Šta je novo?

Izbori 2024

Има у СНС доста тих мазо ликова што воле домино даме.

Istina, opozicija je glupa ko tuki, ali AV krsi svakodnevno i zakone i ustav, i to javno u udarnim terminima na RTS-u i Pinku.
Mesa se u sve zivo, iako nema nadleznosti ni za sta, utice na rad sudstva, izgaje direktive vladi javno, nabavlja opremu bez tendera, sve krivicna dela par exelance, za koje sleduje i zatvorska kazna, mnogostruko veci prekrsaji od snimanja ova 2 bolida dok voze, i sta cemo sad ?
Necemo nista. Moze mu se. Nema ozbiljnog masovnog nezadovoljstva. Nema znakova da su gradjani nezadovoljni.
Nema znakova nezadovoljstva u organima sile.
Podrska USA/EU je apsolutna i zestoka.
Zato su protesti mirni.
Niko osim Ruzica nije dao ostavku, nismo imali izjave javnih licnosti van kruga dvojke u tom smislu i zato nijedan zahtev nece biti ispunjen.

Protest 07.07. 2020. bio je nesto drugo. spontan izliv besa zbog karantina.
Za organe reda to je maciji kasalj.

kajem 2021. imali smo jedine ozbiljne proteste protiv litijuma i zakona o eksproprijaciji. Ovo drugo je bilo jedino sto je moglo da bude opasno za rezim jer se narod uplasio da ce im oduzimati privatnu imovinu. Drugo narod i ne zanima. Tu smo imali neko nezadovoljstvo, ali rezim je popustio jer je pravilno procenio situaciju. Gradjanima ne smetaju ubistva drugih, krsenje zakona, ponizavanja. To gradjanima ne smeta, samo ako je njihova imovina sigurna i ako mogu u Grcku u predsezoni.

Bilo kakav protest na osnovama solidarnosti, empatije ili pozivanja na zakon i moralne osude ne moze da ima uspeha u Srbiji.
Krtice ne lete.
Opozicija treba da obeca novac. Ukoliko bi stranci hteli da svrgnu Hulju mogo to veoma lako da urade ako odrese kesu, kao 2000.
Mi nemamo nikakve principe, ali imamo gladne novcanike.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 166137

To je taj narativ "moranja" jer svi MORAMO da glasamo za njih inače smo izdajnici.

Brate NE MORAMO ništa!
Slika fazon sjaši kurta da uzjaši murta.

@spatiotecte bukvalno kao da čitaš moje misli. Meni su nažalost na ovoj temi neki članovi zapušili usta zbog mojih stavova, planirao sam kompletno da se povučem sa foruma, ali prosto hteo sam da ti ovim postom pružim podršku.

Ja sam svoje bivstvovanje na forumu započeo porukom o Ćuti i njegovom blamiranju da se ucirkan pojavljuje na tv na šta su me pojedini ovde dočekali na nož.

Ali srećan sam što vidim da ipak ovde ima ljudi sa kojima mogu da diskutujem na ovu temu, i koji me neće šikanirati što sam apstinent i što ponosno i pred svima mogu da kažem ja ni za ove ni za one glasati neću

Шта би са Колубаром на крају? Да ли се рудари и радници ЕПСа и даље буне због трансформације у АД? Штрајк у Колубари је онда уздрмао Милошевића за 5.10.0.

Nema novih likova u opoziciji niti ce ih biti, jer ko normalan ce da udje u ovaj svinjac od srpske politike.
Znaci birate izmedju ovih bolida u opoziciji i AV.
Dosta vise tih iluzija da ce doci neki novi.
Ako je tako možda bolje i status quo, tj. AV nego da dođu bolidi, dodao bih i GLADNI bolidi, kojima je cilj realno da omaste brke, a ne promene, jer sa sistemskim promenama ne bi mogli da omaste brke.

Obzirom da je cela "Moramo" ekipa sastavljena od bivših klošara i blejača + malo nebitnih političara (poput Zelenovića) + aktivisti, rekao bih da bi glas za njih bio glas u korist sopstvene štete.

