Šta je novo?

Izbori 2024

U Francuskoj....

Fz4SLiJagAMj-Vd.jpg

Znači i on je govedo.
Treba kazniti budale koje sebe snimaju dok rade prekršaje.

Sutra izlazim na proteste, ali ne u Beogradu i iskreno jedva cekam. Ocekujem neku zdraviju i prisniju atmosferu. Plus bez Zelenovica i ekipe.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ja ni ne ulazim u njihove političke motivacije i da li to sto rade ima smisla ili ne.

Ali ne mogu se načuditi koliko moraš biti tupson da se predstavis kao neki spasilac Srbije a ukanališ samog sebe ovakvim snimcima koje deliš javno.

To sam pricao ovde jedno pet puta. Na kraju rade toliko tupave stvari poput prica o ratnoj mornarici da ne mozes vise da verujes da su glupi toliko nego postane jasno da im je naredjeno da ispadnu glupi.

Od protesta sam ocekivao da iznedri neke nove likove koji ce se istaci, ali slabo za sada.

Lokalni front deluje zanimljivo, moracu malo bolje da vidim tacno o cemu se radi.

Зеленовић је ту да огади опозицију обичном и огорченом народу. Ћута на крају испада корисна бу**** овом првом, велика штета.
Што је Милош Француз добио мач? Завршио школу националне одбране или постао масонски витез?

Izuzetno mi je drago da napokon protest ide do Pinka! Vidimo se večeras!!!

Garantujem za Lokalni Front. Super su ljudi, još 2019. godine sam im kod njih u Kraljevu držao obuku o radnim pravima. Bili su u Građanskom frontu to jest koaliciji sa Ne davimo Beograd do 2020. godine. Verujem da će se pre ili kasnije priključiti novoj partiji Zeleno-levi front koju Ne davimo osniva na nacionalnom nivou.

Poslednja izmena:
I meni deluju da su super. Iako znam za Predraga Voštinića samo, podrška protestu i u Kraljevu. Verbalna Kraljevu, a fizička podrška u Beogradu.

To sam pricao ovde jedno pet puta. Na kraju rade toliko tupave stvari poput prica o ratnoj mornarici da ne mozes vise da verujes da su glupi toliko nego postane jasno da im je naredjeno da ispadnu glupi.

Od protesta sam ocekivao da iznedri neke nove likove koji ce se istaci, ali slabo za sada.

Lokalni front deluje zanimljivo, moracu malo bolje da vidim tacno o cemu se radi.

Osnovna ideja protesta, onako kako su zamislili Hulja i Ambasada jeste otupljivanje nezadovoljstva gradjana.
Opozicija to samo sprovodi.
Uvek sam to tvrdio: ceo politicki establisment je zlocinacka organizacija ciji je cilj sprovodjenje zamisli Okupatora i domacih izdajnika.

Juce sam razgovarao sa covekom koji jako dobro poznaje populaciju koja zivi u Srbiji.
On godisnje napravi oko 500 poseta ljudima da bi ima montirao i odrzavao klime.
Uvek ih isprovovocira na pricu o politici.
Kaze da je oko 2/5 gradjana protiv SNS, ali da vecina ljudi koja je protiv Hulje, nikada ne glasa.

To je to. Protesti "Srbija protiv nasilja" su prošlost. Rastureni od istih ljudi, na isti način, kao i 1 od 5 miliona. Nikad se nećemo opametiti.

Sta je tu čudno kad su se svi opozicioni lideri koji su učestvovali u protestima dokazali kao teletabisi.
Retko glupi ljudi koji glume neko ludilo a obični su pajseri.

Hvala ti bože na retko pametnim ljudima sa doktoratima u okviru vladajuće stranke. ;)

Ovi su vala na protestima dolazali da su najgluplji od svu decu.
Ako polažeš nade u razne Ćute, Zelenoviće Lazoviće da će te usrećiti onda ne znam sta da ti kažem.

PS: nema potrebe da mi odgovoriš klasičnim tvojim kontra pitanjem " ako polažeš nade u razne Vučiće itd...

Nije to poenta uopšte ako si razumeo sta sam hteo da kažem, a razumeo si... ali ok imaš pravo da budeš ovca koja podržava goveda razna ako želiš to da budeš, no problem with that.

Ako polažeš nade u razne Ćute, Zelenoviće Lazoviće da će te usrećiti onda ne znam sta da ti kažem.
Oprosti nam spatio što smo pokušali da promenimo nešto.

Evo nećemo više. Sedećemo svi kućama i bojkotovaćemo sve izbore, a Nelečeni i naprednjački šljam će vladati sa 100.00% moći i dominacije, i onda će biti bolje nego sad. Eto.

P.S.
Možemo da osnujemo svojevrsni klub apstinenata i bojkotaša. Nazovemo ga MC. Organizujemo okupljanja i druženja.
Na svakom okupljanju se dele ruski romani, heroin i cijanid, pa ko šta preferira...

Ne nego ćemo da podržimo goveda koja su istripovala da su spasioci a prvi su ti koji krše zakone i to bez trunke blama javno.
Sta ti govore takvi ljudi i njihovi postupci?
Meni govori da nisu dorasli zadatku a povrh svega su dokazali da su bahati.

Vrh