Šta je novo?

Izbori 2024

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443966#p443966:1wd8gjg6 je napisao(la):
tragac » 02 Apr 2017 08:46 pm[/url]":1wd8gjg6]Kmečite i plačite vi građanske šoviništičke narikače. Samo to i možete. Mada bi trebali da slavite, jer je novi Predsednik vaš nusprodukt i rezultat vaše bahatosti i nerada. Ugasite se.

Пише се "требало", ти антирусу и антиграђанине.

Поносим се својим Новим Београдом.

А Београд на води изгубио на својој општини...

Najvise volim nabedjene demokrate u pokusaju iz kojih puca sujeta i zavist. Neverovatno.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443970#p443970:3o7refqx je napisao(la):
Пантограф » 02 Apr 2017 08:53 pm[/url]":3o7refqx]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443966#p443966:3o7refqx je napisao(la):
tragac » 02 Apr 2017 08:46 pm[/url]":3o7refqx]Kmečite i plačite vi građanske šoviništičke narikače. Samo to i možete. Mada bi trebali da slavite, jer je novi Predsednik vaš nusprodukt i rezultat vaše bahatosti i nerada. Ugasite se.

Пише се "требало", ти антирусу и антиграђанине.

Поносим се својим Новим Београдом.

А Београд на води изгубио на својој општини...
Look a Grammar Nazi. Odoh pod mač, gotovo :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443929#p443929:2a5fk3m8 je napisao(la):
astrodule » 02 Апр 2017, 18:28[/url]":2a5fk3m8]Koliko si onda para uložio ako si znao?

па не исплати се улагати паре у Њега, на квоту 1, 01 и 1,02. а свако иоле реалан би видео да Он побеђује у првом кругу, јер да није тако не би се ни кандидовао

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443973#p443973:1fxf3a2w je napisao(la):
vucko » 02 Apr 2017 09:04 pm[/url]":1fxf3a2w]AV pao na 53, da li ima šanse da padne ispod 50%?
Gde je pao na 53%? I da kojim čudom padne ispod 50%, ima on svoje horde Šešeljevaca spremne za slučaj drugog kruga.

Iako su rezultati još nepotpuni svi protivnici AV imaju puno razloga za optimizam:

- Za dva meseca Toma i Vučić više neće biti na svojim pozicijama.
- Vučić je upregao sve što je imao u ove izbore i sada se vidi zašto nije smeo da pusti drugog kandidata ili parlamentarne izbore - Njegov ukupan rezervoar glasova opao je na oko 2 miliona, i svaka ozbiljnija animacija birača na nekim sledećim izborima bi ga oštetila.
- Pokret Beli je napravio pravo malo čudo, a i Saša Janković je ostvario solidan rezultat. Kad se uporede parlamentarni izbori prošle godine, poremećaji u biračkom telu su očigledni.
- U Beogradu je Vučić na ispod 40%!!!!! Ne vidim kako bilo koji drugi njegov kandidat može preko toga, i već mislim da je jasno da će novi gradonačelnik za godinu dana biti Saša Janković, uz podršku Belog. Ta dva kandidata su zajedno osvojila više od AV. Samo pametno i samo strpljivo i SAMO JAKO.

Na sajtu izbori live je pao ispod 53% a obradjenih birackih mesta je oko 19%. On sad svira da je pobedio sa obradjenih 80% birackih mesta??

Opoziciji do pobede fale samo dve sitnice:

- nove ideje
- novi ljudi.

Sve ostalo je titranje m.... diktatoru, na ovaj ili onaj način. Ovo nije samo pobeda Vučića, ovo je i poraz onih koji su pokušali da ubede narod da su drugačiji od Vučića. A oni koji vole da ih lažu su odavno odlučili da hoće baš original Vučića. Ovi malo pametniji su (a) i ovaj put opet nekako pojeli g***o i glasali (b) davno digli ruke i (c) pobegli.

JohnnyLee":mch75cnl je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443929#p443929 je napisao(la):
astrodule » 02 Апр 2017, 18:28[/url]":mch75cnl]Koliko si onda para uložio ako si znao?

па не исплати се улагати паре у Њега, на квоту 1, 01 и 1,02. а свако иоле реалан би видео да Он побеђује у првом кругу, јер да није тако не би се ни кандидовао
Kako se ne isplati?
Ja da sam siguran u nešto, a može da se kladi, uložio bih 10000 evra i na tu kvotu dobio 100€

Ali to je kvota za pobednika, ti si rekao da si znao da će da pobedi u prvom krugu, a za to je kvota bila sigurno bolja od 1.02

Poslato sa telefona

Edit: evo našao sam da je kvota za pobedu u prvom krugu bila skoro 2!
Pa to je onda zicer za sve vas koji ste znali da neće biti drugog kruga.

Izlaznost 55% birača.

Od toga vlast 55%, a fiktivni lik skoro 10%.

Srbija je pokazala da ima 45% politički nepismenih i nezainteresovanih ljudi od kojih neki poseduju i "diplome" Karića (novi predsedink hteo da ga hapsi, eno sada stoji uza njega dog slavi pobedu) i Dr. Miće i njima sličnih.
To nam je što nam je, život se nastavlja, sutra je novi dan.

Očekujem promene ustava da bi se novoizabranom predsedniku povećaju ovlašćenja iako je izabran po drugačijim zakonima, usput i izmenu dela o Kosovu. bag** će nastaviti da uništava institucije, policija će biti politizovana i korumpirana, sudije će biti na prodaju, lekari će odlaziti iz zemlje, nastavnici će dobijati batine od đaka i njihovih roditelja, svi mediji će polako počinjati da liče na Happy, Pink, Informer, radnici će raditi za 250-300 evra a država neće ubirati porez od profita stranih vlasnika već će im oprostiti sve dažbine, "tragači" će zadovoljno trljati ruke pošto su kupljene diplome dobile legitimitet jer su njihovi na vlasti i soliće nam pamet svojim priglupim rezonovanjem sa kojim ne bi mogli upišu normalan fakultet sa prijemnim ispitom.

