Kao što sam i rekao, bili su fini prema Savi prvih 2-3 dana, sad je krenula mašinerija.
@Ljuba82 stvar je samo u tome da nisu kolonijalni upravnici bez našeg pristanka... a politika je umetnost mogućeg... stalno neki presek stanja na ovom forumu i nepravda pa to ti je...
Dakle sužen je izbor, nek bude i da su dva zla, a mi ne umemo da plivamo u tome poput jedne Češke ili Slovačke recimo i tu nije samo došao neko sa strane i porobio nas kako ide taj tvoj pocetni narativ koji si kasnije raspršio u svašta nešto Dakle samo sam se na to osvrnuo. Ljudi glasaju, barem na republici i za predsednika nema dileme, tu nema tolike krađe da odgvornost bude na stranim ambasadama a mi večito i samo marionete i to jeste i naša odogvornost.
a njemu ne da je zavrnuta, nego je zavrnuta i povremeno mu glavu ubace u vodu i drže! Tvrdim to!
Ne zurimo, samo da se resi Kosovo, Republika Srpska, rat u Ukrajini, pa polako, doci cemo na vlast .Niko iz opozicije ne zeli vlast...
de bas dobrica coveceKoalicija „Biram borbu“ odlučila: Dobrica Veselinović u trci za gradonačelnika Beograda
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred koalicije koja na izbore izlazi pod sloganom "Biram borbu" biće Dobrica Veselinović, izjavio je danas kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović.www.danas.rs
Napred Kreni-Promeni!