Vox91
Expert
- Učlanjen(a)
- 17.08.2017.
- Pohvaljen
- 14.719
Nisi tako razmišljao do pre dve godine..A uvek je teze izaci na protest nego na izbore.
Nisi tako razmišljao do pre dve godine..A uvek je teze izaci na protest nego na izbore.
Po meni, ako se raspisu izbori, praviti plan za pritisak na REM, RIK i RTS i vrsiti taj pritisak.moguce, ja ne mogu da tvrdim nista
ali verujem da mogu da izgube jer ovo sto vidim oko sebe je ogromna promena
u mom okruzenju vecina je bila apoloticna
sto su mladji bili su vise apoliticni
a matori su ili za sns ili ih zabole isto
ali ako ih ne kontrolisemo nista onda
ali ja ne bih tako lako prihvatio pricu za izbore. mislim pricam na prvu, ne smatram sebe toliko pametnim za ove stvari ali bih jos cedio
jos bih ih gario, isao bih u sva mesta i sela srbija gde nije bilo pobune da ih budimo
edit: kako vreme prolazi nenadlezni vuce streakove fejlova
Nije to bas sto posto tacno, ali evo da uzmemo da jeste. Zar to nije znak promene? I da ljudi koji su trazili dlaku u jajetu je vise ne traze?Nisi tako razmišljao do pre dve godine..
Ja znam takvih kojima ode voz da se žene, a isti obrazac ponašanjaAli ne vredi, mnogi i dalje ne mogu da razbiju tu neku samostvorenu blokadu.
Pa problem je što se prespavalo 10 godina sns vlasti i učestvovanje na izborima dok su bili koliko-toliko regularni... milioni ljudi nisu učestvovali na njima jer ih je mrzelo, ili nisu hteli da glasaju ni za koga, u prevodu - aminovali su vlast sns-a, koja je onda, iz ciklusa u ciklus išla sa što većom silom i gušila i davila sve.Nije to bas sto posto tacno, ali evo da uzmemo da jeste. Zar to nije znak promene? I da ljudi koji su trazili dlaku u jajetu je vise ne traze?
Objasni mi scenario kako se formira prelazna vlada.Pa problem je što se prespavalo 10 godina sns vlasti i učestvovanje na izborima dok su bili koliko-toliko regularni... milioni ljudi nisu učestvovali na njima jer ih je mrzelo, ili nisu hteli da glasaju ni za koga, u prevodu - aminovali su vlast sns-a, koja je onda, iz ciklusa u ciklus išla sa što većom silom i gušila i davila sve.
Sada, kada je sve uništeno i kada su preuzeli sve konce i ne daju ni promil šanse da ti izbori budu pošteni - vi hoćete da izlazite na njih nadajući se čudu.
Čudo se neće desiti, shvatite to.. on nikada neće dati izbore koje će izgubiti.
Zato je toliko bitna ta prelazna Vlada, koja će da sprovede regularne izbore, a od koje Neron beži kao od kuge... jer zna da mu je to jedina opasnost.. sistem koji je izgradio da nikad ne izgubi na izborima mora se razvlastiti pre bilo kakvih izbora.
To je put do pobede, a ne trčkaranje na trci od 10.000 metara gde Vučić kreće od devetog kilometra, a svi ostali od nule..
Naravno, i to. Ja ih imam nekoliko na poslu.Ja znam takvih kojima ode voz da se žene, a isti obrazac ponašanja![]()
Toj "prelaznoj" vladi samo ime kaže da suži da se pređe u nešto drugo. Naravno da je neće dati, čak i da mogu pošteno da pobede, kad se formirna "prelazna" vlada oni gube, pošto ko će da glasa za one koji su pre prelazne vlade?Pa problem je što se prespavalo 10 godina sns vlasti i učestvovanje na izborima dok su bili koliko-toliko regularni... milioni ljudi nisu učestvovali na njima jer ih je mrzelo, ili nisu hteli da glasaju ni za koga, u prevodu - aminovali su vlast sns-a, koja je onda, iz ciklusa u ciklus išla sa što većom silom i gušila i davila sve.
