Šta je novo?

Izbori 2024

Besmisleno je razgovarati sa glupim ljudima koji ne kapiraju razliku između vladavine sa odnosom 90:10 u korist pozicije i vladavine sa odnosom 55:45.

A pun vas je forum takvih samo tako. Zrači glupost sa ove teme, već mesecima. I glupost i licemerje.

Meni jedino odvratnije od ljudi koji to ne kapiraju (a misle i busaju se da su bog zna kakvi akademici, prosvetitelji, mondijalisti, aristokrate, Miltoni Fridmani, kapitalisti, Regani... puna ih je ova tema i svi redom kipe nekim jeftinim citatima, sličicama ili deluzionim idejama) su ljudi koji se ne pojavljuju na ovakvim temama 99% vremena (ali su šatro svi ''protiv SNS'') a dođu i oglase se samo kada treba da se ispišaju po opoziciji i po svakome ko prethodnih mesec i po dana (odnosno 12 godina, zavisno kako računamo) nije sedeo kući i rokao heroin u vene, nego je pokušao da utiče i da promeni nešto, pa makar to nešto bilo zaustavljanje naprednjačke horde Orkova da vladaju sa 100.00% moći i dominacije.

Osećam da ovde na temi ima nemali broj ljudi koji su u školskim danima bili siledžije i probisveti, a ako i nisu bile siledžije i probisveti, bili su jedni od ''ćutologa'' koji su ohrabrivali siledžije, te kada bi siledžije nekog umlatile, brže bolje bi ponositi i puni sebe trčali do žrtve da mu održe lekciju zašto se ne treba buniti, nego se uvek prepustiti struji i masi. I kako je pametnije uvek popuštati, povinovati se i trpeti, nego se truditi da se nešto promeni i rizikovati da se ispadne glup.

Sere mi se.

Poslednja izmena:
Nije to poenta uopšte ako si razumeo sta sam hteo da kažem, a razumeo si... ali ok imaš pravo da budeš ovca koja podržava goveda razna ako želiš to da budeš, no problem with that.
Ne nego ćemo da podržimo goveda koja su istripovala da su spasioci a prvi su ti koji krše zakone i to bez trunke blama javno.
Sta ti govore takvi ljudi i njihovi postupci?

Nemam ni problem sa time što me direktno vređaš, a ni sa ovim drugim što sam citirao (a što je mala maca u odnosu na ove doktore nauka), jer ništa drugo ni ne očekujem od nekoga ko veruje u ispravnost projekta i sveopštu dobrobit za građanstvo, učestvovanjem u realizaciji izgradnje stambenog bloka na prostoru Sajma uz parolu spuštanja ljudi na reku.​

Besmisleno je razgovarati sa glupim ljudima koji ne kapiraju razliku između vladavine sa odnosom 90:10 u korist pozicije i vladavine sa odnosom 55:45.

Nije problem da vladavina bude 55:45 meni to lično ne smeta ni najmanje.

Ali smeta mi da 45% budu goveda i teletabisi.
Jer ovi su dokazali da su nesposobni, bahati, glupi kao tocilo.

Nek dodju neki drugi normalni ljudi pa necemo pišati po njima, ovi su zaslužili kofe go.vana

Neće doći niko drugi.

Usrali ste i poslednju, eventualno pretposlednju šansu da se Srbistan otarasi de facto jednopartijskog sistema.

Sedite kućama, bojkotujte sami sebe i sami svoje društvo, i podržavajte ovaj šljam i dalje. Ili prosto crknite. Štaviše, ovo drugo bi mi i više bilo od koristi, jer onda bar svaki put kad dođu izbori, referendumi ili protesti, mi kojima je zapravo stalo do nečega, i koji zapravo radimo nešto, ne bismo pored Vučićevih Orkova i trovača, morali da se borimo i sa bujicama beskičmenjaka, licemera, promotera apatije, relativizera, defetista i sličnog. Tako da što se mene tiče, što se više vaš ukrca na voz za onaj svet, to bolje. I to više nade ostane za Srbiju.

