Šta je novo?

Izbori 2024

Ако Уставни суд не прогласи овај лоповски Закон о конверзији неуставним (а неће) онда је стварно зрео за спаљивање.

Kazem kroz istoriju nasu u Beogradu su se uvek kotili spijuni, izdajnici svog naroda itd... Ne znam sta se cudis i sta spomines tog lika kome necu ni ime napisati. Mislis da sam ja pripadnik vladajuce strukture?

Kazem kroz istoriju nasu u Beogradu su se uvek kotili spijuni, izdajnici svog naroda itd... Ne znam sta se cudis i sta spomines tog lika kome necu ni ime napisati. Mislis da sam ja pripadnik vladajuce strukture?
Ne nego da si usvojio narativ vladajucih struktura iako je očigledno da ova dvojica ne mogu ništa živo da špijuniraju.

To ti je prvi impuls. Stalna propaganda daje efekte. A šta očekivati tek od ostatka populacije?

Ne gledam televizor niti citam debilne portale i vesti tako da ne znam o cemu pricas. Samo sam rekao da kroz istoriju ovakvih kao sa snimka je bilo i bice u Beogradu nazalost.

Ne gledam televizor niti citam debilne portale i vesti tako da ne znam o cemu pricas. Samo sam rekao da kroz istoriju ovakvih kao sa snimka je bilo i bice u Beogradu nazalost.
Opet insinuiraš nešto o karakteru ove dvojice. To si usvojio živeći pod propagandom.

Ne znam kako ti drugačije padne na pamet da je gost u studiju špijun (wtf?) iako je očigledno da ne može biti špijun. Prvo šta bi špijunirao, drugo to bi ovi naši jedva dočekali i sa obrazloženjem uz medijsku kampanju ga nogirali iz države.

Kao da si rekao da su nacisti ova dvojica.

Oву емисију сам тек скоро одгледао и ако је изашла пре месец дана. Мени је искрено она вратила поверење у опозицију и поправила мишљење о Ћути. Мислим да би сви требали да је одгледате, има ту одличне дискусије и веома лепо изречених ставова по многим питањима. Знам да траје преко 2 сата, али можете да је слушате као радио док нешто радите, и да убрзате брзину репродукције на 1.5 као што ја иначе ратим са свим емисијама на Ју тјубу. Волео бих посебно да @MC_ oдгледа ову емисију.

То је баш слика и прилика Српског пута у НАТО. Жељко Митровић је репрезент америчког сна у Србији - медији, поп култура, ријелити програм, милионер, дронови и остале играчке. То су све Евроатлански идеали. Ја сам највише Америчке културе попримио захваљујући серијама и филмовима који су ишли на Пинку.

То је баш слика и прилика Српског пута у НАТО. Жељко Митровић је репрезент америчког сна у Србији - медији, поп култура, ријелити програм, милионер, дронови и остале играчке. То су све Евроатлански идеали. Ја сам највише Америчке културе попримио захваљујући серијама и филмовима који су ишли на Пинку.
A banalizuješ ga sada.

Američka kultura je bila prisutna daleko pre Pinka u Srbiji. Filmovi, festivali. VHS osamdesetih. Pa FEST je od početka gurao filmove sa zapada dovodio US glumce. Prosto Jugoslavija, a i Srbija je deo zapadnog (pop) kulturnog prostora. A tek muzika ....

Ovo je majmunisanje koje ne bih nikome poželeo. U rangu Ztarda koji šetaju okolo sa Z i Putinovim majicama i t tetovažama. Identično, degutantno.

То је осамдесетих било слабо. Имао си само РТБ и биоскоп. Ти фестивали су имали мали домет у широј популацији. А онда је 90их и почетком 2000их Пинк кренуо са Чуварима плаже, Никитом, Местом злочина. Кока кола-Малборо-Сузуки то је Српски поглед на Амерички сан. Више се код нас сањала Америка 90их него 80их када смо идеолошки били ипак црвени.

То је осамдесетих било слабо. Имао си само РТБ и биоскоп. Ти фестивали су имали мали домет у широј популацији. А онда је 90их и почетком 2000их Пинк кренуо са Чуварима плаже, Никитом, Местом злочина. Кока кола-Малборо-Сузуки то је Српски поглед на Амерички сан. Више се код нас сањала Америка 90их него 80их када смо идеолошки били ипак црвени.
Ja kao klinac gledao Indijanu Dzons, prljavi ples i Days of thunder (tom cruise) osamdesetih u bioskopima.

Tada su krenuli i video klubovi. Pa kad se setim serija i filmova na TV. Pa cela Jugoslavija gledala dinastiju.

A osamdesetih su krenule i satelitske antene. Secam se stanih dečijih kanala. Pa kompjuteri, Spectrumi i komodori.

Cela muzička scena Jugoslavije osamdesetih je bila kopija zapadne. Pola pesama samo prepevano.

Mislim da to ne treba dokazivati.

To o čemu ti pričaš je sirotinjski krik devedesetih kada su te osnovne stvari bile luksuz. Cigare, grčka, more, motori... Bezveze ne ponovilo se.

To je било тако у Београду и пар већих градова у бившој СФРЈ.
Тек 90их са ТВ Пинк амерички сан у свом највећем холивудском сјају улази нашироко у Српске домове. То је чињеница. То се ми трипујемо због десетак рок бендова да смо били запад истоку, за Амере смо ми 80их исти као и румуни, мађари и пољаци у сивим панталонама и бордо перјаним јакнама. Са Пинком долази и западна мода у пуном јеку, носе се тренерке, фура се реп фазон, клинци почињу да трипују по својим уличицама да су некакви гетои. Аркан је говорио да жели да направи Unitet States of Serbia.

Vrh