Sa jedne bajkerske grupe:
"Dragi ljudi, većina vas nije svesna koliko je bajkerima skočila popularnost, jer nas od sinoć dodatno dosta njih opravdano slavi kao heroje, zajedno pod ruku sa padobrancima 63. padobranske brigade

Studenti su puni lepih reči, a i narod koji je posmatrao i učestvovao je oduševljen
U jednom periodu protesta tim provokatora je palio baklje sa traktora i zasipao policiju kamenjem što većina nije primećivala.
Međutim, bajkeri su brzinski odreagovali zajedno sa padobrancima i redarima iz redova studenata, ruku pod ruku očistili smo prostor ispred Skupštine da ne dodje do krvoprolica, jer smo sprečili bacanje kamenja i delova traktora na policiju. Imali smo dojavu da su naoružani ćaciji, nabrijani do maksimuma spremni da ulete u narod i naprave pokolj. Da ne bi stradao narod i deca, i da ne bude krvi do kolena i došlo do uvođenja vanrednog stanja kome se Nepomenik molio, organizovao i prizeljkivao, ja sam u dogovoru sa studentima zamoljen da se popnem na govornicu i zamolim narod da se premesti na Slaviju na studentski protest, da se ne koristi pirotehnika koja pravi dimne zavese tokom koje nasi snimatelji - (deca sa FDU ) nisu u mogućnosti da naprave čist snimak i otkriju počinioce.
Ubrzo je prostor očišćen i time su se provokatori podelili, mali deo je ostao na trgu Nikole Pašića a veći u Kneza Miloša.
Kad smo neutralisali i očistili prostor uz pomoć policije u civilu na Trgu Nikole Pašića, padobranci su dobili voljno i otišli su kućama na zaslužen odmor, a malo posle je krenulo i 15 minuta ćutanja za nastradale. Pred sam kraj ćutanja, provokatori koji su se sakrili izmedju Ćaci traktora na uglu Kneza Miloša i Bulevara izveli su nekoliko topovskih udara. Mi-bajkeri smo potrčali odmah da rešavamo situaciju, i u tom momentu je usledio je prasak koji je napravio dar mar i razbacao masu unaokolo.
Čim smo se zavukli u ćošak parka došlo je do kraćeg makljanja i uz podršku policije u civilu provokatore smo izbacili na ulicu i stali ispred traktora. Onda smo dobili informaciju od studenata da je miran i dostojanstven protest završen i dobili smo savet da skinemo prsluke i povučemo se, jer izlazi policija da se obračuna sa huliganima.
Zahvaljujući udruženim snagama veterana 63. padobranske brigade i bajkera i odličnom informisanoscu sa ljudima sa visokih pozicija u policiji, kojima je očigledno stalo do svog naroda, uspeli smo da pomognemo studentima da sačuvamo red i mir i da protesti prođu veličanstveno
Ovim putem se zahvaljujemo svim studentima u blokadi na svemu što su uradili do sada i obećavamo da ćemo i dalje zajednički raditi i istrajavati u budućnosti na uspostavljanju pravne države i istinske vladavine naroda, dok nas sve zajedno sunce ne ogreje
Neka suština studentske borbe postane i borba građanske borbe
Idemo dalje do ispunjenja studentskih zahteva i do pobede dobra
Hvala svima a posebno grupi bajkera koja je ispred Skupštine sebe stavila na raspolaganje studentima iznad svih očekivanja i granica izdržljivosti, vredelo je

"