Sta je tu čudno kad su se svi opozicioni lideri koji su učestvovali u protestima dokazali kao teletabisi.
Retko glupi ljudi koji glume neko ludilo a obični su pajseri.
Vecina pomenutih su milioneri, a ostatak na putu da to postane. Mozda ipak nisu pajseri kakvim ih narod karakterise...

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Nek dodju neki drugi normalni ljudi pa necemo pišati po njima, ovi su zaslužili kofe go.vana
Baš bih voleo da vidim da se nađe u Srbiji jedan čovek koji će ostatku čitavog grašanstva da bude po meri, i onima koji su za aktuelnu vlast, i onima koji su za opoziciju, i onima koji si apscinenti...​

Vecina pomenutih su milioneri, a ostatak na putu da to postane. Mozda ipak nisu pajseri kakvim ih narod karakterise...
Evo ga još jedan prosvetitelj.

P.S.
Zaboravio si i da su ubijali po stanovima, a neki i silovali decu.
Takođe, Ćuta je plagirao svoj doktorat. Aleksić je bio kum sa vlasnikom najveće plantaže marihuane na Balkanu. A Marinika je bila pripadnik Zemunskog klana.

Poslednja izmena:
Kakav rđav narod jbt... čast izuzecima, koje ću uvek ceniti i podržavati.

Da nemam ovde nekolicinu dragih i bitnih ljudi, veza, uspomena, obaveza i ambicija, već bih otišao u drugu zemlju (pa sve i da bude skoro isto). Ili bih prosto otišao na drugi svet.

Koja gomila jada, čemera i apatije.

Sole, bio si pametan što si zaobilazio ovu temu. Pokušaću isto da uradim.

Једина права адреса за протест је америчка амбасада, јер све ово што се дешава и Вучић и све је њихово масло, од 2000. они су апсолутни господари овде и ниједна иоле битна политичка одлука се не доноси без њиховог аминовања, поготово од 2012.
а не да је крајњи циљ протеста кловн Жељко Митровић који ће да пушта музику са терасе, а ови ће из камиона и да се прави циркус, до Пинка може само успут да се сврати.

• Sviđa mi se
Iskreno i ja zaobilazim ovu temu jer me prosto iritira ta podela ljudi i samo sam reagovao na ljudsku glupost nakon sto sam pročitao u medijima sta su ovo dvoje snimali.

I moje mišljenje bi bilo isto da je na vlasti SNS, DS, Milosević, Tito, kralj itd

@Bender Rodriguez @solecar
Ne možete me ubediti da ljudi koji pretenduju na jednu ozbiljnu političku funkciju mogu sebi da dozvole da se snimaju javno u situacijama gde su u prekršaju sa zakonima Srbije. Pa majku mu valjda treba da budeš neki primer gradjanstva za ljude, ima valjda neki kodeks ponašanja u javnosti a ne da pokazuješ da si somina retardirana.
Nije meni problem sto su se vozili bez pojasa i dok telefoniraju, nek to rade kad ih niko ne vidi njihova stvar da li će popiti kaznu ili ne za to.

Ali ti javno to da radis i snimaš sebe i da te boli paja (ili si zaista glup da ne shvatis koliko to tebe kompromituje u političkom smislu), ako ti padaš i pokazuješ bahatost na tako malim stvarima koliko ćes ti biti bahat i bezobrazan kad se budeš dokopao vlasti?
Pa ti ćeš biti ultra šljam kad postaneš vladajuća stranka.

Tako da ne, zaista ne mogu podržati takve ljude, nikako.

Bender, sto si na forumu, a ne ides do Pinka?

• Sviđa mi se
Što ne mogu svi sa kojima idem na proteste, da tabanaju do Pinka. O tome je trebalo da misle organizatori pre nego što su planirali današnji skup. Kao što je trebalo da misle o tome da govori budu kraći, a ne da se sat vremena stoji i čeka pred pešačenje od dva sata preko pola grada.
A drugi razlog je što više nema poente. Ovi protesti su gotovi.

A gde si ti, jel si stigao do Pinka?

Jok, u drugom gradu sam ucestvovao. Znaci, ako nemas drustvo, ode revolucija?

