Šta je novo?

Izbori 2024

Hahaha idite kuci zbog bolesnih 🤣🤣🤣🤣 Sledeci protest prvo isutirati ,,organizatore" pa nastaviti.

Опозиција зајебава народ и не зна шта ће и како ће сама са собом и са овим протестима, понављам нема ништа бесмисленије од мирних протеста, зато више и не идем,
треба ти сат да дођеш, па сат да слушаш говоре, онда сат и по пешке до Пинка и кад дођеш тамо после пола сата ничега појави се неки лик са микрофоном и каже да се разиђемо у миру и тишини поред је болница, а следеће недеље ћемо опет,

а Митровић је довео 20 маскираних мајмуна који се шепуре, провоцирају и понижавају све окупљене, поред оваквог протеста и може им се.

Опозиција зајебава народ и не зна шта ће и како ће сама са собом и са овим протестима, понављам нема ништа бесмисленије од мирних протеста, зато више и не идем,
треба ти сат да дођеш, па сат да слушаш говоре, онда сат и по пешке до Пинка и кад дођеш тамо после пола сата ничега појави се неки лик са микрофоном и каже да се разиђемо у миру и тишини поред је болница, а следеће недеље ћемо опет,

а Митровић је довео 20 маскираних мајмуна који се шепуре, провоцирају и понижавају све окупљене, поред оваквог протеста и може им се.
Čisto da znam, da li su ti bili po volji protesti na leto 2020, kada je bilo akcije?

To je to. Protesti "Srbija protiv nasilja" su prošlost. Rastureni od istih ljudi, na isti način, kao i 1 od 5 miliona. Nikad se nećemo opametiti.
Јел си видео колико се људи прикључило у току шетње до Пинка? Неће сви 4 километра да пешаче...
IMG_20230701_190838.jpg
IMG_20230701_191858.jpg
IMG_20230701_191904.jpg
IMG_20230701_192811.jpg
IMG_20230701_192827.jpg
IMG_20230701_194433.jpg
IMG_20230701_194442.jpg
IMG_20230701_194711.jpg
IMG_20230701_195527.jpg
IMG_20230701_195957.jpg
IMG_20230701_200444.jpg
IMG_20230701_200533.jpg
IMG_20230701_200544.jpg
IMG_20230701_201303.jpg
IMG_20230701_201318.jpg
IMG_20230701_201329.jpg
IMG_20230701_201854.jpg
IMG_20230701_202336.jpg
IMG_20230701_202742.jpg

Čisto da znam, da li su ti bili po volji protesti na leto 2020, kada je bilo akcije?
Јесу и био сам све док није дошла екипа “седи доле” и угушила протесте, тако ће и сад, јуче је било 10 кола на блокади, моментум је пропуштен, свако чудо за три дана.

To je bilo napisano za Bekija.

Bukvalno imaš redosled postova, njih 4 koji su ispisana nakon tvog, i nakon Bekijevog obraćanja meni. Eve gi:

A na tvoj post nisam odgovarao. Jer kao što rekoh, na ovoj temi ne želim više da imam bilo šta sa ljudima koji na ovaj ili onaj način miniraju ometaju pokušaje da se u Srbiji ukine despotija, diktatura, jednoumlje i jednopartijski sistem. U trenutnom poretku u Srbiji, u trenutnom stanju, i po trenutnim zakonima Srbije (koje btw nisam ja pisao, već ološi u Skupslini), svako ko ne glasa protiv Vučića, radi u negovu korist. Dakle bukvalno, zakoni Republike Srbistana trenutno glase: ko ne glasa protiv Vučića, glasa ZA njega. Bizarno i tragikomično, ali jbg trenutno je tako. I to je to što se mene tiče. Nema tu šta dalje da se polemiše. Vidimo se na nekoj drugoj temi.
Danas nisu izbori nego protesti. Ja bio, ti ne. Pozz. :LOL:

Ne možete me ubediti da ljudi koji pretenduju na jednu ozbiljnu političku funkciju mogu sebi da dozvole da se snimaju javno u situacijama gde su u prekršaju sa zakonima Srbije. Pa majku mu valjda treba da budeš neki primer gradjanstva za ljude, ima valjda neki kodeks ponašanja u javnosti a ne da pokazuješ da si somina retardirana.
Istina, opozicija je glupa ko tuki, ali AV krsi svakodnevno i zakone i ustav, i to javno u udarnim terminima na RTS-u i Pinku.
Mesa se u sve zivo, iako nema nadleznosti ni za sta, utice na rad sudstva, izgaje direktive vladi javno, nabavlja opremu bez tendera, sve krivicna dela par exelance, za koje sleduje i zatvorska kazna, mnogostruko veci prekrsaji od snimanja ova 2 bolida dok voze, i sta cemo sad ?

