Potpuno se slažem. Mada ovde imaju ljudi nekakvu averziju prema Tepić, ne znam zašto. Meni je taj tandem Aleksić - Tepić kao iz nekog filma ili serije, tipa Castle i Beckett ili Mulder i Scully Ali nekako su mi uvek gotivni.Onda bi se možda ja pobunio i drvio ga nedeljama kao Beki oko predloženog kandidata... jer je Đilas bio lično protiv prajda i nije umeo da ga razume, imao je debele zadrške, isto kao Vučić... Mislim se ko te pita za unutrašnje procese koje imaš, intimno neprihvatanje, sprovedi ga.
Dok je recimo Mali svesrdno podržao šetnju i sam na njoj uzeo učešće. Tako da ne možeš svakom udovoljiti. Možda bih onda ja imao problem da ga zaokružim... a neću imati problem sa Aleksić, Tepić i Obradović.
A ovo prvo dvoje (Aleksić i Tepić) bih i sam isturio kao nosioce liste, potpuno se poklapa sa ljudima koje želim da vidim na čelu, a to nije Đilas. Nek on novcem podrži prave ljude, a sam nek se skloni. On je meni poput Tadića, odradio je svoje.
Meni u celoj ovoj priči smeta to što neko stari političari, kao eto da uzmemo Đilasa za primer, koji vrlo jasno imaju ipak relativno loš imidž u javnosti (bilo opravdano ili ne), se guraju napred, u prvi plan, umesto da budu više tu kao "tehnička" podrška i da dozvole novim licima da istupe. To je i jedna od razloga zašto mi je bilo drago što je Tadić izvisio, jer ja zaista ne znam šta on i dalje traži tu. Isto tako me nervira onaj radikal Šarović, kojem je sasvim slučajno uspelo da uradi nešto jako interesantno sa onom šetajućom kamerom na kontra-mitingu - od tada se pravi važan i pametan, kao da je neka nova svetlost i nada u Srbiji - a u stvari je i dalje radikal odvratni.
Moraju ti stari političari iz opozicije da shvate da je njihovo vreme prošlo odavno i da politička lica treba konstantno da se menjaju i da se razvijaju stranke i ideje (ili ideologije). Ovako kada se guraju, ljudima se vraća nekakvo staro mučno sećanje i osećanje, i onda ništa od glasanja.
Ja znam za koga ću glasati, mislim da sam i sad, a i ranije jasno pokazao moje stavove i želje. Još samo da odštampam papir i da podnesem zahtev da glasam u inostranstvu. Ali mi je opet jako žao što neću moći da glasam za beogradske izbore, mislim da su oni nekako bitniji i sigurniji.