Znam da si ljut što sam ponovo izneo istinu o neglasačima, pa sad pokušavaš da svedeš račun i umiriš savest. U redu je, razumem te. Jeste tužan dan za sve koji su protiv SNSa.

Ovi koji čekaju da padne Vučić su gori od njega. Rekoh da je predsednik Srbije Kristofer Hil objavio kraj protesta. Vi i dalje verujete u bajke o tome kako će EU i SAD da urede Srbiju. To je taj tip ljudi koji šeta na protestima. Ne zameram vam, to je vaš izbor. Gledajte svoja posla jer bez izbora nećete promeniti vlast.

Znam da si ljut što sam ponovo izneo istinu o neglasačima, pa sad pokušavaš da svedeš račun i umiriš savest. U redu je, razumem te. Jeste tužan dan za sve koji su protiv SNSa.

Drugar vidi ništa lično zaista, ja nisam ljut ni malo, ja ti kažem da su ovi koje ti podržavaš goveda, ti mi kažeš ako ja i svi ostali koji ne glasamo nastavimo da ne glasamo time podržavamo orke.
Ti meni i ostalima ne daješ opciju onda, ti defakto kažeš, svi morate da glasate za goveda jer su manje zlo od orki i ako znamo da su ovi goveda.

Brate ja kapiram da ljudi ne zele da glasaju za nešto sto ih ne inspiriše, ne moraju to da rade imaju pravo na to ako smatraju da ta opcija nije bolja.
Ne možeš kriviti ljude koji ne žele za nekoga da glasaju da su "rdjav narod"

Nek svako radi kako misli da treba i nek svako iskoristi ili ne svoje pravo glasanja, to je demokratija. Niko ne treba da trpi neke pritiske bilo koje vrste.

Hulja ne bi mogao da vlada dugo sa skupstinom bez opozicije
Sa 100% poslanika to bi bilo kao u S. Koreji. Bilo bi to nezgodno za americke pokrovitelje naseg fasizma.
Zato Ambasadi i Hulji trebaju izbori na kojima i opozicija udje u Skupstinu.
Zato je bojkot prava stvar.

Drugar, ja nisam ljut ni malo, ja ti kažem da su ovi koje ti podržavaš goveda, ti mi kažeš ako ja i svi ostali koji ne glasamo time podržavamo orke.
Ti meni i ostalima ne daješ opciju onda, ti defakto kažeš, svi morate da glasate za goveda jer su manje zlo od orki i ako znamo da su goveda.

Brate ja kapiram da ljudi ne zele da glasaju za nešto sto ih ne inspiriše, ne moraju to da rade imaju pravo na to ako smatraju da ta opcija nije bolja.
Ne možeš kriviti ljude koji ne žele za nekoga da glasaju da su "rdjav narod"

Nek svako radi kako misli da treba i nek svako iskoristi ili ne svoje pravo glasanja, to je demokratija. Niko ne treba da trpi neke pritiske bilo koje vrste.
To je bilo napisano za Bekija.

Bukvalno imaš redosled postova, njih 4 koji su ispisana nakon tvog, i nakon Bekijevog obraćanja meni. Eve gi:
Što ne mogu svi sa kojima idem na proteste, da tabanaju do Pinka. O tome je trebalo da misle organizatori pre nego što su planirali današnji skup. Kao što je trebalo da misle o tome da govori budu kraći, a ne da se sat vremena stoji i čeka pred pešačenje od dva sata preko pola grada.
A drugi razlog je što više nema poente. Ovi protesti su gotovi.

A gde si ti, jel si stigao do Pinka?
Jok, u drugom gradu sam ucestvovao. Znaci, ako nemas drustvo, ode revolucija?

