[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444057#p444057:1dsug0ic je napisao(la):11030 » 03 Apr 2017, 09:25[/url]":1dsug0ic]lenjost ima svoju cenu!
Placacemo je narednih 5 godina, a mozda i duze.
Mojim rodjacima koji zive 20+ godina u Kanadi je dosao poziv za glasanje. Isto i prijateljima koji su 5+ u Nemackoj. Koliko je takvih ljudi? Svi se oni broje kao ''apstinenti''. Da su izuzeti iz birackih spiskova, ne bi on navukao 50% nema te sanse.
I ja sam razmišljao o tome. Imamo višak od barem milion ljudi u biračkom spisku. Kada bi se izlaznost računala od ljudi koji su tu i živi, mislim da bi bila veća bar za 10%. Ali to ne menja činjenicu da je ovaj dobio 2 miliona glasova, što mu, čak i povećava procenat. E sad pitanje je da li su ti tvoji rođaci "glasali" za njega. Opozicija je u gadnom problemu ako ne može da dokaže veliku izbornu krađu, ako je bilo toliko da ovaj makar padne ispod 50%, ako nije onda je*******iga ljudi.
Činjenica koja mene baš ubija je da li je moguće da ne znam nijednu osobu koja je juče glasala za vučića, čak su skoro svi sa kojima se družim izašli na izbore, a da su rezultati ovako poražavajući. Koliki je mehur u kom živim?