Ovi bar rade na ekonomiji i spoljnoj politici, ko garantuje da bi neki novi uopšte razmatrati te teme. Da ne spominjem ako bi prekinuli izgradnju autoputeva i drugih infrastukturnih projekat kao vid osvete prethodnoj vlasti.

Tako da prvi put sam u fazonu možda je status quo ipak najbolja opcoja u ovom trenutku.

Ja posle onog glupiranja na Gazeli juče sam ozbiljno razočaran. Prvo iziritirali su gomilu normalnih ljudi, drugo nisu ništa postigli, treće ispali su smešni i postali predmet sprdnje.

npr da ni ti, ni opozicija, ni vlast sadasnja, niti iko ziv nece da me ispravi i kaze - cekaj, tadic je bio samo predsednik srbije, a ne premijer, bio je na prilicno u sustini nebitnoj funkciji, a mi sve vreme pricamo kako je bilo za vreme njegove vlasti...

da ovo sto sada radi vucic sa brnabicevom je tadic isto uradio sa cvetkovicem. i da onda je apsolutno svaki potez krsenje ustava i zakona kada kao predsednik srbije u sustini ti upravljas drzavom. znaci, krsenje svaki dan, svakim potezeom. za to vreme je vucic ako je i krsio neki zakon, to je bila mala beba za ono sto je tadic radio. eto, samo od toga do pocnemo.

Poslednja izmena:
Ako je tako možda bolje i status quo, tj. AV nego da dođu bolidi, dodao bih i GLADNI bolidi, kojima je cilj realno da omaste brke, a ne promene, jer sa sistemskim promenama ne bi mogli da omaste brke.

Obzirom da je cela "Moramo" ekipa sastavljena od bivših klošara i blejača + malo nebitnih političara (poput Zelenovića) + aktivisti, rekao bih da bi glas za njih bio glas u korist sopstvene štete.

Ovi bar rade na ekonomiji i spoljnoj politici, ko garantuje da bi neki novi uopšte razmatrati te teme. Da ne spominjem ako bi prekinuli izgradnju autoputeva i drugih infrastukturnih projekat kao vid osvete prethodnoj vlasti.

Tako da prvi put sam u fazonu možda je status quo ipak najbolja opcoja u ovom trenutku.

Ja posle onog glupiranja na Gazeli juče sam ozbiljno razočaran. Prvo iziritirali su gomilu normalnih ljudi, drugo nisu ništa postigli, treće ispali su smešni i postali predmet sprdnje.
Није боље да остане АВ.
Ма колико опозициона екипа била ретардирана и одбојна, нису лажови попут Малог Синише или сексуални предатори попут Јутке, нити су бахати као Орлић. То је довољан разлог за промену.
Ако мислиш да лажни доктор Мали Синиша води добру економију или да мали Марко Ђурић води добру дипломатију, онда их лепо води кући а државу нек преузме неко за трунку бољи, ма био то и Бошко, Милош Француз или Добрица.

Nema novih likova u opoziciji niti ce ih biti, jer ko normalan ce da udje u ovaj svinjac od srpske politike.
Znaci birate izmedju ovih bolida u opoziciji i AV.
Dosta vise tih iluzija da ce doci neki novi.
samo i dalje ne kapirate da nema izmedju cega da se bira jer je nemoguce prosto da je iko toliko glup kao sto su ovi iz opozicije. sto dovodi do zakljucka da nisu glupi, jer je nemoguce biti toliko glup, nego se prave da su glupi po naredjenju.

dok dodje dan izbora, ucinice sve da se samosamobotiraju da slucajno vucic ne bi izgubio vlast.

bez novih lica, nece biti promene, sve i da vucic svaki dan na pinku objavljuje da krade pare i da ce dati kosovo za tri stana za sebe i svoju porodicu.