Nije sve tako crno. U Beogradu je dobio manje od 40% izašlih, a kada se saberu Janković, Maksimović Beli i Jeremić - on nema podršku Beograda.
Ima bar nekog malog razloga za ponos.

PS - fiktivni lik dobio 2x više glasova od Šešelja :lool:

Okvirno je on osvojio 2 miliona, izašlo je oko 3.7 miliona. To znači da je bilo potrebno da izađe jos 300 000 ljudi koji bi glasali za bilo koga osim broja 6 (ili poništili) listić, tj. izlaznost bi trebala biti oko 59.5 %

Pod pretpostavkom da je su svi koji za njega izašli na izbore, bila je potrebna izlaznost od 60% za drugi krug (što su uglavnom svi dobro predvideli)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443985#p443985:3pxd0mz6 je napisao(la):
relja » 02 Apr 2017 09:52 pm[/url]":3pxd0mz6]Izlaznost 55% birača.
, "tragači" će zadovoljno trljati ruke pošto su kupljene diplome dobile legitimitet jer su njihovi na vlasti i soliće nam pamet svojim priglupim rezonovanjem sa kojim ne bi mogli upišu normalan fakultet sa prijemnim ispitom.

"relje" će rastaviti da održavaju naprednjačko-udbaško-slobistički diskurs u pokušaju promocije građanskih vrednosti, vređaće, spinovaće i misliće da samo ljudi koji imaju diplomu univerziteta čiji je osnivač Republika imaju pravo na mišljenje. Misliće da smo mi sa diplomama drugih institucija ili bez tih diploma teroristi, društvena opasnost i slično, a onda će se čuditi zašto tek jedna sedmina celog biračkog tela pije tu priču.

PS. Građanska opcija vodi mrtvu trku sa fiktivnim likom (iza koga stoji diplomac privatnog fakulteta) ROFLMAO.

.... soliće nam pamet svojim priglupim rezonovanjem....

Hvala na potvrdi.

Raduj se tragač, tvoje vreme je konačno došlo.

Kultura, kao i obrazovanje, na najvišem nivou. I onda se čudimo kako i zašto popularnost Vučića raste. Najpre su tvoji koji su sad iza Saše Jankovića omogućili da se sa privatnim fakultetom možće u državnu službu. Meni to niti je bila nikad aspiracija, niti cilj. Upisao sam ga jer nisam imao poverenja u državne VŠU iz više razloga, kao što nemam ni sad. Ne boj se, ne radim u državnoj službi i ne uzimam tvoj teško zarađeni inženjerski hleb. Ali neka, matori, živi i dalje u iluziji da sam ja pretnja po tvoj poredak stvari. Nije moj problem.

Pošto vidim da bijete bitku oko fakulteta, samo da ukažem na jedan podatak ovima koji se kunu u državne univerzitete.

U vreme kada sam ja upisivao fakultet, mito za moj smer je bilo 14 soma evra na državnom ako te nisu spremali isključivo njihovi profesori. Devojke da rašire noge.

Eto, to su državni fakulteti, poserem se na njih.

Imaju jer već danima trpim uvrede mašinskog inženjera na račun moje megatreš diplome. I još čovek umislio da ja vrednujem svoju diplomu poput njegove, da ga na osnovu toga vređam i napadam. A on je taj koji vređa. I naravno, dođe izborno veče, kmeeee Vučić, kmeeee Vučić. Pa šta si sa takvim stavom očekivao? Da pobedi Elvis Prisli?

Каже се Елвис Пресли (извини, тенкре сам, нисам издржао:)

elvis-pensive.gif

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443998#p443998:v0qac8o8 je napisao(la):
tragac » 02 Apr 2017 10:35 pm[/url]":v0qac8o8]Imaju jer već danima trpim uvrede mašinskog inženjera na račun moje megatreš diplome. I još čovek umislio da ja vrednujem svoju diplomu poput njegove, da ga na osnovu toga vređam i napadam. A on je taj koji vređa. I naravno, dođe izborno veče, kmeeee Vučić, kmeeee Vučić. Pa šta si sa takvim stavom očekivao? Da pobedi Elvis Prisli?

Vucic je pobjedio zato sto Relja misli da je tvoj fakultet njesra?

Imaju velike veze. Konacno se legitimizovalo neobrazovanje. Ceo svet se trudi da ide ka visem i boljem obrazovanju dok smo mi sapat iz coska kafane , mozda malo jaci ton pijanca na slavi, onaj koji kaze kako je skola za budale i tome slicno, uspeli da instaliramo u sve pore i liderske uloge ovog drustva. Iskompleksirani i gubitnici su udarili kontru sebi ali im to nije bitno jer su je udarili i drugima-onima boljim i pametnijim, vrednijim i sposobnijim od sebe. Kod kuce tvrda korica hleba ali i pobeda i vodjina slika. Mi smo zemlja gde je konacno normalno i prihvaceno reci da su profesori glupani, lekari mesarski lopovi, pravnici secikese koji za nekakav papiric uzimaju silne evre, a inzenjeri polupismeni glupani od kojih bi svako bolje napravio.

Ovo je jako bitan deo sistematskog i sistemskog unistenja drzave.

Za to vreme, u paralelnom univerzumu tj.na sajtu izbori.live, Vučić pao na 52,22.

Vrh