Pa i Tadic je mnogo vise krsio zakon nego Vucic dok je prvi bio vlast, a drugi opozicija.

Јесу и био сам све док није дошла екипа “седи доле” и угушила протесте, тако ће и сад, јуче је било 10 кола на блокади, моментум је пропуштен, свако чудо за три дана.
Zašto onda na protestima koji su u toku ne izazovete nemire, pričam u množini, da vam bude po volji, umesto što odustajete od istih?

Danas nisu izbori nego protesti. Ja bio, ti ne. Pozz. :LOL:
Upravo si potvrdio ono što sam pisao gore, da si malo butthurt što sam izneo istinu o neglasačima i njihovom štetnom učinku i odgovornosti, pa sad pokušavaš da izravnaš račun.

A ja sam bio i danas i na svim protestima do sada. Ti si sam pre tri četiri nedelje napisao da na jednom nisi bio. Tako da, pored toga što kao neglasač ne možeš ništa da mi pričaš, ne možeš ni kao protestant. Jer sam do današnjeg dana opet bio na više protesta nego ti. Ili bar na istom broju, u najmanju ruku.

Toliko o tome. Cmok. 😆🤟

Poslednja izmena:
Треба фокусирати на освајању барем власт у Београду и онда полако почети одатле. И по могућношћу са неким новим ликовим у опозицији јер се слажем са спатиом да су ови тешки морони. И надам се неком уједињеном групом јер ово фрагментирано стање само иде орковима на корист. Треба концентрисати сву енергију на један бедем да се пробије јер ако сви будемо свуда по мало расипали и трошили енергију народа, орковима бедеми неће пасти.

Nema novih likova u opoziciji niti ce ih biti, jer ko normalan ce da udje u ovaj svinjac od srpske politike.
Znaci birate izmedju ovih bolida u opoziciji i AV.
Dosta vise tih iluzija da ce doci neki novi.

Kad već pominjete Orke, ne čekajte Aragorna, i Hobiti su realno moroni pa sje*******aše Saurona.
Upravo.

Što je najluđe od svega, niko od nas ovdašnjih Hobita (običnih smrtnika i zapostavljenih građana) ne očekuje da prelazimo pola sveta, borimo se sa nemanima i izvodimo nadljudske napore da bismo nešto promenili. Sve što je potrebno je da na dan izbora, od 12 raspoloživih sati i otvorenih birališta, svi odvoje 30 minuta, odu do glasačkog mesta, zaokruže broj opcije koja je protiv Vučića, i ubace listić. I to je sve. Čak ne mora ni cela Srbija to da uradi. Dovoljno je samo da mi Hobiti u Beogradu to uradimo, i SNS bi se dobrano rasklimao, jer Beograd drži maltene polovinu političke moći.

Ali jbg. To se nikad neće desiti, jer je mnogima i to preveliki napor. Ili prosto misle da teraju inat. Iako po aktuelnim zakonima u Srbiji, time de facto samo teraju inat sami sebi i pomažu Sauronu i Orkovima da ostanu na vlasti.

Jedino crnje od toga što se dešava ovde, je što taj trend uviđam i u drugim zemljama i društvima. Nije tako drastično i beznadežno kao kod nas, ali slede nas u tom trendu. I otom potom će i tamo biti isto. Niko neće izlaziti na izbore, a većinom zemalja će vladati najgori od najgorih, bez ijednog poštenog i sposobnog čoveka u vladama, predsedništvima i parlamentima.

Današnji političari to i žele. Pasivne i apatične mase koje su ubeđene da nemaju nikakav uticaj i glas. A mnogi se primaju na to kao saučešće.

Majkemi, ja sam za smenu vlasti, jer ovo je neizdrživo, i glasao bih i za crnog đavola, al samo da nije Ćuta, Zelenović, Đilas, Vuk Jeremić, Marinika Tepić, Boško Obranović, Miloš Jovanović, Milica Stamenkovski, Lutovac, Milivojević, Čeda Jovanović, Zoran Živković, Čanak, Miroslav Aleksić, Dobrica Veselinović, Radomir Lazović, Tadić...

Треба вратити протесте на првобитну тему а то су трагичне погибије са позивањем на одговорност Ж. Митровић. И прозивати истог за убиство које је починио његов син. Знам да звучи бљутаво као злоупотреба мртвих (што би рекли СнС јуришници у Народној скупштини лешинар-хијена) али морају се отварати очи.
Нису битни Ђилас, Ћута, Зеленовић, Лутовац, Мариника, Понош, Лазовић и остали.
Битно је у каквом смо стању због данашње ситуације.

Svirači bojkotu i apstinenciji:
Nisu ovi iz SNSa još pali toliko nisko da bih tek tako dao glas bilo kojoj boodali od Ćute, Marinike ili Aleksića

Minvajl, ovi iz SNS:
1688136302597-png.166025

Vrh