onaj danas sa bine vice da je najavljeno da je protest trebao da traje do 9, ali da necemo da idemo kuci i narod odusevljeno pozdravlja. onda je rekao jos par recenica i za dva minuta je rekao da je to to i da je gotov protest i da se ide kuci :ROFLMAO:

onaj danas sa bine vice da je najavljeno da je protest trebao da traje do 9, ali da necemo da idemo kuci i narod odusevljeno pozdravlja. onda je rekao jos par recenica i za dva minuta je rekao da je to to i da je gotov protest i da se ide kuci :ROFLMAO:
Hahah, koji haos. Nema šta, naš narod je u proseku sastavljen od ovaca. 😂

Ovni predvodnici ili kako već to da nazovemo. Lažovi i manipulatori. Njima je bitan samo njihov interes. I dodaj na to kada imamo ove "gladne vođe" kao ovi pajseri iz Moramo kojima ni na Google-u ne možeš da nađeš biografiju i čime su se bavili pre ulaska u politiku

Nova lica koja bi mogla da probude apstinente i preuzmu deo glasača SNS-a su lica tipa Milatovića koji su napravili nešto u životu pre politike pa tek onda ušli u politiku.

Već sam jednom ovde napisao i napisaću ponovo. Akcijama i retorikom aktuelna opozicija radi na tome da se zakuca na 10% podrške i da se zauvek aktuelne koalicije bore za cenzus (pojedinačno bi im i cenzus bio misaona imenica). Da promene akcije koje vode (da ne iritiraju druge ljude) i retoriku i da se okrenu apstinentima i ex SNSovcima podrška bi im porasla na 30-40% i tada bi ova @Bender Rodriguez logika imala smisla i tada bi zaista odnos bio 60:40 umesto 90:10 kao sada.

Na kraju ono što pametni ljudi kažu "pusti politiku bavi se stvarima na koje možeš da utičeš" ima i više nego veliku težinu za mene. Naročito posle fijaska od petka i subote.

Blam me da nekom kažem da sam izlazio na prethodne proteste, mislim se bolje da to zadržim za sebe umesto da mi se ljudi smeju.

Ovni predvodnici ili kako već to da nazovemo. Lažovi i manipulatori. Njima je bitan samo njihov interes. I dodaj na to kada imamo ove "gladne vođe" kao ovi pajseri iz Moramo kojima ni na Google-u ne možeš da nađeš biografiju i čime su se bavili pre ulaska u politiku

Pa problem i jeste što oni nemaju biografiju jer su to deca iz obrazovanih porodica (ne bogatih) koja su odrasla bez brige za svoju egzistenciju jer su im roditelji pomagali a oni živeli boemski život, ta ekipa iz Moramo plus svi ljudi koji tu gravitiraju (ministarstvo prostora itd) to ti je ekipa koja se zna odavno i oni su svi neki "umetnici" koji žive onako malo alternativno, nemaju radno iskistvo skoro nikakvo jer većinu vremena nisu radili jer nisu morali, bili su materijalno obezbedjeni (ne svi ali dosta njih) pa su zato imali vremena da se zezaju, da se razumemo nisu bili buržuji koji su ludovali po splavovima i trosili tatine mamine pare već su blejali sa pivdžajom po raznim mestima koncertima itd, malo rok malo pankeri itd, i tako su njihove bleje prerasle u aktivizam jer su utripovali da su mnogo važni i da su popili svu pamet te misle da zaslužuju pozicije gradonačelika ili kokekavih direktora nekih javnih institucija jer su oni "neshvaćeni umetnici"

Tražili su da saradjunu sa SNS pre 10 godina kad je tek počeo da se planira BnV nudili su se kao konsultanti tamo ali su dobili pedalu jer je ovima bilo jasno kao dan da nemaju pojima a ni nemaju nikakve reference u arhitekturi i urbanizmu pa ih niko nije uzeo za ozbiljno.

