Šta je novo?

Izbori 2024

Onda bi se možda ja pobunio i drvio ga nedeljama kao Beki oko predloženog kandidata... jer je Đilas bio lično protiv prajda i nije umeo da ga razume, imao je debele zadrške, isto kao Vučić... Mislim se ko te pita za unutrašnje procese koje imaš, intimno neprihvatanje, sprovedi ga.

Dok je recimo Mali svesrdno podržao šetnju i sam na njoj uzeo učešće. Tako da ne možeš svakom udovoljiti. Možda bih onda ja imao problem da ga zaokružim... a neću imati problem sa Aleksić, Tepić i Obradović.

A ovo prvo dvoje (Aleksić i Tepić) bih i sam isturio kao nosioce liste, potpuno se poklapa sa ljudima koje želim da vidim na čelu, a to nije Đilas. Nek on novcem podrži prave ljude, a sam nek se skloni. On je meni poput Tadića, odradio je svoje.
Potpuno se slažem. Mada ovde imaju ljudi nekakvu averziju prema Tepić, ne znam zašto. Meni je taj tandem Aleksić - Tepić kao iz nekog filma ili serije, tipa Castle i Beckett ili Mulder i Scully 😆 Ali nekako su mi uvek gotivni.

Meni u celoj ovoj priči smeta to što neko stari političari, kao eto da uzmemo Đilasa za primer, koji vrlo jasno imaju ipak relativno loš imidž u javnosti (bilo opravdano ili ne), se guraju napred, u prvi plan, umesto da budu više tu kao "tehnička" podrška i da dozvole novim licima da istupe. To je i jedna od razloga zašto mi je bilo drago što je Tadić izvisio, jer ja zaista ne znam šta on i dalje traži tu. Isto tako me nervira onaj radikal Šarović, kojem je sasvim slučajno uspelo da uradi nešto jako interesantno sa onom šetajućom kamerom na kontra-mitingu - od tada se pravi važan i pametan, kao da je neka nova svetlost i nada u Srbiji - a u stvari je i dalje radikal odvratni.
Moraju ti stari političari iz opozicije da shvate da je njihovo vreme prošlo odavno i da politička lica treba konstantno da se menjaju i da se razvijaju stranke i ideje (ili ideologije). Ovako kada se guraju, ljudima se vraća nekakvo staro mučno sećanje i osećanje, i onda ništa od glasanja.

Ja znam za koga ću glasati, mislim da sam i sad, a i ranije jasno pokazao moje stavove i želje. Još samo da odštampam papir i da podnesem zahtev da glasam u inostranstvu. Ali mi je opet jako žao što neću moći da glasam za beogradske izbore, mislim da su oni nekako bitniji i sigurniji.

Простом свету су Мариника и Мики апстрактне појаве, мало познате. Нису баш успели да се спусте у комуникацији на ниво простог света који и јесте у просеку гласачко тело.

Ђилас је добро познат али са негативном репутацијом. Опет једини има јаку политичку логистику и добар је органозатор.

Шаровић погађа неке ствари у суштину, питенцира прљав веш напредњака и добро зна ментални склоп просечног гласача СНС, некада СРС пошто је и сам и даље радикал у души, само разочаран у некадашњег идола, Шешеља. Има жваку али не и петљу да нешто направи. Опет остатак опозиције није способан да ископира његов стил који је продорнији. Једино Ћута је ту дорастао, али слабо се истиче.

Аверзија највећег дела људи према некоме ко своју политичку каријеру започне у ЛСВ Ненада Чанка, након тога промени 3 странке, не дистанцира се јавно од "прве љубави" а притом и стави потпис на Резолуцију о геноциду у Сребреници је сасвим разумљива.
Такав профил особе не може да сруши СНС, ко то не схвата ништа не схвата.

Едит:
Је л се сећа неко оне афере око продаје оружја са којим је она изашла у јавност?
Кад је та афера дошло до шире јавности она изађе и каже како има информације да је то оружје препродавано како би се финансирало отпризнавање Косова.
Наравно да ће просечан гласач рећи: Е, па ако су шверцовали и препродавали због тога, онда подржавам.

