Ne znam kome ovo da uputim, mozda evo Igoru i s razlogom na ovoj temi
Ovo je nekad bio ozbiljan forum, kako se desilo da se zapati ovoliko botova i dalje mi nije jasno. Tu su vec godinama i masa je stekla utisak da su forumasi kao i svi drugi i usla u polemiku sa njima. Isti je model kao sa onom plavojkom rajkovic sa tvitera i gomilom drugih naloga. Ban je vrlo dobra i jednostavna stvar, jer su potrebni meseci da se izgradi respektabilan profil na forumu. Ko je gledao "Drzavnog sluzbenika", drugu sezonu, video je kako to Stefan radi u Kosnici i sa svojom armijom na internetu preko tvitera pravi pometnju u drzavi. Preporuka za sve da pogledaju. Nismo to mi izmislili, vec Ameri i Rusi jos pre iha haj
Kad neko napise da je neko diktator, a onda kaze da ceka da diktatora smeni reinkarnacija, Cara Dusana, Svetog Save, Ce Gevare, Gandija, Cercila, Djindjica, Kostunice, Andrije Milosevica i Tike Spica znajte da vas taj zajeebbaava
Znaci kuca taj post i smeje vam se u facu koliki ste retardi, taj level, razumete?
Onaj dobri covek Bender izlude ovde od odgovaranja, svaka mu cast. Nadam se da je dobro, i najcelicniji um bi odlepio od odgovaranja ovim avatarima. Kapiram da mu je u pocetku bilo zanimljivo, ali kad te navuku na njihov teren, dzaba ti ga bilo. Pecaju te na svakoj strani i samo se smeju
Samo mogu da ti npr odgovore da se botuje za drugu stranu i matiraju te, kad te uvuku u blato lako im je da te razvlace isto kao sto divlja svinja razbacuje 5 rotvajlera po blatnjavom ringu. Jer jbg, napad je najbolja odbrana. Stara je to skola, " "radikalska" "," "huljina" "
Namerno pod duplim navodnicima
Mislim, svakom normalnom coveku treba da bude cast sto moraju ovime da se sluze ne bi li ga pokolebali
Na kraju price, ne vidim neko smisleno resenje, da krene da se prijavljuje kao spam pa ce dobiti neki ban? Dok istovremeno grade druge "naloge" ? Slaba vajda ali ako ce neko da odreaguje, treba probati. Nikad nikog u zivotu nisam ni za sta prijavio ali za ovo cu rado napraviti izuzetak
Dozvolili ste da (i) od ovog foruma naprave brlog, vama adminima/modovima/vlasnicima na cast cak i vise nego njima koji to rade iz ko zna kojih razloga. Mozda ih niko ne placa i jednostavno nisu u vinkli. Pravila su ista za sve, zar ne? Ne zelimo da ulazimo u to da li je neko bot ili samo ima neki poremecaj ili problem ili mu je samo dosadno?
Druga stvar, da ne rolam sad gore, neko je napisao da je forum vise levo nastrojen. Mozda jeste, mozda i nije ali evo ja sam prvi ako ne ultra desno onda solidno desno. I da dozvolim da sutra meni neko napise da sam bot, Dobrice, Boska Obradovica, kurte, murte. Meni, koji sam misu pisu vlasnika nemackog pasosa pijanog izbacivao iz kafane jer mi je pre 4, 5god prisao i ponudio 25k evra da budem "sa njima". Za nista, samo, eto, da dodjem. Broj od kurte, broj od murte, samo da se javim. Znate, ovo su one situacije iz stvarnog zivota koje ni oni ni njihovi scenaristi ne mogu da izmisle
Uvek se nadje neki normalan covek da razoblici njihova baljezganja ali niko nema vremena da se konstantno nadgornjava sa sektom i to postaje ocigledno
Kazem, steta za forum, ova tema manje vise, upropastise sve druge usput uz ovu, uniste sve cega se dohvate. Najezda ludih skakavaca iz Australije sa sve ludim ministrima u roju je med i mleko spram ovih
Toliko za veceras, upucao sam vas dovoljno