Pa i biće gore. Mislim da će za 30 - 40 dana država postati neprepoznatljiva kada krenu da deluju Američke sankcije prema NIS-u u punom kapacitetu.Cuti moze gore fazon
Gde ovi debili uopste planiraju da parkiraju onolko autobusa?Bukvalno cela Jagodina sutra ceo dan zablokirana.
"Zbog organizacije velikog skupa koji će biti održan u Jagodini u petak 24. 01. 2025. godine sa početkom u 17:00, na kome će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i zbog očekivanog dolaska velikog broja građana, JP "Uredjenje i javno osvetljenje" obaveštava građane Jagodine da će u petak 24. januara od 7 časova ujutro do ponoći za saobraćaj biti zatvorene sledeće ulice :
1. Kneza Lazara od raskrsnice sa ul. Sinđelićevom do Knjeginje Milice
2. Kneginje Milice od raskrsnice sa ul. Kneza Lazara do raskrsnice sa ul. Kralja Petra I
3. Knjeginje Milice do raskrsnice ulica Prvomajska i K. Milice do kružnog toka, ul. Stevana Prvovenčanog, Kneza Miloša i Despota Stefana.
4. Ulica Tome Miloševića
5. Ulica Radojice Solunca
6. Ulica Vuka Karadžića
7. Ulica Ive Lole Ribara
8. Ulica Stanoja Glavaša
9. Ulica Jug Bogdana
10. Od kružnog toka ul. Kablovska i ul.Kraljevića Marka do DP 2A reda br.158 (Lugomirski most). Mole se građani za strpljenje i pozivaju da vode računa da im potrebna vozila ne budu parkirana u navedenim ulicama u navedenom terminu od 07:00 do 00:00 u petak 24. januara. Veliki skup počinje u petak 24. januara u 17 časova u centru Jagodine". (Saopštenje JP Uredjenje i osvetljenje Jagodina).
Blažen si što nemaš maloumne/dementne/neobrazovane članove inače bi znao da nema tog truda koji može da napravi neku razliku,Svesna sam i razumem o čemu pričate ali mi je to prilično strano: da li zbog činjenice da je najstariji član moje porodice najobrazovaniji ( i potiče iz takvog okruženja), uvek je imao izgrađeno sopstveno, nepovodljivo mišljenje tako da tu nikad nije bilo potrebe da reagujem, a za osobu kod koje bih mogla da posumnjam da bi mogla da odluta se pobrinem prevencijom: pozovem je dok se odnekud vraćam (obaveze, nabavka itd.) i to vreme iskoristim da je malo ažuriram, uključim u teme tako da ona svaki moj sledeći poziv znatiželjno dočeka i jedva čeka da i sama kaže nešto na tu temu zato što se trudi da se i sama informiše ili sa prezirom posmatra negativne pojave koje nam se nameću. Potrudite se oko svojih članova porodice, familije, znam da ste nekad i umorni i da nemate više volje ni snage da neke stvari objašnjavate, ali verujte vredi: i u familijarnom i u političkom, društvenom smislu da budete na istoj strani.
Kome je daleko centar može sutra i kod Meka na Vidikovcu, od 11:52.
То ко комунисти кад крену, изградило се ово, изградило се оно, а не рачунају базу пре тога, технолошки прогрес, опортунитетни трошак и шта би се све изградило да није било њих. Било би нас више него Чеха вероватно, а и БГ не би изгледао овако како изгледа.