Probaj i tiGuglaj.
Probaj i tiGuglaj.
Upravo na RTS 1 pocinje emisija Tajna istorija Amerike, moja preporuka svima da pogledaju.Da. Sklanjali su ih sa vlasti, snimali anti ratne filmove i dokumentarca. U ekstremnim slučajevima i demonstrirali (nisu odavno).
Hajde neki Rus da snimi anti Putinovski film iz Beograda. Ne znam zašto se trudiš. To što dokazuješ ne stoji.
Bez obzira na to kakav je (ne znam), eto taj film gledaju milioni Amerikanaca.Upravo na RTS 1 pocinje emisija Tajna istorija Amerike, moja preporuka svima da pogledaju.
Штрајкује и даље, али пази Ђуку Бизона фолиранта који га је посетио и покушао да га убеди да власт није у могућности да испуни захтеве протеста јер је то много компликована процедура.Шта се дешава са овим, јел и даље штрајкује глађу
Tako je. On veoma dobro zna sa kakvim masama ima posla i da su oni spremni da podrze biulo sta.Srbija je dočekala i to da jedan Vučić otvoreno govori narodu da treba da sarađuje sa NATOom a njegove glasačke (krezube) mase to opet podržavaju.
+ rezultat svega toga sto je uradio je ogromna 0 za Srbiju.Srbija je dočekala i to da jedan Vučić otvoreno govori narodu da treba da sarađuje sa NATOom a njegove glasačke (krezube) mase to opet podržavaju.
Formirao vladu sa Dinkićem, kome je obećavao robiju ✓
Bio u Srebrenici, iako je nekad govorio i pretio sve i svašta za muslimane ✓
Održao prvu uspešnu seriju gej parada ✓
Slizao se sa Klintonom ✓
Slizao se sa Blerom ✓
Slizao se sa Erdoganom ✓
Išao na poklonjenje gazdi u omraženoj Beloj kući ✓
Priznao Kosovo ✓
Pozvao na saradnju Srbije i NATOa ✓
Занимљиво, Амерички сенатор прича о нечијој интеграцији у Европску унију.Tačno i pretačno
Pogledajte prilog 167987
Šta je tu zanimljivo, majke ti? Amerika pre 20 godina uterala Bugarsku i Rumuniju u EU preko reda.Занимљиво, Амерички сенатор прича о нечијој интеграцији у Европску унију.
To su dve duše, a jedno telo.Значи признајеш да је ЕУ сателит САД?
Šta je tu zanimljivo, majke ti? Amerika pre 20 godina uterala Bugarsku i Rumuniju u EU preko reda.
Razne su vrednosti. Na primer vrednost ekonomskog razvoja tog bloka. Vrednost mira unutar bloka. Vrednost usklađivanja zajedničkih interesa, itd.Па какве су то онда ЕУ вредности кад Амери утерују тамо кога хоће са коца и конопца.
Razne su vrednosti. Na primer vrednost ekonomskog razvoja tog bloka. Vrednost mira unutar bloka. Vrednost usklađivanja zajedničkih interesa, itd.
Ne znam kako je to dvoje u suprotnosti. Zemlja može da se razvija, a da deo ljudi emigrira na bolja mesta jer žele standard bolji nego u svojoj zemlji. Troluješ me?Ако уласком у ЕУ земља добија економски развој, зашто је онда 10 милиона људи из источних земаља ЕУ отишло на рад у западне земље ЕУ,
а у контра смеру крупни капитал са запада прогутао и преузео скоро све на истоку
U jbt, 108 km pruge za 11 godina u 21. veku.Лик лаже и прећуткује да је СНС од 2012. године затворио 500 километара пруга широм Србије:
Ne znam kako je to dvoje u suprotnosti. Zemlja može da se razvija, a da deo ljudi emigrira na bolja mesta jer žele standard bolji nego u svojoj zemlji. Troluješ me?
Nijedna zemlja istočne Evrope nije u gorem stanju nego pre ulaska. To je fakat.
A mogao bih i da se opkladim da je stopa emigracije iz istočne Evrope u padu poslednjih godina.
Druže nemamo to sada.Па то имамо и сад, само што је разлика да би евентуалним уласком у ЕУ далеко више људи емигрирало на Запад