Šta je novo?

Izbori 2024

Panto moram te dopuniti u vezi Djilasa. Mnogi DS kadrovi po Bg nisu bili odusevljeni Djilasom. Tezak je za saradnju. Pritom ga vredjaju da je Hercegovac, a takvi i vladaju u Zagrebu, doduse pokatolicenjaci.
Secam se 2011/12 da je maltretirao i progonio urednistvo b92 ako bi stavljali neku njegovu sliku ako nije doteran, sredjen, ili se krevelji. Mora biti dobra fotka uz vest.

Ђилас је стручњак и господин наспрам Весића, Моне, Малог Синише, Шапића, Бабића, Грчића, Вулина, Гашића, Новака Недића, информера и екипице. Опет пола њих су из исте чорбе као
Ђилас, али то је само напомена за опрез.

Zilavo se drzao Djilas pre nego sto je Vucic doveo Djulijanija u razgledanje grada.
Radio sve isto ko i prethodnici, nosio secer, ulje i konzerve po BG ciganmalama.
Svi su tada bili ubedjeni da ce Djilas i dalje voditi grad kad ono prc... cega se sve nisam naslusao pd ljudi zaposlenih po opstinama s partijskom knjizicom, a i bez.

Da li se još neko ovde zalaže da se svakome ko je bio SRS SNS SPS oduzmu neka prava i ograniči pristup nekim društvenim privilegijama, kao i da se nad svima refom pokrene istraga porekla celokupne imovine?
Lično ne zanimaju me smatranja glibave hjuman rajc industrije niti onih iz Bris(e)la.
Ako je to u suprotnosti sa zahtevima za članstvo u EU tamo se ne treba ni učlanjivati.
mislim da bi to bilo dobro

Da li se još neko ovde zalaže da se svakome ko je bio SRS SNS SPS oduzmu neka prava i ograniči pristup nekim društvenim privilegijama, kao i da se nad svima refom pokrene istraga porekla celokupne imovine?
Lično ne zanimaju me smatranja glibave hjuman rajc industrije niti onih iz Bris(e)la.
Ako je to u suprotnosti sa zahtevima za članstvo u EU tamo se ne treba ni učlanjivati.
Clanstvo u stranci ne moze biti osnova za oduzimanje prava. Istraga i provere treba da se vrse nad svima u politici, ne samo onima sto odlaze sa vlasti.

Panto moram te dopuniti u vezi Djilasa. Mnogi DS kadrovi po Bg nisu bili odusevljeni Djilasom. Tezak je za saradnju. Pritom ga vredjaju da je Hercegovac, a takvi i vladaju u Zagrebu, doduse pokatolicenjaci.
Secam se 2011/12 da je maltretirao i progonio urednistvo b92 ako bi stavljali neku njegovu sliku ako nije doteran, sredjen, ili se krevelji. Mora biti dobra fotka uz vest.
Све знам, Ђилас је из исте зграде из које сам и ја, само са другог улаза. Босанац је, није Херцеговац :)

То за слике је тачно, чак је једна на којој је искежен, да ли после неког успеха у баскету, или чак после Новакове титуле, трајно нестала из оптицаја.

Иде ли на ове изборе Метла 2020? Баш сам хтео за њих да гласам...

Zilavo se drzao Djilas pre nego sto je Vucic doveo Djulijanija u razgledanje grada.
Radio sve isto ko i prethodnici, nosio secer, ulje i konzerve po BG ciganmalama.
Svi su tada bili ubedjeni da ce Djilas i dalje voditi grad kad ono prc... cega se sve nisam naslusao pd ljudi zaposlenih po opstinama s partijskom knjizicom, a i bez.
Цео крах ДС власти је у првој фаази СНС преузимања, где су им преотели УРСовце/Г17+ и по неким локалима
НС и СПО.

Preuzimanje sposobnih clanova se nastavilo i kasnije. Jovanov iz DSS i Tanja Macura iz ovih levih.
U pocetku Sns nije imao kadrove, u dovoljno dobroj meri pa su prvo preuzimani od G17, a nesto i iz Ds. A kasnije i Dveri, plus otpadnici od Dveri.

Ђилас је стручњак и господин наспрам Весића, Моне, Малог Синише, Шапића, Бабића, Грчића, Вулина, Гашића, Новака Недића, информера и екипице. Опет пола њих су из исте чорбе као
Ђилас, али то је само напомена за опрез.
Stručnjak za partokratiju i izvlačenje državnih para. Al Aca Srbin je doktor za njega. Pola ovih što si naveo su mu bili drugari. Znaš kako kažu, s kim si, onakav si...

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_

Od CG mozemo da naucimo mnogo o suverenizmu, ali i o moralu.​

Јаков Милатовић: Слике страдања недужних цивила у Гази, нарочито деце, не могу нас оставити равнодушнима и немима

Ja cu se povinovati misljenju jednog od retkih ljudi koje cenim.
Znaci treba glasati za lokalne partije.

Професор Филозофског факултета у Београду Јово Бакић изјавио је да би грађани Србије требало да у што већем броју изађу на изборе 17. децембра и да гласају, како је рекао, за најмање лоше кандидате.
Бакић је у интервјуу агенцији Бета изразио сумњу да ће актуелна власт мирним путем признати евентуални изборни пораз.
Казао је да је политичка понуда „далеко од добре“ и да се „нажалост увек питамо ко је од опозиционара у служби режима“.
„На свим странама има режимских људи, међутим, постоје и квалитетни људи у опозицији које би требало подржати као што је, на пример, Локални фронт из Краљева. Ако не изађемо на изборе у великом броју, то ће значити сасвим сигуран останак садашњег режима. Ако изађемо на изборе постоји бар теоретска шанса да ће се ова власт сменити“, рекао је професор.

Poslednja izmena:
Ovo je glavna kod Djilasa na mojoj opštini.
Da li mi se to svidja? FUJ NE!
Da li ću zbog toga apstinirati ? NE?
Da li ću zbog toga glasati za Faška, Zanokticu, Miloša, ne?
Далићу гласати ВучNћа? Јок.
Idemo redom, kome je do utopije nek ide u Liberland.
7F3D2688-62F5-494A-B273-0A2DC6D794F1.jpeg

Која је тачно госпођина страначка функција? По религијској функцији је очигледно протојереј хијалуронства.

svim finkcionerima sns ds sps ... trebalo bi oduzeti pasose na 5 godina. prokleta banda

Ovo je glavna kod Djilasa na mojoj opštini.
Da li mi se to svidja? FUJ NE!
Da li ću zbog toga apstinirati ? NE?
Da li ću zbog toga glasati za Faška, Zanokticu, Miloša, ne?
Далићу гласати ВучNћа? Јок.
Idemo redom, kome je do utopije nek ide u Liberland.
Pogledajte prilog 179882
Bar je atraktivna mačka. Bolja od Staše 100 puta.

Vrh