tragac
Expert
počnimo od toga da pola navedenih nije imalo vlast ni u nekoj mesnoj zajedniciШто да изостављамо оне из ДС, ССП, Г17+, ЗЛФ и ПСГ...
počnimo od toga da pola navedenih nije imalo vlast ni u nekoj mesnoj zajedniciШто да изостављамо оне из ДС, ССП, Г17+, ЗЛФ и ПСГ...
mislim da bi to bilo dobroDa li se još neko ovde zalaže da se svakome ko je bio SRS SNS SPS oduzmu neka prava i ograniči pristup nekim društvenim privilegijama, kao i da se nad svima refom pokrene istraga porekla celokupne imovine?
Lično ne zanimaju me smatranja glibave hjuman rajc industrije niti onih iz Bris(e)la.
Ako je to u suprotnosti sa zahtevima za članstvo u EU tamo se ne treba ni učlanjivati.
Clanstvo u stranci ne moze biti osnova za oduzimanje prava. Istraga i provere treba da se vrse nad svima u politici, ne samo onima sto odlaze sa vlasti.Da li se još neko ovde zalaže da se svakome ko je bio SRS SNS SPS oduzmu neka prava i ograniči pristup nekim društvenim privilegijama, kao i da se nad svima refom pokrene istraga porekla celokupne imovine?
Lično ne zanimaju me smatranja glibave hjuman rajc industrije niti onih iz Bris(e)la.
Ako je to u suprotnosti sa zahtevima za članstvo u EU tamo se ne treba ni učlanjivati.
Све знам, Ђилас је из исте зграде из које сам и ја, само са другог улаза. Босанац је, није ХерцеговацPanto moram te dopuniti u vezi Djilasa. Mnogi DS kadrovi po Bg nisu bili odusevljeni Djilasom. Tezak je za saradnju. Pritom ga vredjaju da je Hercegovac, a takvi i vladaju u Zagrebu, doduse pokatolicenjaci.
Secam se 2011/12 da je maltretirao i progonio urednistvo b92 ako bi stavljali neku njegovu sliku ako nije doteran, sredjen, ili se krevelji. Mora biti dobra fotka uz vest.
Добар део ДОС кадра је прешао у СНС... Ови остали су или настали од ДС-а или на њиховим идејама, само још радикалнијим...počnimo od toga da pola navedenih nije imalo vlast ni u nekoj mesnoj zajednici
Цео крах ДС власти је у првој фаази СНС преузимања, где су им преотели УРСовце/Г17+ и по неким локалимаZilavo se drzao Djilas pre nego sto je Vucic doveo Djulijanija u razgledanje grada.
Radio sve isto ko i prethodnici, nosio secer, ulje i konzerve po BG ciganmalama.
Svi su tada bili ubedjeni da ce Djilas i dalje voditi grad kad ono prc... cega se sve nisam naslusao pd ljudi zaposlenih po opstinama s partijskom knjizicom, a i bez.
Stručnjak za partokratiju i izvlačenje državnih para. Al Aca Srbin je doktor za njega. Pola ovih što si naveo su mu bili drugari. Znaš kako kažu, s kim si, onakav si...Ђилас је стручњак и господин наспрам Весића, Моне, Малог Синише, Шапића, Бабића, Грчића, Вулина, Гашића, Новака Недића, информера и екипице. Опет пола њих су из исте чорбе као
Ђилас, али то је само напомена за опрез.
Професор Филозофског факултета у Београду Јово Бакић изјавио је да би грађани Србије требало да у што већем броју изађу на изборе 17. децембра и да гласају, како је рекао, за најмање лоше кандидате. Бакић је у интервјуу агенцији Бета изразио сумњу да ће актуелна власт мирним путем признати евентуални изборни пораз. Казао је да је политичка понуда „далеко од добре“ и да се „нажалост увек питамо ко је од опозиционара у служби режима“. „На свим странама има режимских људи, међутим, постоје и квалитетни људи у опозицији које би требало подржати као што је, на пример, Локални фронт из Краљева. Ако не изађемо на изборе у великом броју, то ће значити сасвим сигуран останак садашњег режима. Ако изађемо на изборе постоји бар теоретска шанса да ће се ова власт сменити“, рекао је професор. |
Bar je atraktivna mačka. Bolja od Staše 100 puta.Ovo je glavna kod Djilasa na mojoj opštini.
Da li mi se to svidja? FUJ NE!
Da li ću zbog toga apstinirati ? NE?
Da li ću zbog toga glasati za Faška, Zanokticu, Miloša, ne?
Далићу гласати ВучNћа? Јок.
Idemo redom, kome je do utopije nek ide u Liberland.
Pogledajte prilog 179882