Dovoljno je da obidjes njihove profile na društvenim mrežama pa ti je jasna količina ložane i samouverenosti, oni su ozbiljno istripovali da su jako važni likovi u ovom gradu i naduvali marketing da su nezaobilazni u svim sferama života te da su oni baš ti koji treba da vode grad a o gradu nemaju pojima jer jednostavno nemaju znanje da vode takve važne poslove jer to nisu nikad ni radili u nekom profesionalnom okruženju, sve što su radili je bilo na nekom amaterskom nivou tipa neke konferencike manifestacije itd gde se puno priča puno pije puno zeza a malo toga konstruktivno radi. Znas to su ti oni kul dogadjaji polu kulturni polu blejački.

Dakle oni su kao u realitiju neka vrsta političkih starleta, samouvereni likovi i likuše u smislu da prodaju priču da su neki stručnjaci iz njihovih oblasti i sto je najgore može se reći da su uspeli da zalude odredjene ljude koji im daju podrušku jer dosta ljudi ih je smatralo kul, ono mladi ljudi završili fakultete imaju energiju da izadju na ulicu itd, to je ljudima bilo gotivno.
Nisu stručni ali imaju odredjenu žvaku za lakoverne ljude to im se mora priznati.

Isto tako i pukom slučajnosti se njihove agende poklapaju i sa prozapadnim ali to nisu oni hteli nego se tako desilo te su imali i podršku spoljašnog faktora koji nije baš naklonjen srpskim interesima i zato im je uspevalo da skupe 20-30 hiljada ljudi na ulicama i dobijali su oni i love od spoljašnosti što neće nikad priznati ali ok, svakako su bili savršen borbeni tim za scenario srpskog majdana pa da u odredjenim trenucima su uspeli da malo zatresu političku scenu demonstracijama tu su bili u delirijumu spašavanja grada, kompleks superheroja, gerilski pristup itd.

Sve u svemu trebalo su da se bave glumom jer su tu jako dobri a politiku i ozbiljne poslove vezane za državu i grad da ostave nekim kompetentnijim ljudima jer oni definitivnu nemaju znanje da vode grad ili državu.
Profil ljudi kao zelenski, glumci koji završe u politici. Spolja gladac unutra jadac.
I to ti je ta priča o ekipi Moramo.

Poslednja izmena:
a dođu i oglase se samo kada treba da se ispišaju po opoziciji i po svakome ko prethodnih mesec i po dana (odnosno 12 godina, zavisno kako računamo) nije sedeo kući i rokao heroin u vene, nego je pokušao da utiče i da promeni nešto, pa makar to nešto bilo zaustavljanje naprednjačke horde Orkova da vladaju sa 100.00% moći i dominacije.

Koji si ti car. 😀

Ne želim sasvim da ulazim u direktna obraćanja bilo kome jer nisam sve ispratio... Ne znam je l' adresat odgovarajući, ali je pogođena suština. Od jadikovke i neangažmana, barem onog primarnog, a to je zaokružiti nekog iz opozicije, da vlast bude smenjiva, nema nikakve vajde...

Al o tome smo pričali milion puta ovde, ne bih da neki ljudi suviše lično dožive da ih se stalno proziva pa da iz (srpskog) inata ne izađu na naredne izbore...

ako ti padaš i pokazuješ bahatost na tako malim stvarima koliko ćes ti biti bahat i bezobrazan kad se budeš dokopao vlasti?
Pa ti ćeš biti ultra šljam kad postaneš vladajuća stranka.

Oni nisu kadri da sami postanu vladajuća stranka i nesmenjivi diktator.

Ovde je jasno šta je veće zlo.

To što si napisao, van opšte postavke političkog trenutka koji se razvukao na čitavu deceniju, stoji.

U okviru postavke je nevažno. Nisam ni pogledao snimak, niti bi snimak bilo kako pokolebao moju želju da sns smradine odu.

I nadam se da ima još takvih, da se ne pecaju na pojas!

Tvoje mišljenje se ne bih ni trudio da promenim, ali bih voleo da Beki izađe na naredne izbore jer njega ne vidim da je Lilja Smajlovoć foruma.

