Šta je novo?

Izbori 2024

tenor.gif

Molim vas samo da podvučemo da su odbornici Lokalnog fronta i Starosedeoca Kraljeva osvojili mandate u skupštini grada Kraljeva na izborima u decembru 2023. godine i da su bojkotovali te izbore ne bi mogali danas da kao odbornici naprave pritisak na SNS vlast u Kraljevu u skupštini grada Kraljeva. Tema nije bojkot izbora već borbenost opozicije.

Poslednja izmena:

Izuzetna saradnja, nadajmo se da naša ljotićevka neće ponoviti isti diplomatski uspeh kao onaj pre 100 godina

Ali najbolji hit danas uz ovaj vučićev tiktok je informacija da je Brankica Stanković jača od Radoičića, Veselinovića sa sve njihovim šefom i srušila im blokade te davne 2012 godine

2035 ako poživimo akobogda očekujem informaciju koju ne treba zaboraviti da je dronom snimala Radoičićeve junake tokom vučićeve SVO 2023 godine

Poslednja izmena:
Maligna, banalno nacionalistička, crnorukačko-samoubilačka putinofilska sekta koju oličava ovaj kritičar uvođenja železnice u 19-vekovnoj Srbiji sa ružnom frizurom, jeste najveće zlo Srbije:

ULOGA KORISNIH IDIOTA Profesor Miloš Ković o tome zašto je Lompar pristao da služi zapadnjačkim interesima (VIDEO)
Lompar je pisao danas o ovom tekstu
Тако се појавио, на електронском порталу RT Balkan, 24. децембра 2024. године, да одатле листом буде пренет на режимске портале, текст Слободана Антонића о „корисним идиотима” који су на страни студентског протеста. Сам текст има програмски карактер, привидно је неутралан под насловом „никоме не бити корисни ид****”, као да даје смернице за деловање: баш као у ауторовој комитетској младости. У складу са таквом оријентацијом, текст има сасвим популистички карактер.
Tekst je prilicno dug pa ne bih da citiram vise, evo u celosti: http://www.nspm.rs/polemike/srpska-rezimska-inteligencija.html

Inače sam prvo hteo da nadjem tweet koji je neko cini mi se ovde podelio (90% sam siguran da sam ga video ovde) gde se blati Lompar, jer se u tekstu isto osvrce na to, ali nisam mogao da nadjem, i ovako raskupusano u tri teme nemam volje da trazim
Tragedija da covek mora za jedan debilan tweet da napise kilometarski tekst da se odbrani. Bio bi loš politicar

Дакле, продали се и Ковић и Антонић. Мада овај други је можда само наиван.

Ломпар је тренутно најтрезвенија и најодмеренија личност у овом друштву.

Одговор националне интелигенције био је недвосмислен: Чедомир Антић, Слободан Антонић, Часлав Копривица, Милош Ковић, Зоран Чворовић, нису подржали студентски протест са образложењем да га воде политички представници невладине интелигенције. Тиме су директно пружили руку Вучић-Брнабић режиму који је тврдио да западни (амерички) чиниоци управљају збивањима. Ако је то тачно, остаје нејасно зашто су ти чиниоци прихватљиви када управљају режимом, па се сви представници националне интелигенције посредно сврставају уз њих? Јер, ко год да води друштвени покрет, ништа не спречава људе националне оријентације да се у њега укључе и боре се за оно до чега им је стало.

👏

Дакле, продали се и Ковић и Антонић. Мада овај други је можда само наиван.

Ломпар је тренутно најтрезвенија и најодмеренија личност у овом друштву.

👏
Ковић је примао донације и стипендије са запада, тако да се он одавно продао. Кртица из Брисела са циљем да ровари и по онако разваљеној српској националној идеји.

Vrh