Brnabić raspisala lokalne izbore za 2. jun
Predsednica Skupštine Ana Brnabić raspisala je lokalne izbore za 2. jun, biće održani u onim opštinama u kojima nisu u decembru.
n1info.rs
odustajem od toga da razumem bilo dta sto se desava ovde viseŠta reći na ovo??!!
INTERVJU Dragan Đilas: Nećemo građane pozivati da bojkotuju izbore, pritisak za izlazak vršili ambasadori koji podržavaju Vučićev režim
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, rekao je u intervjuu za dnevni list "Nova" da postoji jasna razlika između Beograda i ostatka Srbije kad je reč o izborima, jer se, kako kaže, u glavnom gradu Srbije već dogodila krađa i zbog toga se glasanje ponavlja. On je dodao da su, posle...nova.rs
Miloš Jovanović: Boriću se da izlaznost bude smanjena
Lider Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je da je na beogradskim izborima 2. juna "zakazana krađa" i najavio će se boriti da "izlaznost bude smanjena", saopštila je ta stranka.n1info.rs
Šta je vaš odgovor na pitanje zašto se bojkotuje Beograd, a ne kompletni lokalni izbori?
Postoji jasna razlika između Beograda i ostatka Srbije. U Beogradu se već dogodila krađa i zbog toga se izbori ponavljaju Neprihvatljivo je da se izbori ponavljaju pod istim uslovima jer to znači da će opet biti pokradeni, plus vlast dobija legitimitet. U ostalim opštinama izbori se dešavaju prvi put posle četiri godine. Apsolutno sam siguran da bez promene izbornih uslova ne možemo da pobedimo režim Aleksandra Vučića, ali ljudi u nekim od tih sredina veruju da će uspeti da spreče izbornu krađu. Po meni je to naivno, ali smatram da niko nema pravo da im uskrati mogućnost da to pokušaju.
Очекујемо да председник Скупштине града Пожаревца распише изборе за одборнике Скупштине градске општине Костолац.Brnabić raspisala lokalne izbore za 2. jun
Predsednica Skupštine Ana Brnabić raspisala je lokalne izbore za 2. jun, biće održani u onim opštinama u kojima nisu u decembru.n1info.rs
Dabome, zabraniti bilo sta sto je liberalno, gradjansko i prozapadno. Samo (ravnozemljaska) desnica, crveni cetnici (SPS) i (neo)radikali. Zivelo jednoumlje!Mladi iz Srbije pisali Generalnoj skupÅ¡tini UN-a: VuÄiÄ ne govori u naÅ¡e ime, mi podržavamo rezoluciju
Inicijativa mladih za ljudska prava iz Srbije poslala je pismo predsjedniku Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Dennisu Francisu u kojem kažu izražavaju podr...www.klix.ba
Kakav odron bez imalo obraza možeš biti i ovo slati u UN. Svaka normalna država bi uhapsila ovu gamad i krivično gonila. Obavezno ispitati ko ih finansira, šta im je agenda itd. Imajući u vidu da je Sonja Liht u Srbiji neki faktor, od toga neće biti ništa. Tu su i tzv. studenti koji su protestovali protiv Vučića, Đilasovi studenti. U čije ime oni ovo pišu? Goodbye tzv. pro-zapadna opozicijo, za vas više nikada! U budućnosti ili neću izlaziti na izbore, ili glasam za neke teške desničare.
Aha... dakle jos jedan od patriJotskih licemercina sa putovnicom koji zagovara da ovde ponovo bukvalno budu 90-e u smislu izolacije, sveopste bede i radikalstine, dok on uziva i slobodno se krece sirom Evrope.@Koniljo Za koga glasaš kad si u Hrvatskoj baš me zanima?
Sigurno je jedan od onih koji je pao na jeftinu radikalsku propagandu ''da ce Srbe da proglase za genocidni narod''.@fortes You said it.. ja se trudim malo posrednije ovde da se izražavam... jer brzo izokrenu priču i ubace sebe u žrtva mode... kao ja sam hejter, on ima pravo da misli, on ima slobodu da se izražava, a ja kao brojim njegova krvna zrnca... Baš me briga... Nego on ima gde da ode, ja nemam... O tome se radi... A sve čini da ugovnja situaciju ovde... Tamo mu milina, sam je pričao, jedva čeka da ode... Odmori dušu, mozak... I onda se vrati spreman da nam soli pamet...
Ne glasam uopšte jer bi bilo nepošteno da glasam na izborima u državi u kojoj ne živim. Smatram da na izbore treba da izađu oni koji žive u toj zemlji.@Koniljo Za koga glasaš kad si u Hrvatskoj baš me zanima?
Ovi funkcionišu po principu jednoumlja. Imaš napisani tekst koji ponavljaš kao papagaj. Pamet ti ne treba, samo veština govora. Garantujem da oni ovo uopšte ne misle, to su ljudi koji nemaju nikakvog obraza i koji su spremni sve da urade za novac. Isti moralni obrazac poseduju oni i SNS botovi.Dabome, zabraniti bilo sta sto je liberalno, gradjansko i prozapadno. Samo (ravnozemljaska) desnica, crveni cetnici (SPS) i (neo)radikali. Zivelo jednoumlje!