molder
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.11.2007.
- Pohvaljen
- 3.437
Osim onih poplava (za koje su verovatno sami krivi), ceo jedinstveni mandat je za vlast bio idealna ravna pista za uzletanje. Ratovi u sirjij i ukrajini, i ogoman novac od jednih i drugih koji je usao u Srbiju, zatim korona i helihopter ekonomija sa stancovanjem novca bez ikakve kontrole, i svecrovanjem svega i svacega na visokom nivou, jeftini krediti, bum it sektora, kinezi koji rade ne pitaju, prodaja oruzija gde god hoces. Reklo bi se da smo mogli vise od 1000e, 100km autoputa i par kruznih tokova u glavnom gradu.
Izricito sam protiv jednoumlja bilo kakve vrste, i bez obzira na misljenja, da blade, perkan, uzice, delija, dosljak, cotra, defke, bender ne pisu na temama koje imaju veze sa politikom iste ne bi ni citao(sigurno sam nekoga preskocio) . Ne vidim poentu tapsanja po ramenu jedni drugih kao da smo u severnoj koreji ili u nasoj dragoj evropskoj zajednici naroda.
Izricito sam protiv jednoumlja bilo kakve vrste, i bez obzira na misljenja, da blade, perkan, uzice, delija, dosljak, cotra, defke, bender ne pisu na temama koje imaju veze sa politikom iste ne bi ni citao(sigurno sam nekoga preskocio) . Ne vidim poentu tapsanja po ramenu jedni drugih kao da smo u severnoj koreji ili u nasoj dragoj evropskoj zajednici naroda.