Poslednja izmena:
Простом свету су Мариника и Мики апстрактне појаве, мало познате. Нису баш успели да се спусте у комуникацији на ниво простог света који и јесте у просеку гласачко тело.

Ђилас је добро познат али са негативном репутацијом. Опет једини има јаку политичку логистику и добар је органозатор.

Шаровић погађа неке ствари у суштину, питенцира прљав веш напредњака и добро зна ментални склоп просечног гласача СНС, некада СРС пошто је и сам и даље радикал у души, само разочаран у некадашњег идола, Шешеља. Има жваку али не и петљу да нешто направи. Опет остатак опозиције није способан да ископира његов стил који је продорнији. Једино Ћута је ту дорастао, али слабо се истиче.

Јуче видео Маринику код славије у ауту, мали црни аутић не могу се сетити мислим да је клио. Заглављена у гужви, не бахати се. Не вози блиндирану лимузину, нема свог возача, нема телохранитеља и затамљена стакла. Оставила је позитиван утисак.

Док сам Ђиласа видео пре пар година на нисовој пумпи код сава центра, исекао ме новом тамно сивом икс петицом, улетео буквално на пумпу, док је сипао гориво драо се нешто на свог клинца држао му слово и оставио ми негативан утисак бахате особе.

Сад ми је криво што ради за њега јер ми она делује скроз нормална.

Marinika... to je tip zene koji se ni stapom ne pipa.
A Djilas i Borko.. prizemni, mirni i normalni na sahrani mog ortaka na Lescu pre godinu i po. Dosli bez obezbedjenja. Drugar je inace bio veliki Srbin ali clan DS. Bas sam bio iznenadjen kako su se stopili medju obicnom rajom.

700 metara puta, 700 faking metara puta i kupili su celo selo, zemljo otvori se..🤢

(I sami kapirate kako od ovih 5 km nema ništa)

Screenshot_20231108_214632_Instagram.jpg

Vrati nam se Gagi

1.PNG

2.PNG

Ovde sam namerno izostavio sve zgrade iz zlocinackog projekta BNV. Djilas da je uradio ovo sa prve slike, bio bi dozivotni gradonacelnik. Ali ne, tu su brodovi koji tonu i raspadaju se, prljave reke, sve zivo raspalo, odrzavanje nula...

Onda se okrenemo i tu su malo kukasti krstovi, gomila smeca...

3.PNG

Tu je i par koji su posteno dohvatio, sta ih briga, to je vukoje*******ina kroz koju niko ne prolazi.

4.PNG

Eto kako je izgledala jedna od najlepsih lokacija u gradu. Hocemo to opet!!! Glasajte za SPN!!! Preko 5 godina nije mogao ovo cisto da uredi da bude cisto i pristojno, bez smeca, sa novim klupama...

Јуче видео Маринику код славије у ауту, мали црни аутић не могу се сетити мислим да је клио. Заглављена у гужви, не бахати се. Не вози блиндирану лимузину, нема свог возача, нема телохранитеља и затамљена стакла. Оставила је позитиван утисак.

Док сам Ђиласа видео пре пар година на нисовој пумпи код сава центра, исекао ме новом тамно сивом икс петицом, улетео буквално на пумпу, док је сипао гориво драо се нешто на свог клинца држао му слово и оставио ми негативан утисак бахате особе.

Сад ми је криво што ради за њега јер ми она делује скроз нормална.
Зато је Мариника и даље полуанонимус, а Ђилас познат политичар. Из истих разлога је и Вучић на власти. Народ воли демонстрацију силе, па макар то било и бахаћење.

Директор покрета “Крени-Промени” Саво Манојловић изјавио је да је прича о одласку радника компаније Рио Тинто "спуштање" ове теме пред изборе због афере “Литијумска корупција” у Португалу где је Влада пала, а чланови кабинета премијера похапшени.

fascinantno je kako su evroatlantski propagndni mediji prihvatili ovaj spin Rio Tinta o otpustanju ljudi (nova.rs)
Rio Tinto, to su fasisti, to su firme koje su u Juznoj Americi citave vozove pobijenih strajkaca bacale u more.
Zar nista ne razumete?