A na tvoj post nisam odgovarao. Jer kao što rekoh, na ovoj temi ne želim više da imam bilo šta sa ljudima koji na ovaj ili onaj način miniraju ometaju pokušaje da se u Srbiji ukine despotija, diktatura, jednoumlje i jednopartijski sistem. U trenutnom poretku u Srbiji, u trenutnom stanju, i po trenutnim zakonima Srbije (koje btw nisam ja pisao, već ološi u Skupslini), svako ko ne glasa protiv Vučića, radi u negovu korist. Dakle bukvalno, zakoni Republike Srbistana trenutno glase: ko ne glasa protiv Vučića, glasa ZA njega. Bizarno i tragikomično, ali jbg trenutno je tako. I to je to što se mene tiče. Nema tu šta dalje da se polemiše. Vidimo se na nekoj drugoj temi.

Ako iko minira da se u Srbiji ukine diktatura, to su oni koji slepo prate instrukcije da se napadne Gazela, da se prave neki prstenovi od pola sata trajanja, da se ide pred pink, umesto pred rts i rem... a kad se i ode pred rts, da se brže bolje razilazi.

Sto se tice protesta, osnovna ideja bazira se na moralnoj osudi ubistava i empatijom u odnosu na zrtve

Medjutim vecina gradjana Srbije nema moralna nacela o empatiju. Slicno americkom potrosacu, onom kome je osnovna stvar u zivotu statusno letovanje, odlazak u TC, serije koncerti ili Zadruga, empatija i solidarnost nemaju nikakav znacaj. Vecini gradjana Srbije je dobro ovako i ne interesuju ih nevine zrtve iz prostog razloga sto vecina ne moze da zamisli da su "drugi" jednako ljudi kao i oni, sposobni da se raduju ili tuguju. U vecini slucajeva, usled nekog mentalbig ogranicenja, oni dozivljavaju sebe kao izabrane, kojim eduje "nesto vise".
Upravo ra sposobnost ili defekt osudjuje Srbiju da bude ovakva kakva je i da ima ovakvu vlast.

Zao mi je sto pisem ovako, ali ja racionalno i hladne glave pokusavam da analiziram situaciju.

@Bender Rodriguez
Ok izvini nisam ispratio redosled jer kucam pa nisam video odredjene poruke te nisam skontao da nije bilo meni namenjeno.

Pa ne znam sta da ti kažem ako ostaješ pri mišljenju da svi koji ne glasaju miniraju vaše napore.
Lepo kažem da ti onda ostalim glasačima ne daješ opciju ni pravo da iskažu svoju volju (bilo koju) ako je jedino ispravno da oni moraju da glasaju onako kako ti mislis da svi trebaju da glasaju jer inače rade protiv vas sto hocete da promenite stvari na bolje.

To više nije demokratija jer teraš ljude oko sebe.
To je narativ ili ste sa nama ili ste protiv nas. :(
Opet podela naroda. (Sto sigurno nekome odgovara, zapadu?)

Ok izvini nisam ispratio redosled jer kucam pa nisam video odredjene poruke te nisam skontao da nije bilo meni namenjeno.
👍
Pa ne znam sta da ti kažem ako ostaješ pri mišljenju da svi koji ne glasaju miniraju vaše napore.
Lepo kažem da ti onda ostalim glasačima ne daješ opciju ni pravo da iskažu svoju volju (bilo koju) ako je jedino ispravno da oni moraju da glasaju onako kako ti mislis da svi trebaju da glasaju jer inače rade protiv vas sto hocete da promenite stvari na bolje.

To više nije demokratija jer teraš ljude oko sebe.
To je narativ ili ste sa nama ili ste protiv nas. :(
Opet podela naroda. (Sto sigurno nekome odgovara, zapadu?)
po trenutnim zakonima Srbije (koje btw nisam ja pisao, već ološi u Skupslini), svako ko ne glasa protiv Vučića, radi u negovu korist. Dakle bukvalno, zakoni Republike Srbistana trenutno glase: ko ne glasa protiv Vučića, glasa ZA njega. Bizarno i tragikomično, ali jbg trenutno je tako.

sajt-uvodna-mobNEM.jpg

To je taj narativ "moranja" jer svi MORAMO da glasamo za njih inače smo izdajnici.

Brate NE MORAMO ništa!

Da porucim ovom klosaru sa Nove koji gostuje na N1, da su oni sledeci kad se zavrsi sa Pinkom i Hepijem.

Vrh