Šta je novo?

Izbori 2024

Panto moram te dopuniti u vezi Djilasa. Mnogi DS kadrovi po Bg nisu bili odusevljeni Djilasom. Tezak je za saradnju. Pritom ga vredjaju da je Hercegovac, a takvi i vladaju u Zagrebu, doduse pokatolicenjaci.
Secam se 2011/12 da je maltretirao i progonio urednistvo b92 ako bi stavljali neku njegovu sliku ako nije doteran, sredjen, ili se krevelji. Mora biti dobra fotka uz vest.
Šešelj je inače Šumadinac? Šešelji su svi Hrvati osim njega i njegove porodice. Vučić je Bosanac po ocu i to iz srca Bosne. Oni su poslednji koji treba da pričaju o poreklu i nekome zameraju što nije iz Srbije. Što se mene tiče, ponosan sam na svoje poreklo kao što svako treba da bude ponosan.

Ima i clanova malo sire porodice. Inace, to je kraj velikih ekstrema, ili si veliki cetnik ili veliki ustasa.
Hercegovina je poznata po pokatolicavanju u 16.veku pa sad imas Pavkovice koji imaju isto prezime ko nas general, ili recimo Ludvig Pavlovic pripadnik bugojanske skupine. Pomislis, Pavlovic, pa to je sigurno nas covek, izvedeno od Pavle. Kad ono medjutim-Pavao.
Ja ne znam na koje poreklo si ponosan, kad si kao Beki zakopcan do grla. Ne znamo gde si rodjen, odakle su tvoji, jesi odgajan u pravoslavnom duhu i sl.
U Srbiji se svako bori za svoje mesto pod suncem, pocev od Mareve Ljuti (Seselj), Smrijecna (Tadic), Cipuljica (Vucic), Pozarevca a u sustini Lijeve Rijeke (Milosevic), Male Krsne (Labus) i tako redom... najvise se bore dodjosi za razliku od srbijanaca. Od svih botova u strankama, iz unutrasnjosti najvise grizu.

Zasto ljudi kod nas toliko slepo prate lidere.
Djilasa, Hulju, Seselja, Tadica... svi zele da prate lidere.
Niko ih ne pita sta misle o vaznim pitanjima.
Niko ih ne kontrolise.

Koncept koji je moralno prihvatljiv (bez liderstva i mentaliteta ovce i cobana) i razuman je pukao u Dverima a ne znam tacne razloge opstrukcije. Radovan Tvrdisic, bivsi dverjanin a onda spasovac, sada je u sns. Pogledaj sta je pricao... a sta prica sada. Ne mogu da kazem da je to istina sve a nisam cuo drugu stranu medalje. Vidi i citaj:
Ljudi vole kontrolu i moc.

"Lično sam smatrao sam da priroda ovakvog oktroisanog statuta negira ključne specifičnosti Dveri i pretvara ih u izrazito lidersku stranku. Iako je jedini odgovor na ovakve primedbe bio da „tako mora“, još uvek sam verovao da se bar deo suštine Dveri (koje 15 godina kritikuju upravo gazdinski koncept srpske politike) ipak može sačuvati i na Osnivačkoj skupštini održanoj u Čačku 27. juna 2015. odlučio da podržim novog predsednika Boška Obradovića, da prema Statutu budem uzdržan i, naravno, ostanem u organizaciji. Pogotovo što se tokom Osnivačke skupštine u Čačku, osim izraženih razlika, pojavila i dobra volja prisutnih koja mi je dala nadu da se u širem interesu nesuglasice mogu i moraju prevazići."

Izvukao sam krucijalan deo iz onog podugackog teksta. Neko kritikuje koncept liderske stranke, tipicno za Srbe, zatim napusta pokret. Ulazi u Spas, koji se utapa u SNS. Da li je covek progledao u medjuvremenu ili doziveo otkrovenje? Ili se urazumio... shvatio da to "tako mora" i da nema prvih medju jednakima vec je*bena hijerarhija.
Pa ako je vec ovako, kako je u drugim strankama? Kod Ludog Radula svi pobegli zbog upravo ovog koncepta. Ostala mu ona lomikura zbog interesa. Americki dolari :)
Danas je svd interes, nekom veci nekom manji. Zavisi kako umes da se prodas.

Zasto ljudi kod nas toliko slepo prate lidere.
Djilasa, Hulju, Seselja, Tadica... svi zele da prate lidere.
Niko ih ne pita sta misle o vaznim pitanjima.
Niko ih ne kontrolise.
Дресирани у време Тите. Код нас нема вере у систем, већ само вера у једног човека који има моћ и контролише све.

Дресирани у време Тите. Код нас нема вере у систем, већ само вера у једног човека који има моћ и контролише све.
Једновлашће = Монархија :)

Такав концепт власти и управљања је народу много пријемчивији од постојања релативно независних... јединица одлучивања. У ствари, те јединице одлучивања постоје и код нас, али им је стварна улога маргинализована, њихове самостално донете одлуке се „случајно” поклопе са жељама оних са врха. Када схватим ово, ухвати ме бојазан да само већи Вучић од самог Вучића може победити Вучића, или евентуално неки дебели армагедон.
Србија Не Сме да стане (n)

Хмм, оно и Тадић је имао неке елементе прекорачења овлашћења, док је Вучић ту шампион на којој год функцији да је био.
Tadic je bio velik apsulutista. Imao je poslusnog premijera M. Cvetkovica sa nadimkom Fikus.
Djindjic je bio apsolutista. Isterao je iz stranke Micunovica i Kostunicu.
Ljudi su zaboravili koliko je DS bila jedna nedemokratska stranka.

