Šta je novo?

Izbori 2024

Ово је погрешан поглед. Баш насупрот, са признањем Косова, почеће да стасавају нове генерације још више огорчене на запад и са већим симпатијама према Путину. То што ће Вучић да призна Куртију заставу и печат неће променити сентимент у народу.
Da se to ne bi desilo, treba nove generacije edukovati šta se dešavalo devedesetih.

Pre svega mislim na srpsko guranje prsta u oko Americi, insistiranjem na etničkim granicama. Sve to u trenutku kada berlinski zid pada. Ulazak u pogrešan voz u ključnom trenutku.

Poslednja izmena:
Gledaj to sa vedrije strane, ovo je dobro za KK Partizan i Zvezdu.

MIslim da hoce.
Nas narod ja kao copor majmuna, klanja se i divi vodji i sili.
Ne postoji osecaj za pravo, pravdu i nepravdu.
Ako Hulja dokaze i pokaze da se ulizao Americi bice cenjen i rejting ce mu skociti.
Погрешно размишљаш. Тако су и 50их причали као о братству-јединству, друже Тито ми ти се кунемо, то је као помирење, а уствари сви народи и народности чекали да попусти стега комунизма да се разрачунају за 2. светски рат. Тако ће сад народ као да се смеје и држи за руке са вером у Европски пут и отворени Балкан, и онда ће једном за десетак година да попусти стега из Брисела и да пресуше фондове, да крену нове приче о ослобођењу Призрена.

Možda možemo da edukujemo generacije da male nacije treba politiku da vode glavom, a ne batinom?

Samo da ostane zabeleženo. Iako mislim da bi bilo dobro za Srbiju, ja NE mislim da će do dogovora da Kosovom zaista i doći. Nekako mislim da će "šef" veliku bedu da nam navuče na vrat, najverovatnije. #devedesete

Da se to ne bi desilo, treba nove generacije edukovati šta se dešavalo devedesetih.

Pre svega mislim na srpsko guranje prsta u oko Americi, insistiranjem na etničkim granicama. Sve to u trenutku kada berlinski zid pada. Ulazak u pogrešan voz u ključnom trenutku.

Сере ми се од лешинара који 30 година после рата покушавају да буду на политичкој сцени са причама “шТа Се ДеШаВаЛо 90-их”
ево ја ћу да ти кажем укратко шта се дешавало:
Слоба је хтео да растури Југославију и хтео је рат,
а Алија и Туђман и “Међународна заједница” су се грчевито борили да сачувају Југославију и да сачувају мир, али јбг нису успели.

Srdjan SKoro: "Roditeljima ubijene dece Marinika je poručila da niko nema tapiju na bol. Valjda zato što je ona dobila tapiju od Djilasa i Vučića da radi šta hoće. Ovom monstruoznom izjavom kandidovala se za Dijanu Hrkalović srpske opozicije!"

Vesto srpska elita pomera ceo aspekt zlocina iz krivicnog u politicko tabloidni prostor. Bas po zelji Hulje i Ambasade.

Да нису ишли нигде не би данас били у Србији да нас трују

Тражио сам Ласло Вегал како је и написано, нит знам нит ме интересују мађарски књижевни медиокритети али ето барем је и он заправо рођен на територији наше северне покрајине што се не може рећи за већину осталих пропалитета

Ама шта има уопште да се баве икаквог аутономијом делова наше домовине нека иду у своју Мађарску и Македонију па тамо образују аутономне покрајине. Нешто им тамо не смета централизација и унитарност нације
Do malopre nisi znao ko je čovek ,a sad već znaš da je mediokritet. :)

Ne pratim domaći sport pa ne shvatam paralelu🤔
Pa imaju gomilu stranaca, neki ostaju i drugu godinu da igraju pa ce moci pasos da uzmu. A do sada su imali problema jer u domacim takmicenjima je ogranicen broj stranaca pa uvek neki skupo placeni stranci ne mogu da igraju.

Сере ми се од лешинара који 30 година после рата покушавају да буду на политичкој сцени са причама “шТа Се ДеШаВаЛо 90-их”
ево ја ћу да ти кажем укратко шта се дешавало:
Слоба је хтео да растури Југославију и хтео је рат,
а Алија и Туђман и “Међународна заједница” су се грчевито борили да сачувају Југославију и да сачувају мир, али јбг нису успели.
Molim te pročitaj moj komentar još jednom.

Ako zaista usvoje zakon i omoguce Rusima da se lakse naseljavaju to ce biti retko mudar potez trenutne vlasti.

Ovaj Cedomir Stojkovic je imbecil izgleda.
Shvataš li da smo opet mi najpametniji u Evropi? Toliko puta smo ispali najpametniji. To ne može biti slučajno.

Mislim da nam Rusi nisu potrebni, kao ni ostali migranti.
Osnovni motiv radikalskog sljama je i ovde podizanje cene zakupa nekretnina. Radikal jednostavno nema drugi cilj nego da nekome uzme pare.
Mada, vecina tih ruskih liberala polako se, na srecu, prebacuje na zapad.

Za to vreme UDBA ne staje:
Драгомир Анђелковић: наводи и да је у „круговима блиским“ председнику Вучићу чуо да „они планирају да дође до поделе“ Народне странке и да „један део те странке увуку у такозвани патриотски блок“.

Sluzba je rutinski skrsila energiju gradjana oko protesta i sprecila bilo kakvu opasnost. Imaju visedecenijsko iskustvo.

Протест десетина авганистанских жена у Кабулу због забране рада козметичких салона талибанске снаге реда разбиле су шмрковима, електро-шокерима и пуцњима пиштоља у ваздух.
Талибани су овог месеца саопштили да власници салона имају месец дана да затворе своје радње, што је изазвало забринутост међународних званичника због утицаја на жене-предузетнице.
Талибани кажу да су забранили козметичке салоне јер су нудили услуге недозвољене у исламу.

Vrh