Da je ovo demokratija, sve što pišeš pilo bi vodu. Saobraćajne prekršaje pretendenata na vlast u de facto jednopartijskom sistemu da stavljam u istu ravan sa okorelom državnom, sistemskom, kriminalnom hobotnicom ne mogu. 😄

Mene samo deprimira momenat da se duboka država ne da rasformirati lako i uprkos promeni vlasti, veliki potresi tek tada slede ako hoćeš da sve raščistiš do kraja i stvoriš demokratsku osnovu, da institucije zažive... i to je obično nepremostiva prepreka i to zakonito odraditi je užas... i o to se stalno saplićemo i kad prevalimo te izbore, za 2, 3 godine vidimo da ne možemo dalje sem po starom, jer je naredna prepona mnogo viša...

Ali ipak, to saznanje me ne deprimira do mere da ne izađem i ne glasam...

Значи страшније је што Ћута прича на мобилни током вожње и што Зеленовић није везао појас од тога шта су урадили син Ж. Митровића и перјаница СНС Бабовић?
(јбт нисам могао ни замислити да ћу бранити Зеленовића)

Opozicionari iz Moramo su glupi i nekompetentni, ali Hulja i SNS su zlocinci, esencija zla.

Sto se tice demonstracija i nemira, vidimo sada u Francuskoj. Spontane demonstracije su obicno nasilne, ali primenom sile drzava je u stanju da suzbije nasilne demonstracije. Vecinu u Francuskoj ne zanima da li je policija ubila nekog maloletnog Marokanca. Voleo bih da vidim takve nerede u svim gradovima EU, ali to ce doci malo kasnije, ovo je preuranjeno.

Makron gubi kontrolu nad Francuskom. Hiljade hapšenja. Zapaljene škole, domovi zajednice, gradske kuće, sportski kompleksi, pošte. Pljačka u rasponu od Lidl supermarketa do Apple prodavnica. Žandarmi i specijalci dovedeni da noću patroliraju ulicama, pored opkoljene policije. Rastući bes među trgovcima koji traže policijski čas „ili ćemo uzeti stvari u svoje ruke“.

Kod nas su stvari podeljene. Urbana ekipa pobunila se zbog majskih zlocina, ali njih ne zanima sta se desava sa Srbima na Kosovu. I tu je stvoren rascep koji je u startu ogranicio domete protesta.

Poslednja izmena:
Pa problem i jeste što oni nemaju biografiju jer su to deca iz obrazovanih porodica (ne bogatih) koja su odrasla bez brige za svoju egzistenciju jer su im roditelji pomagali a oni živeli boemski život, ta ekipa iz Moramo plus svi ljudi koji tu gravitiraju (ministarstvo prostora itd) to ti je ekipa koja se zna odavno i oni su svi neki "umetnici" koji žive onako malo alternativno, nemaju radno iskistvo skoro nikakvo jer većinu vremena nisu radili jer nisu morali, bili su materijalno obezbedjeni (ne svi ali dosta njih) pa su zato imali vremena da se zezaju, da se razumemo nisu bili buržuji koji su ludovali po splavovima i trosili tatine mamine pare već su blejali sa pivdžajom po raznim mestima koncertima itd, malo rok malo pankeri itd, i tako su njihove bleje prerasle u aktivizam jer su utripovali da su mnogo važni i da su popili svu pamet te misle da zaslužuju pozicije gradonačelika ili kokekavih direktora nekih javnih institucija jer su oni "neshvaćeni umetnici"

Tražili su da saradjunu sa SNS pre 10 godina kad je tek počeo da se planira BnV nudili su se kao konsultanti tamo ali su dobili pedalu jer je ovima bilo jasno kao dan da nemaju pojima a ni nemaju nikakve reference u arhitekturi i urbanizmu pa ih niko nije uzeo za ozbiljno.

