Šta je novo?

Izbori 2024

Evo mog predloga, možda neko vidi pa mu se svidi.

Blokiranje skupštine njima ne smeta, a ne može ni da potraje dugo.

Treba ići na košnicu i blokirati SNS centralu u Merkatoru, makar i simbolično na par sati. To im direktno udara na imidž koji projektuju po unutrašnjosti.

Ako je cilj oslobađanje od straha (a jeste) onda slične akcije ponoviti naredne nedelje po unutrašnjosti. To je udar na lokalne moćnike koji ne mogu ignorisati. To će im smetati.

Ovo Skupština, Gazela, Predsedništvo njima ne smeta.

Jel može neki komentar na ideju?
Uopšte nije loša ideja, štaviše te lokacije su mi mnogo bliže od Skupštine i Predsedništva 🙂

Možemo i SRS da blokiramo kao bonus
Screenshot_2023-07-24-10-30-21-481-edit_com.twitter.android.jpg

NSPM istrazivanje, Leto 2023.

Raduje me i uliva nadu sto ima dosta ljudi koji su protiv EU.

Да ли подржавате улазак Србије у ЕУ?вредности у процентима
Да43.7%
Не46.7%
немам став / без одговора9.6%
Укупно100,0%

Ovde su stvari prilicno beznadezne, ali logicne. Opozicija pojedinacno ne prelazi cenzus od 5%. SNS + SPS + Djilas ima vecinu.
Dobro je sto ima oko 20 % ljudi koji kazu da nemaju za koga da glasaju. To govori da su mnogi prozreli laz parlamenarnih stranaka.

Да се сутра одржавају парламентарни избори, за коју странку бисте гласали?са неизјашњенимабез неизјашњених
СНС – Александар Вучић/ Милош Вучевић29.3%37.2%
опозиција, али не знам тачно за кога11.8%15.0%
СПС/ЈС – Ивица Дачић / Д.М. Палма7.4%9.4%
Нови ДСС – Милош Јовановић3.3%4.2%
ССП – Драган Ђилас/ Мариника Тепић3.2%4.0%
Двери – Бошко Обрадовић3.1%3.9%
Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски2.9%3.6%
СРЦЕ – Здравко Понош2.8%3.5%
НС – Вук Јеремић/ Мирослав Алексић2.7%3.4%
Еколошки устанак – А. Јовановић Ћута2.7%3.4%
Не давимо Београд – Д. Веселиновић/ Р. Лазовић1.8%2.3%
ДС - Зоран Лутовац1.7%2.1%
СДС – Борис Тадић/ Душко Вујошевић1.3%1.6%
СРС – Војислав Шешељ1.2%1.5%
Заједно! - Небојша Зеленовић/ Биљана Стојковић1.0%1.3%
неко други/ остали2.9%3.6%
не зна/ нема став/ не би гласао20.9%/
Укупно100,0%100,0%

Увек смо имали добре поданике туђих интереса.

Vasa antirusdka prpaganda nije nista manje glupa nego proruska prpaganda domacih putinofila.
Opet postojimo "mi"?

Nikome nije potrebna antiruska propaganda. Lik je vojno napao Evropu, preti Poljskoj ratom, sve vreme zveckaju nuklearnim oružjem. Jel to propaganda Milane?

Opet postojimo "mi"?

Nikome nije potrebna antiruska propaganda. Lik je vojno napao Evropu, preti Poljskoj ratom, sve vreme zveckaju nuklearnim oružjem. Jel to propaganda Milane?

ja sam ti vec rekao. U Ukrajini bi mogao da se dokazes.
Ovde te niko ne shvata ozbiljno.

Zamisli izlazak sunca negde u Zaporozju,podize se izmaglica nad stepom, a ti i tvoji drugari, istetovirani nacistickim simbolima ustajete i jurisate na ruske rovove....
Ima u tome neke djavolje estetike, a?

Ili ti vise volis da ratujes preko tastature?

Још да се ЕУ преокрене ка проширењу. Видим Ердоган тражи од Бајдена да му среди чланство у ЕУ.

Obraća se na pravu adresu 👍
Ne pitaju se Makron i Šolc mnogo tu, nego slušaju šta im se kaže u WH

Evo mog predloga, možda neko vidi pa mu se svidi.

Blokiranje skupštine njima ne smeta, a ne može ni da potraje dugo.

Treba ići na košnicu i blokirati SNS centralu u Merkatoru, makar i simbolično na par sati. To im direktno udara na imidž koji projektuju po unutrašnjosti.

