Šta je novo?

Izbori 2024

Osim onih poplava (za koje su verovatno sami krivi), ceo jedinstveni mandat je za vlast bio idealna ravna pista za uzletanje. Ratovi u sirjij i ukrajini, i ogoman novac od jednih i drugih koji je usao u Srbiju, zatim korona i helihopter ekonomija sa stancovanjem novca bez ikakve kontrole, i svecrovanjem svega i svacega na visokom nivou, jeftini krediti, bum it sektora, kinezi koji rade ne pitaju, prodaja oruzija gde god hoces. Reklo bi se da smo mogli vise od 1000e, 100km autoputa i par kruznih tokova u glavnom gradu.
Izricito sam protiv jednoumlja bilo kakve vrste, i bez obzira na misljenja, da blade, perkan, uzice, delija, dosljak, cotra, defke, bender ne pisu na temama koje imaju veze sa politikom iste ne bi ni citao(sigurno sam nekoga preskocio) . Ne vidim poentu tapsanja po ramenu jedni drugih kao da smo u severnoj koreji ili u nasoj dragoj evropskoj zajednici naroda.

Protiv sam Vucica u svemu, ali u jednom bih ga podrzao - da hapsi ove sto po netu navijaju za nasilje.

Koliko se sere, muka mi je. Tj. ako policija vidi nekog debelog cvikerasa - hapsi. Ili nekog izgladnelog koga sunce nije videlo 5 godina i jedina osoba koju srece je glovo dostavljac.

A sto bi svi na netu lomili, prebijali, jahali upadali... ma cudo jedno od herojske nacije. Dok na ulici ima sedamnaest i po ljudi kad su akcije kao danasnja.

Pa onda krene pljuvanje po studentima koji samo setaju i jedu, oni bi to resili za sat vremena...

Pa resite 🤣

Eto, ovi sto brane most su sad organizovani i iskusni u borbi 😂 Zato je svaki vid otpora koristan i ne treba ih pljuvati.

Врло коректно. На улици, мешан састав, релативно спонтано...

Ај рејт дис пичвајз 8/10 👍

Ovo pisem nevezano za studentske i druge proteste...

Kada budete ove godine krenuli na letovanje, prolazite kroz Makedoniju, zarad kvaliteta putovanja, odmorite nedge u toj zemlji, bar stanite na ručak, a onda odvojite još par minuta svog vremena i udjite u neku prodavnicu. Uporedite cene nasih proizvoda tamo i u Srbiji. Onda cene goriva i još po nekih stvari. E to je razlog za protest svih. Ta razlika u ceni je problem i onog koji radi za prosečnu, ispod prosečne i za nadprosečnu platu. To je problem djaka, studenta, radnog čoveka, penzonera, domaćice, seljaka, deteta u vrtiću - svih građana ove zemlje.

To što dve aritmetički prosečne plate nisu dovoljne za donju granicu normalnog života, je razlog za protest svakom građaninu ove zemlje. Medijana prosek je naravno manji.

I da imate platu 200000 dinara, a da udjete u prodavnicu i da kupite ono što u tom trenutku želite realno, možete ako ste momak/devojka koja živi kod tate i mame i oslobođeni ste troška za opšte potrebe vaše kuće i porodice, jer se za to tata i mama brinu. A ako ste čovek/žena, koji ima svoju porodicu, kredit za stan i još nešto, plaćate dažbine,...Ta plata vam je daleko od dovoljne za minimalno normalan život.

Ovi batinaši u uniformama obezbeđenja danas koristili "davilicu" u napadu na narod......

Pa ja juče nešto napisa za dotičnu, al mi Igor obrisa.. 🤷

Vrh