Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.108
A zar nije to zapravo moto-put što su otvorili? Ja sam na nekom videu video plave table.
Uvek su se spijuncine sakrivale po Beogradu.
Šta to špijuniraju ova dvojica?Uvek su se spijuncine sakrivale po Beogradu.
Ne nego da si usvojio narativ vladajucih struktura iako je očigledno da ova dvojica ne mogu ništa živo da špijuniraju.Kazem kroz istoriju nasu u Beogradu su se uvek kotili spijuni, izdajnici svog naroda itd... Ne znam sta se cudis i sta spomines tog lika kome necu ni ime napisati. Mislis da sam ja pripadnik vladajuce strukture?
Opet insinuiraš nešto o karakteru ove dvojice. To si usvojio živeći pod propagandom.Ne gledam televizor niti citam debilne portale i vesti tako da ne znam o cemu pricas. Samo sam rekao da kroz istoriju ovakvih kao sa snimka je bilo i bice u Beogradu nazalost.
Pa evo ti objasni na osnovu čega tvrdiš da su ova dvojica špijuni.O kakvoj propagandi pricas? Kazem ti ne gledam televizor, ne pratim portale sa vestima. Mozes da nam objasnis ovde o cemu se radi ?
Ne znam kako ti drugačije padne na pamet da je gost u studiju špijun (wtf?)...
Koga je taj špijunirao?Ne znam koliko godina imaš i da li se sećaš Džejmsa Lajona, high profile špijuna, koji nam se godinama nije skidao s tv ekrana... Jedan od omiljenih gostiju Olje Bećković...
Ovo je ponižavanje. Do koske.
A banalizuješ ga sada.То је баш слика и прилика Српског пута у НАТО. Жељко Митровић је репрезент америчког сна у Србији - медији, поп култура, ријелити програм, милионер, дронови и остале играчке. То су све Евроатлански идеали. Ја сам највише Америчке културе попримио захваљујући серијама и филмовима који су ишли на Пинку.
Ja kao klinac gledao Indijanu Dzons, prljavi ples i Days of thunder (tom cruise) osamdesetih u bioskopima.То је осамдесетих било слабо. Имао си само РТБ и биоскоп. Ти фестивали су имали мали домет у широј популацији. А онда је 90их и почетком 2000их Пинк кренуо са Чуварима плаже, Никитом, Местом злочина. Кока кола-Малборо-Сузуки то је Српски поглед на Амерички сан. Више се код нас сањала Америка 90их него 80их када смо идеолошки били ипак црвени.