Ako je cilj oslobađanje od straha (a jeste) onda slične akcije ponoviti naredne nedelje po unutrašnjosti. To je udar na lokalne moćnike koji ne mogu ignorisati. To će im smetati.

Ovo Skupština, Gazela, Predsedništvo njima ne smeta.

Jel može neki komentar na ideju?

Што се тиче блокада, тррњба ударити тамо где их нсјвише боли,
најефикасније и најбоље је да им се иде испред кућа и станова где живе и они и њихова деца и њихови родитељи,
бескомпромисно,

то би нарочито имало ефекта по мањим местима у унутрашњости где сви знају где живе и они и њихове породице,

међутим проблем је у опозицији зато што она не жели да иде до краја, једноставно
врана врани очи не вади.

Што се тиче блокада, тррњба ударити тамо где их нсјвише боли,
најефикасније и најбоље је да им се иде испред кућа и станова где живе и они и њихова деца и њихови родитељи,
бескомпромисно,

то би нарочито имало ефекта по мањим местима у унутрашњости где сви знају где живе и они и њихове породице,

међутим проблем је у опозицији зато што она не жели да иде до краја, једноставно
врана врани очи не вади.
Ja prvi ne bih išao ispred nečijeg stana. A verovatno ni iko drugi.

Ja nisam hteo da idem ni ispred Pinka. Šta ću tamo?

Bas cudno sto opozicija nece da ‘ide do kraja’ u situaciji kada nema izbornu vecinu a vlast ima i zvanicne i nezvanicne poluge sile koje moze da upotrebi.

Imas iza sebe neko jezgro pristojne, obrazovane javnosti koja vapi za pravnom drzavom i najbolji plan ti je njih da iskoristis da maltretiras porodice politickih protivnika.

Sjajna ideja, ako je cilj da Vucic vlada dozivotno.

Nemojte da se lažemo, opozicija sama da sruši Vučića ne može.
Za to je potrebna ozbiljna i ekonomska i logistička podrška od spolja koje danas nema.
Ni Zloba nije srušen samo narodnom voljom nego je zapad uleteo sa parama i logistikom i "Otporom"
Da nisu uleteli Zloba bi danas imao spomenik na rekonstruisanom Trgu Republike

Bas cudno sto opozicija nece da ‘ide do kraja’ u situaciji kada nema izbornu vecinu a vlast ima i zvanicne i nezvanicne poluge sile koje moze da upotrebi.

Imas iza sebe neko jezgro pristojne, obrazovane javnosti koja vapi za pravnom drzavom i najbolji plan ti je njih da iskoristis da maltretiras porodice politickih protivnika.

Sjajna ideja, ako je cilj da Vucic vlada dozivotno.
meni nije cudno sto opozicija zapravo cuva vlast sns a. Okupatoru demokratija u Srbiji nije u interesu.

A ti navodno pristojni, pristojna Srbija koja zeli pravnu drzavu, to je fikcija, zanemarljiva manjina.

meni nije cudno sto opozicija zapravo cuva vlast sns a. Okupatoru demokratija u Srbiji nije u interesu.

A ti navodno pristojni, pristojna Srbija koja zeli pravnu drzavu, to je fikcija, zanemarljiva manjina.
Pa ko je onda bio na protestima ako ne pristojna Srbija koja zeli pravnu drzavu?

Iz kog to nefikcionog bazena opozicija vadi trenutne glasove kad ovih moze lako da se odrekne?

Pa ko je onda bio na protestima ako ne pristojna Srbija koja zeli pravnu drzavu?

Iz kog to nefikcionog bazena opozicija vadi trenutne glasove kad ovih moze lako da se odrekne?
Na protestima je bivalo do 5% gradjana Beograda.
Mislim da nezadovoljstvo gradjana nema veze s tzv opozicijom i da je uloga opozicije bila kanalisanje energije i gusenje
nje protesta.

A inače je imala? Zna se čiji je projekat bio EEA i kasnije EU
Nekada je nesuverenost EU bila olicena u kontrolisanoj spoljnoj politici.
Danas evropske elite vode i unutrasnju politiku protiv interesa svojih gradjana.
Treba se radovati razvoju dogadjaja i daljoj degradaciji EU.

Nekada je nesuverenost EU bila olicena u kontrolisanoj spoljnoj politici.
Danas evropske elite vode i unutrasnju politiku protiv interesa svojih gradjana.
Treba se radovati razvoju dogadjaja i daljoj degradaciji EU.
I znaci tih 5% pristojne manjine koja zeli pravnu drzavu je trebalo odvesti da progoni porodice SNS-ovcima ali opozicija nije dala?

Kome ti uopste ovde odgovaras, meni ili @Dzigi Bau?

Vrh