Šta je novo?

Izbori 2024

Jesam, idem sutra na minut ćutanja koji organizuje pedagoski i koji ce da bude dosta pre tog mitinga
Ne očekujem da će ovi ucenjeni da mu zvizde, voleo bih iznenađenje al stvarno ne očekujem. Suviše je rano. Biće cirkus na nivou onog kontramitinga pre dve godine, gde je pola njih otislo pre nego sto je pocelo a ostatak se rastao kad ih zesce smorilo. Jedino sto će da postignu je da razvašare đubre po gradu.

Да најавим да су се радници ИТ сектора организовали за сутра и придружују генералном штрајку као и да ће бити велика блокада код ТЦ Променаде. Ту ће се састати са студентима који крећу из кампуса, одатле даље се иде и састаје са студентима медицинског факултета и академије уметности. Након тога иду булеваром Европе па даље Футошким путем.
Ове трасе су колико знам до сада у Новом Саду непокривене било којим протестом, биће то једна "премијера".

Доста људи је узело или добило слободан дан, могао би неки рекорд сутра да падне.

list-amazinggrace.gif

Ne mogu da prekopiram ceo tekst, previše je ljudi i poslodavaca koji najavljuju štrajk sutra.

"Zabranio si mi ulazak u zemlju, e sada ću da nagovorim omladinu da te srušimo!"
Rešena zagonetka oko HR organizacije protesta, hvala ti Domkec brate. :D

DM.jpg

da si glasao za tadiju a ne tomu, bg bi danas bio lepsi od praga :p

Тешко, осећај неподношења је био сличан као и данас. Занимљиво, такав неки осећај сам имао и кад сам добио право гласа, убрзо је Злоба отишао. Слично Тадија. Сад овај, претерали су бахаћењем и својим печењарским кадровима. Е сад наравно, увек остаје оно што и јесте мој највећи страх у целој причи. Није то фрка и шибање на улицама, јер би то значило да му је крај, него што нема тога што драмосер неће издати и продати да остане ту где јесте! Као што у Арабији могу да се каменују жене, културолошке особености, све је то ок, али им не би било паметно да напусте долар нпр.

Ко год политички профитира у насталом вакууму мора да лустрира све, па и ове прелетаче који се сад нуде!

Узгред, Чеси су много паметнији, мање ку*чевити од нас.

Vrh