Šta je novo?

Izbori 2024

Ukrako ZSO = Srbiji dozvoljeno da finansira svoje institucije dole uz superviziju Kosova naravno lol
Veseli se serpski rode
По ком основу овај терориста добија увид у документацију о АОССВ (асоцијација општина са српском већином) а нпр. нико из наше опозиције нема увид?

Мени се чини да је позадина целе ове перипетије на Космету дил Вучића и бивших терориста Харадинаја и Тачија, где Курти смета као неки дебилко да се оствари Опен Балкан.

Jasno sam rekao, zamislite Ristica kao SPN kandidata. U tom slucaju ti ne bi znao da on uopste u glavi i ima tu opciju da mu je prelazak kod Zveri i Zanoktica mogucnost.
Kako ne bi, pa covek bulazni o Kosovu, skoro isto kao Boskic.
Svi ovi koji trube o Kosovu od jutra do sutra, e nije im na prvom mestu uredjenje Srbije su izdajnici.
Neki nisu svesni, a neki namerno pustaju maglu zvanu Kosovo, da bi mogli na miru da se bahate i lapaju.

Ratko Ristić takođe gusla o Kosovu. Kako možeš nešto sačuvati što si izgubio? Da je rekao da želi povratak Kosova u ustavno-pravni poredak Srbije pa da razumem. Dakle, običan populista.

Далеко је Ратко од популисте. То је човек од струке и праксе.

Kako ne bi, pa covek bulazni o Kosovu, skoro isto kao Boskic.
Svi ovi koji trube o Kosovu od jutra do sutra, e nije im na prvom mestu uredjenje Srbije su izdajnici.
Neki nisu svesni, a neki namerno pustaju maglu zvanu Kosovo, da bi mogli na miru da se bahate i lapaju.
Ok, to je tvoj licni stav.

Ja na primer Obradovica ne volim ni licno, a plus mislim da nema sanse na izborima.

Ti ne volis Ratka licno, ali kako vidis objektivno sanse na izborima da je SPN kandidat? Ne mislis li da je njegov stav o Kosovu popularan medju narodom? Ne mislis li da oni koji su protiv tog stava su svejedno vec odlucili da glasaju za SPN, samo da se skine Vucic, a da se takvim stavovima privlace dodatni ljudi?

Jel vi koji ste za SPN sada, kao ne bi glasali za SPN da su kandidati Ratko i Dobrica umesto Obradovica i Dobrice?

Najjace da ne bi. How yes no.

A onda bih i ja glasao za SPN. I moguce i Dosljak itd.

I sta je onda bolje?

Jel sada jasnije o cemu guslam?

Đilas vs Vučić. Sasvim otvoreno i bez skrivanja. To je nama naša borba dala. Čestitke!

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Jel vi koji ste za SPN sada, kao ne bi glasali za SPN da su kandidati Ratko i Dobrica umesto Obradovica i Dobrice?

Najjace da ne bi. How yes no.

A onda bih i ja glasao za SPN. I moguce i Dosljak itd.

I sta je onda bolje?

Jel sada jasnije o cemu guslam?
Naravno da bih glasao za SPN, jer lideri nisu toliko bitni, to je plemenski pristup.
Glasam za najmanje loseg.
Nisu bitni toliko lideri, koliko utisak o programu celokupne stranke.

Najmanje losi politicaru u Srbiji po meni su Ponos, Aleksic i Savo Manojlovic.
Ali ne bih mogao da progutam da predju u SNS ili Dverjane, da budu na celu liste, i sta onda treba da glasam za njih.

Spremaju je Ameri da bude protiv kandidat Vučiću za predsednika ;):p

Otkad si promenio profilnu slike, obuzele su te mracne sile :)
Moras otici na isteravanje madjije.
Kad ne mogu da nadjem onu gde je Milica pokazuje rukom u desno, a Boskić zaljubljeno gleda 🤣 Video sam bilborde prvo na NBGD-u, a juce, prekjuce u G. Milanovcu i oba puta sam plakao od smeha 🤣 Ali ne mogu na netu da je nadjem 😭😭😭😭

Naravno da bih glasao za SPN, jer lideri nisu toliko bitni, to je plemenski pristup.
Glasam za najmanje loseg.
Nisu bitni toliko lideri, koliko utisak o programu celokupne stranke.

Najmanje losi politicaru u Srbiji po meni su Ponos, Aleksic i Savo Manojlovic.
Ali ne bih mogao da progutam da predju u SNS ili Dverjane, da budu na celu liste, i sta onda treba da glasam za njih.
Pa eto, onda bi i ti ja glasali za SPN. I kako je onda Obradovic dobar kandidat?