Dovoljno je da obidjes njihove profile na društvenim mrežama pa ti je jasna količina ložane i samouverenosti, oni su ozbiljno istripovali da su jako važni likovi u ovom gradu i naduvali marketing da su nezaobilazni u svim sferama života te da su oni baš ti koji treba da vode grad a o gradu nemaju pojima jer jednostavno nemaju znanje da vode takve važne poslove jer to nisu nikad ni radili u nekom profesionalnom okruženju, sve što su radili je bilo na nekom amaterskom nivou tipa neke konferencike manifestacije itd gde se puno priča puno pije puno zeza a malo toga konstruktivno radi. Znas to su ti oni kul dogadjaji polu kulturni polu blejački.

Dakle oni su kao u realitiju neka vrsta političkih starleta, samouvereni likovi i likuše u smislu da prodaju priču da su neki stručnjaci iz njihovih oblasti i sto je najgore može se reći da su uspeli da zalude odredjene ljude koji im daju podrušku jer dosta ljudi ih je smatralo kul, ono mladi ljudi završili fakultete imaju energiju da izadju na ulicu itd, to je ljudima bilo gotivno.
Nisu stručni ali imaju odredjenu žvaku za lakoverne ljude to im se mora priznati.

Isto tako i pukom slučajnosti se njihove agende poklapaju i sa prozapadnim ali to nisu oni hteli nego se tako desilo te su imali i podršku spoljašnog faktora koji nije baš naklonjen srpskim interesima i zato im je uspevalo da skupe 20-30 hiljada ljudi na ulicama i dobijali su oni i love od spoljašnosti što neće nikad priznati ali ok, svakako su bili savršen borbeni tim za scenario srpskog majdana pa da u odredjenim trenucima su uspeli da malo zatresu političku scenu demonstracijama tu su bili u delirijumu spašavanja grada, kompleks superheroja, gerilski pristup itd.

Sve u svemu trebalo su da se bave glumom jer su tu jako dobri a politiku i ozbiljne poslove vezane za državu i grad da ostave nekim kompetentnijim ljudima jer oni definitivnu nemaju znanje da vode grad ili državu.
Profil ljudi kao zelenski, glumci koji završe u politici. Spolja gladac unutra jadac.
I to ti je ta priča o ekipi Moramo.
Šta je poenta? Vučić i ekipa su bolji? Po čemu su to kompetentniji? Jel bi voleo da ti žena radi kod Jutke, da ti o ekonomiji brine plagijator, da te čuvaju Gašić i Vulin? Ovako državu može da vodi svako. Cela priča je u tome da živimo od milostinje EU i kineskih i arapskih kredita. Fabrike dolaze u siromašnu zemlju u kojoj država subvencioniše radna mesta. Svako pada na priču o njihovom radu, a jedino što znaju je dobra ugradnja.

Izbori nisu sutra. Nisu cak ni raspisani. Ne vidim apsolutno nikakav problem da se kritikuju opozicioni politicari i stranke sada kada je vreme, sa nadom da dobijemo nesto bolje.

Situacija
- Cuta vozi i prica ne telefon.

Zdrava reakcija sa namerom da imamo bolje drustvo sutra - kritika toga sto je uradio, njegova svesnost da je pogresio i izvinjenje.

Nezdrava reakcija sa kojom gradimo bolesno drustvo sve i da smenimo Vucica - sta je, smeta vam sto Cuta samo prica na telefon dok vozi, dok tamo SNSovci rade mnogo gore stvari.

Naslov za one sa IQ-om 20. Neviđeni patriota... :)
Srećom pa ne čitam često srpske portale. Slučajno sam pogledao ovo i pokajao se.
Na zalost, vecina otkida na ovo.
Kada bi Danilo bio proglasen za prestolonaslednika i to bi proslo.
Vecina voli bas ovakvu Srbiju. Da nije tako, na 3. 4. protestu bilo bi 500000 ljudi.
Ali moramo da razumemo da narod voli bas ovakvo stanje. Pa kada je moglo ovako lepo da se krade, da se vara, da se laze.
Evo i ludacka nadzidjivanja ponovo pocinju.
I u katastru se moze....
Pa stranacko zaposljavanje.. Samo se uclanis, prodas glas i sebe.... To narod voli.
Ne voli narod toliko SNS koliko imje SNS garancija da nece biti uvedena pravna drzava.