Zasto se ne postavi pitanje opozicionim politicarima?

1. Sta cete sa litijumom?
2. Sta cete sa Expo 27'?
3. Hocete li da hapsite Dr. Malog (kome se forumski botovi otvoreno i pateticno dive) zbog rusenja u Savamali i drzavnog udara izvedenog te noci (sa jednim covekom umrlim zbog radikalskog nasilja?
4. Hocete li zabraniti prodaju vlaznog lignita?

dodati jos pitanja, postavljati najbezobraznija pitanja, opozicicija ne zasluzuje da se s njima ophodimo bolje.
oni su samo nuzno zlo.

Ali mi nemamo cak ni novinare koji smeju d apostave ova pitanja opoziciji.
Opozicija je od boga, kao i Hulje.
U stvari i HUlja i Opozicija su od Ambasade,
Ambasada je nas bog.

Mislim da Marinika, Djilas, Bosko, Obradovic, MIlica i ostali cekaju vreme za svoj deal, za svoje mrvice.

Poslednja izmena:
Да ли негде има да се прочита програм листе Србија против насиља?

Danas su se na više SNS stranica pojavili snimci u kojima se targetiram jer sam prikupljao potpise za koaliciju Srbija protiv nasilja na Zvezdari.

Ukoliko mi se nešto dogodi direktno smatram SNS odgovornim za podstrekivanje nasilja. Mi smo svetlo, a oni su tama. Pobedićemo ih!!!

Ima i clanova malo sire porodice. Inace, to je kraj velikih ekstrema, ili si veliki cetnik ili veliki ustasa.
Hercegovina je poznata po pokatolicavanju u 16.veku pa sad imas Pavkovice koji imaju isto prezime ko nas general, ili recimo Ludvig Pavlovic pripadnik bugojanske skupine. Pomislis, Pavlovic, pa to je sigurno nas covek, izvedeno od Pavle. Kad ono medjutim-Pavao.
Ja ne znam na koje poreklo si ponosan, kad si kao Beki zakopcan do grla. Ne znamo gde si rodjen, odakle su tvoji, jesi odgajan u pravoslavnom duhu i sl.
U Srbiji se svako bori za svoje mesto pod suncem, pocev od Mareve Ljuti (Seselj), Smrijecna (Tadic), Cipuljica (Vucic), Pozarevca a u sustini Lijeve Rijeke (Milosevic), Male Krsne (Labus) i tako redom... najvise se bore dodjosi za razliku od srbijanaca. Od svih botova u strankama, iz unutrasnjosti najvise grizu.
Odgajan u pravoslavnom duhu??? Možeš me odgajati kako god hoćeš, imam svoje mišljenje. Meni ne može niko ništa usaditi u glavu. Ako si me ne sviđa, promeniću stavove i navike. Mene su učili da navijam za Zvezdu, a sada navijam za Partizan.

Pre svega sam odgajan da budem normalna osoba, a to je najvažnije. Ne dajem ni 5 para na popove i verske fanatike. Verujući sam čovek, kršten sam (ne svojom voljom), ali ne verujem u crkve i popove. Ima i tu časnih ljudi, ali je to prava retkost. Zabole me ko je kakve vere i kako se oseća. Meni su te stvari previše glupe za komentarisanje. Na jednom popisu sam se izjasnio kao Srbin, na drugom kao Jugosloven (u inat radikalima). Moja porodica je prošla kroz periode lažnih radikalskih patriota pa nisam glup da se pecam na te stvari. Oduvak gajim animozitet prema radikalima, Šešelju i Vučiću. Nema tog novca za koji bi se prodao njima. Nikad ne reci nikad, ali za ovo mogu da garantujem.

Nažalost evo kreću krmača fanovi
E3CDB420-2E41-4317-8BD5-06646CE0EF43.jpeg

Kad ce planovi i programi, ovi bi samo nesto rusili i zabranjivali :ROFLMAO:

Nažalost evo kreću krmača fanovi
Pogledajte prilog 179954
По неким деловима града треба такво ограничење, где су углавном једносмерне улице, као на Врачару, већем делу Звездаре и Вождовца. И онако је сам президенте причао да су научници доказали да су деца најсрећнија у четвороспратницама.

u centru grada treba zabraniti svaku dalju gradnju.

Deca bi bila najsrećnija u šešelj-suburbiji (altina, plavi horizonti) da tamo ne žive šešelj-ljudi, dok u četvorospratnicama žive civilizovani.

u centru grada treba zabraniti svaku dalju gradnju.

Deca bi bila najsrećnija u šešelj-suburbiji (altina, plavi horizonti) da tamo ne žive šešelj-ljudi, dok u četvorospratnicama žive civilizovani.
Ili popularne "pečurke". To su kuće nikle na zelenim površinama koje se koriste kao poslovni prostori. Imate ih duž Prvomajske ulice u Zemunu. To su tekovine SRS vlasti.

Vrh