molder
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.11.2007.
- Pohvaljen
- 3.102
Ja se ne raspravljam sam sa sobom ni sa matematikom, pisem, kome se ne svidja moze da preskoci da ne kazem da od... . Ako 70 posto svoje plate trosim na kokain koji je poskupeo 300 posto ne mora svaki artikal da poskupi isto toliko neki mogu i da pojeftine a ja da odem u minus od 150 posto. Zivot na kraju nije potrosacka korpa , nego ono sto se desava izmedju dve kupovine i za sta ti isto trebaju pare. To sto je kesica vinobrana u poljoprivrednoj apoteci umesto 5 dinara sada 6, me ne tangira mnogo. Al ajde svako ima pravo da brani svoje misljenje , racunicu i interese.Ovako, ako imas nekakvu potrosacku korpu, kako god da je sastavis, jedini nacin da imas 150% vece troskove, je da apsolutno svaka stavka u toj korpi poskupi 150%. Ako je nesto poskupelo 30%, nesto 50%, nesto 100% a samo nesto 150%, nikako ne mogu troskovi biti 150% veci, ako ti je potrosacka korpa ista.
U ovom trenutku ti se raspravljas sa matematikom i nacinom na koji procenti funkcionisu.
Ne mora da se zalazi van beograda, dovoljno je od kneza da se covek preko venca spusti do zeleznicke, tuga i cemer u svakom smislu.