Znaci bolje je da ostane psihicki bolestan covek, patoloski lazljivac, koji dolazi iz navijackog i kriminalnog miljea, koji je bio u najgorem zlu Srpske politike radikalima, koji su ogadili srpski nacionalizam/patriotizam svakom normalnom coveku.
Covek koji je olicenje primitivizma i bahatosti, sa losim humorom, koji siluje medije, podrzava fabriku marihuane, zataskava ubistva pocinjena od svojih saradnika, organizuje kriminalne grupe, privatizuje drzavu itd.
Ako je tako, onda OK.

npr da ni ti, ni opozicija, ni vlast sadasnja, niti iko ziv nece da me ispravi i kaze - cekaj, tadic je bio samo predsednik srbije, a ne premijer, bio je na prilicno u sustini nebitnoj funkciji, a mi sve vreme pricamo kako je bilo za vreme njegove vlasti...

da ovo sto sada radi vucic sa brnabicevom je tadic isto uradio sa cvetkovicem. i da onda je apsolutno svaki potez krsenje ustava i zakona kada kao predsednik srbije u sustini ti upravljas drzavom. znaci, krsenje svaki dan, svakim potezeom. za to vreme je vucic ako je i krsio neki zakon, to je bila mala beba za ono sto je tadic radio. eto, samo od toga do pocnemo.
Tadic je gospodin covek u odnosu na ovog psiha, bez obzira sto je i on bolid.
Tada su bar mediji prenosili sta kaze opozicija ukljucujuci i ove radikale, i nije bilo ovolike primitivizacije drustva.
Nije bilo saradnje sa kriminalom, bar ne otvorene.
Stepen zloupotreba je bio daleko manji.
To je kao da kazes, evo ovaj je ukrao zvaku, on je lopov, to je isto kao ovaj sto je ojadio banku za milione.
Pa u pravu si, i jedan i drugi su lopovi.

samo i dalje ne kapirate da nema izmedju cega da se bira jer je nemoguce prosto da je iko toliko glup kao sto su ovi iz opozicije. sto dovodi do zakljucka da nisu glupi, jer je nemoguce biti toliko glup, nego se prave da su glupi po naredjenju.
Varas se, ima prirodno glupih ljudi, jednostavno zive u svom bablu i misle da je nesto cool, a u stvari je cringe :)

Tadic je gospodin covek u odnosu na ovog psiha, bez obzira sto je i on bolid.
Tada su bar mediji prenosili sta kaze opozicija ukljucujuci i ove radikale, i nije bilo ovolike primitivizacije drustva.
Nije bilo saradnje sa kriminalom, bar ne otvorene.
Stepen zloupotreba je bio daleko manji.
To je kao da kazes, evo ovaj je ukrao zvaku, on je lopov, to je isto kao ovaj sto je ojadio banku za milione.
Pa u pravu si, i jedan i drugi su lopovi.
I dalje je poenta u tome da nikakav argument nije to sto ovi sto sada vode opoziciju nisu nista ukrali dok se Vucic nakrao za sve pare jer jednako tako Vucic dok nije dosao na vlast isto nije nista ukrao dok je tadasnja vlast krala za sve pare.

Trenutno ovi iz opozicije ne kradu jer ne mogu jer nisu oni ti koji su na vlasti. Da li ce krasti kada dodju na vlast? Ne znamo, ali smejte se koliko hocete, ali cak i te male stvari poput pojasa i pricanja na telefon tokom voznje su pokazatelji da su to u pitanju osobe koje nisu bas sklone postovanju zakona.

Sad voze bez pojasa, ali kad im se ukaze prilika za nesto vece...

Isto kao sto ti koji kradu zvake bi ukrali nesto vise da mogu jer je to taj mentalitet kleptomanski. Razlika izmedju kradljivca zvaki i pljackasa banki je sto je drugi hrabriji i sposobniji, a ne u tome sto je prvi moralniji.

Vrh