I kad pricam ti i ja, ne mislim bukvalno ti i ja, nego profil ljudi.

Sve je isto kao na proslim izborima, samo su se Ujedinjeni i Moramo spojili.

To je sigurno ono sto smo trazili i ocekivali u maju.

Secam se... preko 100 000 ljudi na ulicama i svi vicu: ,,Dole Vucic, hocemo Djilasa!".

Ne znam da li su ljudi zaboravili da je Vucic osurio prosle izbore. Ujedinjeni i Moramo nisu zajedno imali 20 posto. Promenila se malo situacija, poraslo je nezadovoljstvo, sad ce sa 19 skociti na 23. U, je, idemo!

Bice jos koji mandat u skupstini i platica i ruckic, ali ni p od pobede.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Креће бот бригада да ради пуном паром. Само ми излећу овакви сторији на Инстаграму. А на јутјубу док гледам Без устручавања или Без цензуре, крене реклама СНС са оним лажним доктором Малим Синишом.
Биће да се љуља брод.
А видимо и да је Зокица Коридорица добила цимање поводца од амбасаде, да не смета изабраном.

Kad ne mogu da nadjem onu gde je Milica pokazuje rukom u desno, a Boskić zaljubljeno gleda 🤣 Video sam bilborde prvo na NBGD-u, a juce, prekjuce u G. Milanovcu i oba puta sam plakao od smeha 🤣 Ali ne mogu na netu da je nadjem 😭😭😭😭
Evo izvoli:

F9-L2-FO-Ws-AAq8pw.jpg

Đilas vs Vučić.

Да је тако од старта отворено било све ове изборе, можда би опозиција нешто и урадила. Да је Ђилас био противкандидат опозиције за председника, можда би опозиција нешто и урадила на председничким изборима, да је Ђилас (био) кандидат за премијера опозиције, можда би опозиција нешто и урадила на парламентарним изборима. Не можеш да потуриш неког анонимуса (за већину људи) и очекујеш резултате. У Србији не. Ако си главни баја, буди главни баја - немој се крити.

По мени, то је један од главних недостатака опозиције - немају јасног лидера, а једини који има капацитет за то је Ђилас, ма колико га неки волели или мрзели. Не можеш у Србији добити изборе без јасног лидера. Није Бели добио гласове због програма него због личности. Уосталом - није Зеленски победио на изборима због програма, него због тога што је глумио председника у позоришној комедијашкој трупи и тиме стекао популарност.

Poslednja izmena od urednika:
Заправо, требало је да истуре Ђиласа као кандидата за градоначелника; ту би могао да добије, а већу делегитимизацију режим не би могао подувати.

Onda bi se možda ja pobunio i drvio ga nedeljama kao Beki oko predloženog kandidata... jer je Đilas bio lično protiv prajda i nije umeo da ga razume, imao je debele zadrške, isto kao Vučić... Mislim se ko te pita za unutrašnje procese koje imaš, intimno neprihvatanje, sprovedi ga.

Dok je recimo Mali svesrdno podržao šetnju i sam na njoj uzeo učešće. Tako da ne možeš svakom udovoljiti. Možda bih onda ja imao problem da ga zaokružim... a neću imati problem sa Aleksić, Tepić i Obradović.

A ovo prvo dvoje (Aleksić i Tepić) bih i sam isturio kao nosioce liste, potpuno se poklapa sa ljudima koje želim da vidim na čelu, a to nije Đilas. Nek on novcem podrži prave ljude, a sam nek se skloni. On je meni poput Tadića, odradio je svoje.

Да је тако од старта отворено било све ове изборе, можда би опозиција нешто и урадила. Да је Ђилас био противкандидат опозиције за председника, можда би опозиција нешто и урадила на председничким изборима, да је Ђилас (био) кандидат за премијера опозиције, можда би опозиција нешто и урадила на парламентарним изборима. Не можеш да потуриш неког анонимуса (за већину људи) и очекујеш резултате. У Србији не. Ако си главни баја, буди главни баја - немој се крити.

По мени, то је један од главних недостатака опозиције - немају јасног лидера, а једини који има капацитет за то је Ђилас, ма колико га неки волели или мрзели. Не можеш у Србији добити изборе без јасног лидера. Није Бели добио гласове због програма него због личности. Уосталом - није Зеленски победио на изборима због програма, него због тога што је глумио председника у позоришној комедијашкој трупи и тиме стекао популарност.
Da.

Capture.PNG

Vrh