Šta je novo?

Izbori 2024

Strucnjak do strucnjaka, divni porodicni ljudi koje bi svaka zemlja zelela za ministre
black-man-laugh.gif

Ovih 5 bez portfelja otkaz odmah, a ostatak ministarstava prekomponovati da ih ne ostane više od desetak.

Evo ga novi ministar sa Pišom Vacićem. Pošto je prošli put pokušao da se ispunuje ovaj tvit, sad da nacrtam, ne znam ko je NIFA i ne zanima me, niti me zanima da li pljuje EU ili Rusiju ili Kinu, pogledajte samo ko nam je ministar i u kojoj je ekipi i kako se ponaša

Cela ova scena kao neka domorodačka plemena kada divljaju i urlaju oko vatre, jedino što su ovi obučeni.

Takođe, Dejan Vuk Stanković kao ministar prosvete..... kakvo pljuvanje po obrazovanju i prosveti kao samom pojmu i konceptu.

Зашто баш данас одлука о министрима у новој влади, ако се тако може назвати. Да би се што мање причало о фијаску. На режимским медијима још од јутрос нисам видео ништа у главним вестима о "највећем скупу икад".

Ne znam iz koje godine je snimak, ali lik vice: Dole marionetska vlada.

Ako je posle 2012. godine snimak, a sad je u toj istoj vladi...

"Нећу да трпим примитивизам, држава неће да попушта, нећу се либити да се консултујем са службама безбедности и применим законе. Преко пленума се не може управљати факултететима, нити се професори могу иза тога заклањати", рекао је нови министар просвете Дејан Вук Станковић.

Inače i precednik je rekao da je završeno sa blokadama javnog prevoza i saobraćaja i da se to više neće tolerisati.

Ozbiljna hajka na studente na X-u zato što su rekli da ne žele ni opoziciju u prelaznoj vladi. Sve više verujem u to da im je cilj samo da se uvale u fotelje.
У опозицији су изгледа сви или вучићеви плаћеници или тоталне политичке аналфабете, нема треће опције

Ni Dragan nije ukapirao priču studenata, pa se nešto bunio na N1. Još bu**** nipodoštava druge univerzitete u Srbiji govoreći kako je nebitno ono što oni odluče, dokle god beogradski univerzitet(i) ne donesu istu odluku.

I ko drugi se buni na tviteru nego debili iz opozicije koji ne kapiraju, posle toliko izbora, da je glavni uzrok slabog izlaska mladih na izbore upravo to što se ista politička lica kandiduju. I to je ono što sam pisao ovde u par navrata, mala zainteresovanost za izbore je upravo jer nema nikoga novog, svežeg. To je kao kada biste mesec dana vrteli tri različita jela i onda sledeći mesec - opet ista ta tri jela. Smučiće vam se.

I na kraju - ne mogu studentske grupe da se odluče za konkretna lica koja su imala bilo kakvu političku aktivnost jer ta aktivnost podrazumeva i pripadanje određenom političkom spektru. Ne možete u ime cele grupe podržati nekoga ko je izričito pričao pro EU i imao određene stavove po pitanju na primer KiM, Rusije, itd., jer i u tim grupama ima studenata sa drugačijim stavovima i oni se sigurno ne bi složili sa predlogom ovog lica iz primera. To nema nikakvog smisla i samo bi dovelo do razdora. Zato umesto da se odbacuje ovaj jedini normalan predlog ekspertske vlade, predlog oko kojeg se većina studenata može složiti, treba ga razumeti u potpunosti, a ne selektivno odvajati određene aspekte samo jer "vas nisu pozvali". Uostalom, predlog je jasan, eksperti bez političke pozadine, ograničen period delovanja kako bi se direktno pokušalo sređivanje izbornih uslova, ali i razotkrivanje svih afera i kriminala, nakon čega ista ta lica ne bi mogla da učestvuju u politici. I takav predlog bi konačno otvorio vrata različitim grupama iz opozicije da bar nešto urade na tim izborima.

Sad ovo nipodoštavanje i odbacivanje predloga izgleda nikako drugačije nego kao dečiji izliv besa jer neće dobiti ono što žele - vlast i kontrola, a to je isto što radi i neandrej.

Јуче сам написао, опозиција самоуверено сматра да им је популарност ниска јер народ не ваља (а сада и студенти). Какав генијалан политички став...

Vrh