NSPM istrazivanje, Leto 2023.
Raduje me i uliva nadu sto ima dosta ljudi koji su protiv EU.
Да ли подржавате улазак Србије у ЕУ? вредности у процентима Да 43.7% Не 46.7% немам став / без одговора 9.6% Укупно 100,0%
Sludjen narod, sve se krije pa ne zna niko sta da misli. Milsim da je realno da bar 80% kaze da ne zna sta da misli o tome.U realnosi ove brojke su zapravo takve da je stabilna većina za ulazak u EU. Da smo recimo bliže tom članstvu ili da su u EU otvoreniji ka proširenju preostalih zemalja poput Crne Gore i Srbije, procenat onih koji su za bi vrlo brzo porastao bar na 60%. Nemam neki dokaz za to, samo mislim da neki ljudi u ovi anketama odgovaraju po principu ako neće oni nas, neću ni ja njih.
Inače zanimljiva su dva pitanja:
Pogledajte prilog 168257
Pogledajte prilog 168258
Hoće li mi neko objasniti kako su odgovori na ova dva, suštinski slična pitanja, ovako različiti?
Ja sam privatizovao do sada uspesno samo svoje gace.Kom kolektivu ti pripadaš MC? Kako se zovete vi što ste na račun bliskosti sa vlasti izbegli sve ratove devedesetih, pa hteli da se vratite i privatizujete sve što je ostalo?
pa i ja sam bio. Hodao sam i ja, ali mislim da je sve propalo. Vodjstvo protesta nas je prodalo, a mi hodamo jer vis ene mozemo da ponosimo Hulju.Neko nas ubeđuje da je propao protest gde par hiljada ljudi dođe pod __crvenim meteo alarmom__.
Sada sam još optimističniji nego pre pet minuta.
Ja se nadam da ćete tvoj kolektiv i ti biti uspešni od sada kao i do sada.Ja sam privatizovao do sada uspesno samo svoje gace.
Људи углавном нису ништа информисани о Шолц-Макроновом предлогу.U realnosi ove brojke su zapravo takve da je stabilna većina za ulazak u EU. Da smo recimo bliže tom članstvu ili da su u EU otvoreniji ka proširenju preostalih zemalja poput Crne Gore i Srbije, procenat onih koji su za bi vrlo brzo porastao bar na 60%. Nemam neki dokaz za to, samo mislim da neki ljudi u ovi anketama odgovaraju po principu ako neće oni nas, neću ni ja njih.
Inače zanimljiva su dva pitanja:
Pogledajte prilog 168257
Pogledajte prilog 168258
Hoće li mi neko objasniti kako su odgovori na ova dva, suštinski slična pitanja, ovako različiti?
EU i ako se raspadne evropske zemlje koje su činile tu zajednicu će naći načina da sarađuju opet jer će uvideti gde im interes leži.Treba se radovati razvoju dogadjaja i daljoj degradaciji EU.
Druže nismo mi tu zbog nas. Ako treba da poginemo za KGB neka tako bude.EU i ako se raspadne evropske zemlje koje su činile tu zajednicu će naći načina da sarađuju opet jer će uvideti gde im interes leži.
Ko će hteti da sarađuje sa korumpiranim malim rusima na Balkanu u tom slučaju? Odakle će se isplaćivati plate i penzije kad više ne bude pristupnih fondova, donacija, nepovratnih sredstava i svega onoga od čega sad ova država koliko toliko preživljava?
Mi ekonomiju i industriju nemamo, 40+ godina živimo od donacija te iste EU
Sa prvim delom se slazem, drugi deo je potpuna budalastina.EU i ako se raspadne evropske zemlje koje su činile tu zajednicu će naći načina da sarađuju opet jer će uvideti gde im interes leži.
Ko će hteti da sarađuje sa korumpiranim malim rusima na Balkanu u tom slučaju? Odakle će se isplaćivati plate i penzije kad više ne bude pristupnih fondova, donacija, nepovratnih sredstava i svega onoga od čega sad ova država koliko toliko preživljava?
Mi ekonomiju i industriju nemamo, 40+ godina živimo od donacija te iste EU
Ti veruješ u tu priču? Ako i jeste tačno gde su onda te pare završile? Zašto se država opet zadužuje za 1,2 milijardu € ako nam IT izvoz ide tako dobro?Kakve crne donacije i pristupni fondovi, samo IT usluga smo izvezli prosle godine vise nego sto smo donacija od EU dobili za 10 poslednjih godina.
Nije to Deda Mraz pa da se veruje. Postoje konkretni podaci.Ti veruješ u tu priču? Ako i jeste tačno gde su onda te pare završile? Zašto se država opet zadužuje za 1,2 milijardu € ako nam IT izvoz ide tako dobro?
Druže nismo mi tu zbog nas. Ako treba da poginemo za KGB neka tako bude.
Ima, postoje konkretni podaci kao i za ovo što se tiče IT izvoza.Vise je ta prica o tome da zivimo od tudjih donacija bajka, jer nema utemeljenja u realnosti.
Izgleda da si nekako protumacio moju izjavuIma, postoje konkretni podaci kao i za ovo što se tiče IT izvoza.
Osim toga od čega se živelo dok IT sektor nije zaživeo?
Šta te isprovociralo? Jel KGB?
Šta te isprovociralo? Jel KGB?
Kakve ti veze imaš sa KGB leba ti? Ajd odmori malo i uozbilji se.
Važi se kgb-ovacКако сте сви постали осетљиви, раахлади се мало у том базену, ударила ти топлота у главу.
Siniša Mali: Inflacija pada, plate nastavljaju rast
Ministar finansija Siniša Mali govorio je jutros o aktuelnim temama iz finansija i privrede i najavio set zakona koji će biti danas na dnevnom redu i Skupštini Srbiji te objasnio njihov značaj.www.politika.rsВучић: У децембру заустављена инфлација
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је у Србији у децембру заустављена инфлација пошто је у овом месецу, према флеш процени, износила на међугодишњем нивоу исто као у новембру - 15,1 одсто.www.politika.rsГувернерка: Инфлација до краја године биће око осам одсто
Процењује се да ће инфлација у Србији до краја године бити смањена на око осам одсто, изјавила је данас гувернерка Народне банке Србије (НБС) Јоргованка Табаковић.www.politika.rs
E al ajde kada ovakve gnjide od političmara lažu i muljaju oko inflacije i kupovne moći, jer to od njih čovek i očekuje... ali kada vidim više puta na forumu, od nekoliko članova (a koji šatro nisu SNS kategorija) da pišu kako je nikad bolje i kako se zarađuje po 4 minimalca i ima za 5 potrošačkih korpi... ne znam da li da povratim ili da propadnem u zemlju.