Sada, kada je sve uništeno i kada su preuzeli sve konce i ne daju ni promil šanse da ti izbori budu pošteni - vi hoćete da izlazite na njih nadajući se čudu.
Zato je toliko bitna ta prelazna Vlada, koja će da sprovede regularne izbore, a od koje Neron beži kao od kuge... jer zna da mu je to jedina opasnost.. sistem koji je izgradio da nikad ne izgubi na izborima mora se razvlastiti pre bilo kakvih izbora.
To je put do pobede, a ne trčkaranje na trci od 10.000 metara gde Vučić kreće od devetog kilometra, a svi ostali od nule..
Ulazila sam u ovu temu na R i osecam da ce admin ubrzo da sve ovo obrise jer se mnogo uzvrtelo oko toga da se sve obesmisli, cak i primere dajuNeki lik je na Reddit-u otvorio temu pre oko sat vremena, baš sa akcentom da to ne bude još jedna od 1000 tema u kojim se piše da 100% jeste, nego da ljudi iz materije razmene mišljenja šta jeste ili nije.
Evo linka ka toj temi:
A, tamo je i primer iz Amsterdama pre 15 godina:
Isto gomila ljudi na otvorenom, isto svi ćute tj. ne čuje se ništa jer su ljudi i tamo očigledno odavali počast minutom ćutanja (ili sl.).
Onda se tokom te tišine neko iz mase prodrao (isto kao što se sinoć neko iz mase prodrao ''pumpaj'' tokom tišine, pa se mislilo jedno vreme da je to bio signal od nekog ubačenog da se uključi uređaj), i isto posle kratkog vremena kreće panika kao sinoć.
Kao što je i napisano tamo na temi, to ne znači da vlast nije odgovorna jer je zbog nje i došlo toliko ljudi na ulicu...
Bilo je nas par ludaka ovde na forumu koji smo više puta, kroz više godina i više izbora, nekima ponavljali i crtali da, po aktuelnim genijalnim zakonima Srbije, neizlazak na izbore je isto što i glasanje za SNS.Pa problem je što se prespavalo 10 godina sns vlasti i učestvovanje na izborima dok su bili koliko-toliko regularni... milioni ljudi nisu učestvovali na njima jer ih je mrzelo, ili nisu hteli da glasaju ni za koga, u prevodu - aminovali su vlast sns-a, koja je onda, iz ciklusa u ciklus išla sa što većom silom i gušila i davila sve.
Dobro, ovo konkretno pitanje meni nije teško: 4 meseca (dobro, dva, kasnim, priznajem) već stojimo po ulicama i razmiljamo da li se neka bu**** zaletela. Trenirani smo da se sklanjamo ka trotoaru, ako mislimo da ide neko vozilo.ali niko ne ume da objasni zasto su ljudi BEZALI SA SREDINE PUTA?
I izbori nisu bili koliko toliko regularni nego su oni pojacavali sranja kad bi mogli negde da izgube. Kao u Beogradu. I opet smo mogli da pobedimo, niko ne moze da me ubedi da nismo. Mi u sustini i pobedjujemo, to sto je opozicija retardirana je druga stvar. Vise ljudi je glasalo za opoziciju, to sto retardi poput Tadica idu sami i prospu 2,99 posto glasova ili ovi sto su najbrojniji nemaju pravi program i kandidate i onda niko ne bi glasao za tupavog Tadica... nije krivica naroda.Pa problem je što se prespavalo 10 godina sns vlasti i učestvovanje na izborima dok su bili koliko-toliko regularni... milioni ljudi nisu učestvovali na njima jer ih je mrzelo, ili nisu hteli da glasaju ni za koga, u prevodu - aminovali su vlast sns-a, koja je onda, iz ciklusa u ciklus išla sa što većom silom i gušila i davila sve.
Formira se paralizom kompletnog funkcionisanja države, generalnim štrajkom i otporom svakog pojedinca..blokadom institucija.Objasni mi scenario kako se formira prelazna vlada.
U prevodu, broj debila je veliki..Према ономе што је објавила НСПМ број неодлучних и оних који немају став је велики.