Šta je novo?

Izbori 2024

За то време наша премијерка ће обезбедити да Рио Тинто копа по свим еколошким стандардима и Србија ће бити већи економски тигар него икад.

Kakav je stav Obradovica i gde je danas u Metropolu? 🤣

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ok, sta predlazes, sta uraditi u datoj situaciji ?
Moracemo za Dveri i Zavetnike jbt. 🤣 Cekaj, bilo je kao ajde daj, koga bi ti, odmah cemo ga ispljuvati, ja dao Ristica, niste ga pljuvali 😣😭
Потписи су (скоро) сакупљени, све је договорено, испали би јако неозбиљни да га сад мењају, након пропагандних удараца би им се могла приписати слабост.

Требало је, за требало би је сада касно.
Nek iscenira da se povredio dok je cupao obrve i da mora da se povuce🤣

Neko reče da je danas Beograd kao 2000.
Ja bih pre rekao da je kao 1990.
Sinoć je diktator izašao pred 42.000 ljudi, a da niko od tih 42.000 nije bar uzviknuo "izdajniče" ili "gladni smo". A to se dešavalo čak i na skupovima SNS-a.

Neko reče da je danas Beograd kao 2000.
Ja bih pre rekao da je kao 1990.
Sinoć je diktator izašao pred 42.000 ljudi, a da niko od tih 42.000 nije bar uzviknuo "izdajniče" ili "gladni smo". A to se dešavalo čak i na skupovima SNS-a.
Većina njih nije znala da je on tu. Nije se najavio, vjer zna da ga ni oni ne vole, i jer je voolvica
A da su vikali včćpdr bilo bi ekscesa. UEFA bi nam se mile majke naj...možda bi privrekeno isključila Srbiju iz svih takmičenja

Ta Većina Koja Nije Znala Da Je On Tu nije htela da skandira protiv njega ni na derbiju, kada je p(r)ozvana od suparničkih navijača da to urade zajedno, iako tada nije bilo bojazni od kazne uefe. Isto se ponovilo i na KRK u Nišu.

„Asocijacija opština im daje dovoljno mogućnosti za funckionisanje života, a istovremeno daje neka prava i Srbiji, odnosno Srbija ima pravo da finansira Asocijaciju, zdravstvo, obrazovanje i takođe ostavlja Kosovo kao supervizora, jer dozvoljava reviziju. Za finansiranje se navodi da to mora da se desi preko finansijskih institucija licenciranih na Kosovu, odnosno banaka licenciranih na Kosovu. Transparentnost, ali i reviziju kako su one vođene, radimo mi, sa Kosova“.

Ukrako ZSO = Srbiji dozvoljeno da finansira svoje institucije dole uz superviziju Kosova naravno lol
Veseli se serpski rode

Nasoj urbanoj eliti ne pada na panet da se zapita kakav je npr Djilasov stav prema kopanju litijuma. Vidimo da su u nekim zemljama, npr u Portugaliji, ljudi shvatili koliko je zabrana kopanja litijuma vazna za opstanak.

Jedini način da se rešiš rio tinta je žestoka novčana kazna zbog korupcije, koja će da se potre sa njihovim odštetnim zahtevom zbog zaustavljanja projekta.

IDEMOOO DJILAAAS!!!

Da odu Sapic i Vesic, a da dodje Djilas!!!

1699440513-164ead9c4f4764e18b091247d9b93cea-0-copy-1024x724.jpg
111232_djilas-sapic-foto-marko-metlas-1000x0_orig.jpg

Fali im samo jos Zika Pauk, jel on na listi?

Ali nije Ristic tamo sam, ti glasas za celu tu koaliciju bolida.
Jasno sam rekao, zamislite Ristica kao SPN kandidata. U tom slucaju ti ne bi znao da on uopste u glavi i ima tu opciju da mu je prelazak kod Zveri i Zanoktica mogucnost.

Iii centarsut Roberta Bekijosa, MCmanamanamanaman hvata volej iii opozicija gubi 0:1

Uvek ima ljudi koje uhvatite u masinu pa izgube vreme dekonstruisuci vase iluzije i deluzije koje ovde plasirate

Nemam nameru da se time bavim, kao ni cinjenicom zasto vam je ovoliko dopusteno ali moram da porucim obojici, a niste jedini, da je jako bezobrazno ovo sto radite

Drzavni Sluzbenik, druga sezona, firma Kosnica, to ste vi

Nasoj urbanoj eliti ne pada na panet da se zapita kakav je npr Djilasov stav prema kopanju litijuma. Vidimo da su u nekim zemljama, npr u Portugaliji, ljudi shvatili koliko je zabrana kopanja litijuma vazna za opstanak.
Juče si rekao da ti puca q što je poskupeo ski pas, a što direktno pogađa tu urbanu elitu, a danas očekuješ da ta ista urbana elita ima sluha za tvoje probleme? Saberi se malo

Šta će biti nakon izbora? Da li će oni, koji zagovaraju izlazak na izbore i one koji ne žele da imaju posla sa političarima defetistima, nakon rezultata izbora za mazanje očiju kukati isto kao defetisti što se nešto nije promenilo? Još je jako zanimljivo kako neki koji zagovaraju prihvatanje statusa robova i kolonije dele etiketu defetizma kako stignu...

Vrh