Daj, breZnam da si ljut što sam ponovo izneo istinu o neglasačima, pa sad pokušavaš da svedeš račun i umiriš savest. U redu je, razumem te. Jeste tužan dan za sve koji su protiv SNSa.
E sad zvučiš ko Bakarec.To je taj narativ "moranja" jer svi MORAMO da glasamo za njih inače smo izdajnici.
Brate NE MORAMO ništa!
Čisto da znam, da li su ti bili po volji protesti na leto 2020, kada je bilo akcije?Опозиција зајебава народ и не зна шта ће и како ће сама са собом и са овим протестима, понављам нема ништа бесмисленије од мирних протеста, зато више и не идем,
треба ти сат да дођеш, па сат да слушаш говоре, онда сат и по пешке до Пинка и кад дођеш тамо после пола сата ничега појави се неки лик са микрофоном и каже да се разиђемо у миру и тишини поред је болница, а следеће недеље ћемо опет,
а Митровић је довео 20 маскираних мајмуна који се шепуре, провоцирају и понижавају све окупљене, поред оваквог протеста и може им се.
Јел си видео колико се људи прикључило у току шетње до Пинка? Неће сви 4 километра да пешаче...To je to. Protesti "Srbija protiv nasilja" su prošlost. Rastureni od istih ljudi, na isti način, kao i 1 od 5 miliona. Nikad se nećemo opametiti.
Da. Tad su ovi crnokacketasi razvlaceni po ulicama.Čisto da znam, da li su ti bili po volji protesti na leto 2020, kada je bilo akcije?
Јесу и био сам све док није дошла екипа “седи доле” и угушила протесте, тако ће и сад, јуче је било 10 кола на блокади, моментум је пропуштен, свако чудо за три дана.Čisto da znam, da li su ti bili po volji protesti na leto 2020, kada je bilo akcije?
Danas nisu izbori nego protesti. Ja bio, ti ne. Pozz.To je bilo napisano za Bekija.
Bukvalno imaš redosled postova, njih 4 koji su ispisana nakon tvog, i nakon Bekijevog obraćanja meni. Eve gi:
A na tvoj post nisam odgovarao. Jer kao što rekoh, na ovoj temi ne želim više da imam bilo šta sa ljudima koji na ovaj ili onaj načinminirajuometaju pokušaje da se u Srbiji ukine despotija, diktatura, jednoumlje i jednopartijski sistem. U trenutnom poretku u Srbiji, u trenutnom stanju, i po trenutnim zakonima Srbije (koje btw nisam ja pisao, već ološi u Skupslini), svako ko ne glasa protiv Vučića, radi u negovu korist. Dakle bukvalno, zakoni Republike Srbistana trenutno glase: ko ne glasa protiv Vučića, glasa ZA njega. Bizarno i tragikomično, ali jbg trenutno je tako. I to je to što se mene tiče. Nema tu šta dalje da se polemiše. Vidimo se na nekoj drugoj temi.
Istina, opozicija je glupa ko tuki, ali AV krsi svakodnevno i zakone i ustav, i to javno u udarnim terminima na RTS-u i Pinku.Ne možete me ubediti da ljudi koji pretenduju na jednu ozbiljnu političku funkciju mogu sebi da dozvole da se snimaju javno u situacijama gde su u prekršaju sa zakonima Srbije. Pa majku mu valjda treba da budeš neki primer gradjanstva za ljude, ima valjda neki kodeks ponašanja u javnosti a ne da pokazuješ da si somina retardirana.
Npr ?Pa i Tadic je mnogo vise krsio zakon nego Vucic dok je prvi bio vlast, a drugi opozicija.
Zašto onda na protestima koji su u toku ne izazovete nemire, pričam u množini, da vam bude po volji, umesto što odustajete od istih?Јесу и био сам све док није дошла екипа “седи доле” и угушила протесте, тако ће и сад, јуче је било 10 кола на блокади, моментум је пропуштен, свако чудо за три дана.
Daj, bre
Upravo si potvrdio ono što sam pisao gore, da si malo butthurt što sam izneo istinu o neglasačima i njihovom štetnom učinku i odgovornosti, pa sad pokušavaš da izravnaš račun.Danas nisu izbori nego protesti. Ja bio, ti ne. Pozz.
Upravo.Kad već pominjete Orke, ne čekajte Aragorna, i Hobiti su realno moroni pa sje*******aše Saurona.