Šta je novo?

Izbori 2024

Shvataš li da smo opet mi najpametniji u Evropi? Toliko puta smo ispali najpametniji. To ne može biti slučajno.

Па ови Руси који долазе овде у 90% случајева имају политичке ставове као ти, плус су добростојећи, раде и сами себе издржавају, образовани итд

ако ти чак и такви Руси сметају само зато што су Руси, онда је то по данашњим савременим вредностима расистички став.

Mislim da nam Rusi nisu potrebni, kao ni ostali migranti.
Osnovni motiv radikalskog sljama je i ovde podizanje cene zakupa nekretnina. Radikal jednostavno nema drugi cilj nego da nekome uzme pare.
Mada, vecina tih ruskih liberala polako se, na srecu, prebacuje na zapad.

Kad god neko ko se nada nuklearnom ratu kaze sta nam (ne)treba, dobra heuristika je nadati se suprotnom.

Вест је одмах после тога демантована. Молио бих те да не шириш дезинформације. Чињеница да медији данас овако лако шире непроверене (дез)информације доказује да је 95% медијских кућа у Србији зрело за спаљивање.
Вест је објавила Нова, ја сам само пренео њихов текст, вероватно пробни балон, па ако прође, прође.

Па ови Руси који долазе овде у 90% случајева имају политичке ставове као ти, плус су добростојећи, раде и сами себе издржавају, образовани итд
Da li je baš tako? Očekivao bi čovek da ih je bilo bar 10k na protestima Rusa, Belorusa i Ukrajinaca. Međutim bilo ih je manje od 100.

Duboko sumnjam da smo najpametniji u Evropi. Izvinite.

Da li je baš tako? Očekivao bi čovek da ih je bilo bar 10k na protestima Rusa, Belorusa i Ukrajinaca. Međutim bilo ih je manje od 100.

Можда би требао да организујеш неку комисију централног комитета социјалистичке револуције самоуправног народа за идеологију
која ће испитивати политичку подобност руских држављана на граничном прелазу.

Nisu ni Evropljani naivni, usisali su milione Ukrajinaca. Mi se snalazimo sa onim sto pretice kod nas.

Можда би требао да организујеш неку комисију централног комитета социјалистичке револуције самоуправног народа за идеологију
која ће испитивати политичку подобност руских држављана на граничном прелазу.
Hajde da primimo milion Albanaca u državljanstvo. Zašto ne?

A vrištali ste kad se pričalo o otvorenom Balkanu i slobodnom kretanju ljudi. Dosta neprijatno.

Ukrajinci su safe bet. Ovi naši su mačka u džaku.

Zamišljam novih million glasača za stranke tipa Dveri i Zavetnike. Dražesno. Najpametniji smo yeah!
Malo interakcije sa pravim ljudima umesto prepisivanja stranih tviter smatranja bi ti pokazalo koliko veze sa realnoscu nema ta izjava
Hajde da primimo milion Albanaca u državljanstvo. Zašto ne?

A vrištali ste kad se pričalo o otvorenom Balkanu i slobodnom kretanju ljudi. Dosta neprijatno.
Ne znam ko je to vristao ali ja sam u desetak postova pisao da nam je OB i potencijalno privlacenje migranata iz Al, Mn i Mk odlicna prilika.

Bolje je ćutati i smrdeti umesto poslati sliku u Rusiju. Sjajan svet nam stigao.
Inace svaki put kada se 'siri demokratija' po svetu milioni Amera, Britanaca i saveznika emigriraju u beli svet i protestuju.

Il za njih nemamo takva ocekivanja jer su ipak visa rasa, to samo mi prljavi istocnjaci moramo da dokazujemo svoju vrednost.

Malo interakcije sa pravim ljudima umesto prepisivanja stranih tviter smatranja bi ti pokazalo koliko veze sa realnoscu nema ta izjava

Ne znam ko je to vristao ali ja sam u desetak postova pisao da nam je OB i potencijalno privlacenje migranata iz Al, Mn i Mk odlicna prilika.
Odlicna prilika za sta? Dal ti shvatas da mi i dalje imamo visak nezaposlenih (nekih 9-10% zvanicno, u realnosti mozda i 15-20%) a ti bi da uvozis radnu snagu

Inace svaki put kada se 'siri demokratija' po svetu milioni Amera, Britanaca i saveznika emigriraju u beli svet i protestuju.

Il za njih nemamo takva ocekivanja jer su ipak visa rasa, to samo mi prljavi istocnjaci moramo da dokazujemo svoju vrednost.
Demokratija je čudo. Možeš da protestuješ olovkom na dan izbora, a čak ne moraš ni da bežiš iz zemlje. Čudo jedno.

I nema ko od inteligencije, glumaca uopšte društvene elite nije podigao glas kad se desio Tramp. Bukvalno nebo i zemlja u odnosu sa Azijom.

Demokratija je čudo. Možeš da protestuješ olovkom na dan izbora, a čak ne moraš ni da bežiš iz zemlje. Čudo jedno.

I nema ko od inteligencije, glumaca uopšte društvene elite nije podigao glas kad se desio Tramp. Bukvalno nebo i zemlja u odnosu sa Azijom.
Vidim bas su olovkom kaznili sve koji su pokretali ratove lol.

Al bitno da su se digli protiv Trampa jer je pricao kakane stvari.

Vidim bas su olovkom kaznili sve koji su pokretali ratove lol.

Al bitno da su se digli protiv Trampa jer je pricao kakane stvari.
Da. Sklanjali su ih sa vlasti, snimali anti ratne filmove i dokumentarca. U ekstremnim slučajevima i demonstrirali (nisu odavno).

Hajde neki Rus da snimi anti Putinovski film iz Beograda. Ne znam zašto se trudiš. To što dokazuješ ne stoji.

Da. Sklanjali su ih sa vlasti, snimali anti ratne filmove i dokumentarca. U ekstremnim slučajevima i demonstrirali (nisu odavno).

Hajde neki Rus da snimi anti Putinovski film iz Beograda. Ne znam zašto se trudiš. To što dokazuješ ne stoji.
Gde je taj spisak zapadnih lidera sklonjenih sa vlasti zbog rata u poslednjkih x decenija?
A nesto ni antiratnih dokumentaraca i filmova se nisam nagledao u tom periodu.

Ne znam ko se ovde uzaludno trudi. Ponavljas neku pricu koji oni sami o sebi pricaju bez trunke kritickog razmisljanja sta tu u realnosti stoji. Ja sam pri tom daleko vise pro-Zapad nego pro-Rusija pa ne verujem koliko naivne stvari pises.

Gde je taj spisak zapadnih lidera sklonjenih sa vlasti zbog rata u poslednjkih x decenija?
A nesto ni antiratnih dokumentaraca i filmova se nisam nagledao u tom periodu.

Ne znam ko se ovde uzaludno trudi. Ponavljas neku pricu koji oni sami o sebi pricaju bez trunke kritickog razmisljanja sta tu u realnosti stoji. Ja sam pri tom daleko vise pro-Zapad nego pro-Rusija pa ne verujem koliko naivne stvari pises.
Guglaj.

Vrh