No, za razliku od vaseg ponasanja i razmisljanja ekvivalentnog onom koji imaju SNS ili SPS glasaci, ja cu da izucim, procitam, skupim informacije, stavim na papir, vidim ko ima najbolji odnos pluseva u odnosu na minuse i na osnovu toga glasam.
Stavljao sam ovde snimke gde je V. Obradovic pricao nesto sto mi se svidelo i pohvalio ga, Djilasa sam pohvalio za to oko Tadica, Cutu hvalim konstantno koji je isto deo SPN-a...
Lepo je što si ti tako temeljan i pomno ćeš da proučiš svačiji program pre izlaska na izbore, ipak ti je prvi put, pa ti je sve to zanimljivo i deluje ti ozbiljnije nego što jeste..
Nije, Beki, to ništa posebno.. glasaš za onoga ko ti je ok, a ako ne želiš da ti glas ode u vetar-onda glasaš za onoga ko ima šanse da napravi neki rezultat iako ti je možda taj neko malo manje ok.
Kako se donose odluke u SPN-u? Pa verovatno se skupe čelnici unutar koalicije i glasaju, tako nekako.. Zašto je to uopšte bitno? Skupili se bukvalno juče, na brzinu i iz nužde.. da nisu-rekli bi-eto, sujetni su, ne mogu da se dogovore, protraćiše energiju sa protesta, tako razbijeni nemaju nikakve šanse na izborima, trt, mrt..
Ti ulaziš u neke pojedinosti i pretresaš u sitna crevca, po meni-bez potrebe, ali ok, ako voliš, kao Devica u podznaku, onda radi to.. rasipanje energije, rekao bih..
Boli me uvo i za Mariniku i Đilasa i Pavla Grbovića, ne doživljam ih kao nešto bitno da bih im posvećivao toliku pažnju. Glasaću za SPN zato što smatram da najviše mogu da ugroze sns sistem i to je to.. kad mi se oni smuče, glasaću za nekog drugog i gotovo.