a i mučna. Mislim da opstanak Srbije ne zavisi od toga šta se dešava na Kosovu, već od toga šta se dešava u centralnoj Srbiji i Vojvodini. Možemo da se lažemo koliko god hoćemo, to je tako. Ako se nešto ne promeni na bolje u Srbiji, Srbi će sasvim sigurno nestati. Vučić je trasirao put u nestanak.Шта год да се деси лоше нашем народу на Космету, ми ћемо увек бити кривци у очима запада, просто смо жигосани као негативци.
Шиптари су искрено 100% про НАТО, док су наши доле Митровицу окитили и руским тробојкама поред наших. У очима западних елита то је довољно за одређивање кривице.
А СНС национализам је само шминка, пароле, заставе, споменици, вашари и песмице.
Зависи како на то гледаш. Тебе и мени сигурно није убедио у лаж али некога другог јесте. Не бих ја толико кривио народ, много људи верује у оно што види и чује, моћ медија је велика, то се често превиђа. Није случајно што се СНС труди да контролише што већи број медија. Рецимо, познајем особу која у Вучића гледао као у месију, заиста верује да живимо у златном добу (он свакако не живи али верује и радује се када на Пинку слуша и гледа како се "ради и гради" и како се никад није живело боље). Никако се не уклапа у профил "крезубог, затуцаног Србина", човек се из убеђења учланио у СНС и верује да је то најбоља политичка опција, није тражио ни посао ни функцију због чега се иначе 90% људи и учлањује у странку која је у неком тренутку владајућа. Ту нема помоћи, можеш сатима да му износиш контрааргументе, не вреди. Нисам склон теоријама завере али и мени често делује као да део опозиције ради за власт, као да им и није стало да победе него им овакво стање и позиција одговара.Nije on toliko vešt manipulator, koliko je narod glup i nepismen. Kako nas nije ubedio u te laži? Opozicija itekako zna šta radi, namerno su to rekli jer su videli da SNS gubi BG. Posle je Đilas prodao beogradske izbore Vučiću i zamenu za nešto... Opšte poznata činjenica. Mnogi u opoziciji rade na tome da ova vlast opstane što je moguće duže.
Истина, да је Србија јака и уређена, лако би придобила и албанце да јој буду лојални.Kosovo je izgubljena priča, a i mučna. Mislim da opstanak Srbije ne zavisi od toga šta se dešava na Kosovu, već od toga šta se dešava u centralnoj Srbiji i Vojvodini. Možemo da se lažemo koliko god hoćemo, to je tako. Ako se nešto ne promeni na bolje u Srbiji, Srbi će sasvim sigurno nestati. Vučić je trasirao put u nestanak.
Da Srba ima 15 miliona, Kosovo bi odavno bilo u Srbiji. Još da smo bogata zemlja, Albanci ne bi ni želeli samostalnost. Dakle, ako imaš staro stanovništvo, korupciju, kriminal, nepotizam, biološko odumiranje, ne možeš imati ni velike strateške ciljeve.
Каже хвала богу па ми је дете само окрзнуто а детету метак у рамену мора на операцију да му га ваде.
Ovoga bi Igor banovao na forumu."Da smo poslušali one koji su hteli da nedelja bude neradni dan ne bismo imali rekordnih 129.000 kupaca u Galeriji nedeljom", dodao je Vučić...