Ne, nego mi želimo. Ponovo se skida odgovornost sa nas samih.
"Kolonijalni upravnici" su u fazonu kad su budale hajde da to iskoristimo. Što je legitiman pristup. To radi i Rusija sa nama vrlo uspešno.
Izvini, ali ja ne želim da delim kolektivnu odgovornost. Od prvog trenutka kada sam (šatro) mogao da utičem na nešto (a to je 5. okt 2000.
), uvek je bilo ideološki, bez oportunizma, ne žalim za svojim izborima!
Ne pravim razliku zapad/istok, u stvari mislim da bi nam pod istokom bilo lošije. Ovako na ličnom nivou i po nivou profesionalizma nemam zamerki, kad bi se samo malo pelcovali. Radi se samo o tome što ovaj toliko putera na glavi ima, da sad mora da da i ono što nikada nije i hoće da bi sačuvao svoju g*zicu. Platićemo ti i ja više indirektno!
Doduše eksponencijalno je zapad počeo da mi se penje na onu stvar sa svojom fake free market pričom i hipokrizijom na svim nivoima (Ekonomija, pravo, geopolitika, Izrael, Rusija, ranije Libija, Irak...) i to tek ovih par godina. Tako je bilo dok su pobeđivali, sad gledamo protekcionizam. Nije to ONAJ zapad, gori su od Sovjeta, sa sve svojim pravnim sistemom, otimanjem, propratnom ideologijom za debilizovanje masa! Zaslužili su jedan zadnji desni u vugla i dobiće ga, samo neće biti direkt, nego teški kroše! Za naših života, pazi šta ti kažem. Kad pogledam, gotovo sam proročki predvideo gomilu stvari uz neke oscilacije. Krivo mi je što ćemo mi to najviše osetiti opet...