SNS se nikada nije ovoliko aktivirao kao pred ove izbore, rejting mora da im je katastrofa... penzionere počeli da tetoše samo tako.. Moja baba pre neki dan išla na besplatne lekarske preglede, sve kao "država časti", prekjuče ih vodili na druženje u Deliblatsku peščaru, a pre jedno dve nedelje im organizovali izlet u NS, pa ručak na tvrđavi, harmonikaše na uvce, haos.. koje potkupljivanje.

Баш је опао квалитет ботова. Сетимо се како је то изгледало пре скоро 10 година.

Kao visokoobrazovani Slovenac, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Sloveniji nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mjesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Ljubljane.
(Janez - Ljubljana, 25. januar 2014 12:55)
Ante, Zagreb

08. 02. 2014. | 16:10
Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekat Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koji će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Zagreba!

Пургери су екавци, "ријеч" им је наметнуто да би говорили српски и то се прозвало хрватским.

А за Ђиласа - па да, он јесте динарски кабадахија који малтретира људе. Уз то и лош политичар (мада је био одличан градоначелник). Али можда је Шолак бољи, јбг, зашто гледати само са негативне стране... Имате то што имате, било је и избора кад су у понуди били Милутиновић, Шешељ и Драшковић, ово је још и добро.

Poslednja izmena:
Da li se još neko ovde zalaže da se svakome ko je bio SRS SNS SPS oduzmu neka prava i ograniči pristup nekim društvenim privilegijama, kao i da se nad svima refom pokrene istraga porekla celokupne imovine?
Lično ne zanimaju me smatranja glibave hjuman rajc industrije niti onih iz Bris(e)la.
Ako je to u suprotnosti sa zahtevima za članstvo u EU tamo se ne treba ni učlanjivati.

Мене не занимају прогони Мишковића и блаћења Шолака по одласку СНС-а. У том случају, да не мењамо ништа.

SNS se nikada nije ovoliko aktivirao kao pred ove izbore, rejting mora da im je katastrofa... penzionere počeli da tetoše samo tako.. Moja baba pre neki dan išla na besplatne lekarske preglede, sve kao "država časti", prekjuče ih vodili na druženje u Deliblatsku peščaru, a pre jedno dve nedelje im organizovali izlet u NS, pa ručak na tvrđavi, harmonikaše na uvce, haos.. koje potkupljivanje.
ali bukvalno samo penzose tetoše, postojanje i prisustvo ostalih građana ne primećuju

Пургери су екавци, "ријеч" им је наметнуто да би говорили српски и то се прозвало хрватским.

А за Ђиласа - па да, он јесте динарски кабадахија који малтретира људе. Уз то и лош политичар (мада је био одличан градоначелник). Али можда је Шолак бољи, јбг, зашто гледати само са негативне стране... Имате то што имате, било је и избора кад су у понуди били Милутиновић, Шешељ и Драшковић, ово је још и добро.
Невероватна је неспособност Ђиласа као политичара. Практично сви причају само о њему. Непресушна је тема и власти, и националне опозиције, и никако не уме то да оплодотвори. И, мислим да то није до његовог дрчног и бахатог става - јер је на баш таквом ставу АВ изградио свој култ.

А, са друге стране, способнијег руководиоца, оперативца, градоначелника, тешко да имамо у овој генерацији политичара.

Парадоксално.

Da li se još neko ovde zalaže da se svakome ko je bio SRS SNS SPS oduzmu neka prava i ograniči pristup nekim društvenim privilegijama, kao i da se nad svima refom pokrene istraga porekla celokupne imovine?
Lično ne zanimaju me smatranja glibave hjuman rajc industrije niti onih iz Bris(e)la.
Ako je to u suprotnosti sa zahtevima za članstvo u EU tamo se ne treba ni učlanjivati.
Што да изостављамо оне из ДС, ССП, Г17+, ЗЛФ и ПСГ...

Vrh