Šta je novo?

Izbori 2024

Znaci bolje je da ostane psihicki bolestan covek, patoloski lazljivac, koji dolazi iz navijackog i kriminalnog miljea, koji je bio u najgorem zlu Srpske politike radikalima, koji su ogadili srpski nacionalizam/patriotizam svakom normalnom coveku.
Covek koji je olicenje primitivizma i bahatosti, sa losim humorom, koji siluje medije, podrzava fabriku marihuane, zataskava ubistva pocinjena od svojih saradnika, organizuje kriminalne grupe, privatizuje drzavu itd.
Ako je tako, onda OK.
Nikako nije bolje da ostane SNS.
Jedino je tesko pouzdati se u opoziciju.

N1: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je na devetom protestu "Srbija protiv nasilja" bilo okupljeno oko 4.200 ljudi, odnosno da je toliko prošlo pored zgrade Vlade Srbije, a da je do televizije Pink stiglo manje.

Kako je dodao gostujući u jutarnjem programu Prve televizije, to je broj koji su izračunali softveri.

Podsetimo, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović rekao je da je ispred te medijske kuće sinoć bilo 1.986 okupljenih.
S druge strane, novinar koji se već godinama bavi procenama masovnosti političkih skupova Aleksandar Gubaš ističe za portal N1 da je oko 18.45 juče ispred Skupštine Srbije bilo oko 6.000 ljudi, a u šetnji 7.000.
Povodom protesta protiv nasilja predsednik Vučić je rekao na Prvoj da je pozvao sve na razgovore pre 40 dana i da ih je čekao.
„Samo jedan od njih da kaže da hoće izbore, tog dana će dobiti izbore“, naglasio je predsednik.
Dodao je da hoće da sasluša sve ljude, da hoće da ih čuje.
Predsednik je istakao da je uvek spreman da sasluša, ali da ne pristaje na ucene.

S obziorm na letnje statusne opsesije i rituale Beogradjana 6-7 hilj je dobar rezultat.

Pa nista ajde onda da hapsimo ove sto kradu zvake, jer ce jednog dana sigurno orobiti banku.
A ove sto pljackaju banke da ne diramo, jer su se vec namirili, pa nece jos mnogo pljackati.

Ali prvo da krenemo sa ovima sto kradu zvake, oni su opasniji, pa ako ostane mesta u zatvorima onda ove druge.

E da... zaboravio sam ovih dana da poprckujem sve ovdašnje prosvetitelje i načitane koji se lože na Otvoreni Balkan.

Dakle, Rama:

Nelečeni:
"Ne verujem da je Rama baš tako rekao''

A onda je nastavio da priča o novom ratu u koji će da šalje tuđu decu a svoju da sklanja na Halkidiki:

Inače, nekada se zapitam kako smo došli do tačke da se ujutru probudiš, upališ TV da čuješ ponešto interesantno i novo dok se spremaš za posao (ili, kao danas, odmaraš od radne nedelje) i prvo što čuješ i vidiš je nelečeni paćenik koji, uz voditelja saradnika, širi paniku, strah i mržnju (prema svakom neistomišljeniku). Ali ovo pitanje ne važi samo za Srbistan. U celom svetu je sad tako. Većinu medija kontroliše par istih vlasnika, a većina njih zarađuje bogatstva pumpajući ljude paranojama, strahovima, lažima ili trivijalnim glupostima. Informativnog sadržaja i istraživačkog novinarstva je sve manje i manje. Ljudi širom sveta se pretvaraju u glupe poslušne apatične zombije.

A onda je nastavio da priča o novom ratu u koji će da šalje tuđu decu a svoju da sklanja na Halkidiki:
Не знам само кога ће да мобилише за рат. Нико није толико луд да иде да гине против нато армије. Био би још масовнији егзодус из Србије него у претходних 11 година оркова на власти.

Većina će ga od''bati, ali ne sumnjam ja da će naći bar 10ak hiljada ovakvih bolida, što mu je sasim dovoljno za rat takvog tipa i intenziteta:
Fs0VmqvWwAAF7P8.jpg

Na 700.000 botina članova, sigurno bi našao bar 10.000 ovakvih. Naravno, drugo je pitanje i druga tema koliko bi sam sukob trajao i kako bi se završio (verovatno našim ponovnim porezom). Samo kažem da ovde uvek ima ovakvih zadrtih krezubih dijabola koji jedva čekaju da ponovo proživljavaju svoje Šešeljevske ili Arkanovske dane.

Не знам само кога ће да мобилише за рат. Нико није толико луд да иде да гине против нато армије. Био би још масовнији егзодус из Србије него у претходних 11 година оркова на власти.
naravno da nece biti rata.
Ako bi se i pojavila neka opasnost mi bi se predali bez borbe.

Неће бити рата јер би смо готово 99.99% изгубили. После како он да прода изгубљени рат и изгинуле и расељене као победу и спаси себи рејтинг, немогућа мисија.

Kako nije, pa evo kazu ljudi ovde na forumu da ne diramo ove na vlasti, jer Cuta prica na telefon dok vozi (krade zvake).

Niko nije rekao da se ne diraju ovi na vlasti.

Problem ove diskusije je sto na opasku da su ovi sto vode proteste bolidi se dobija konstantno odgovor "vama su bolji ovi sto su na vlasti"

A niko nije pomenuo vlast ni iz bliza ni iz daleka

Uvek se gura to poredjenje sa vlastima sto je debilno jer nije to poenta.

Poenta ja da ne treba niko da dozvoli da ga endoktriniraju razne budale i da ga koriste za njihove lične ciljeve.

Vi sada branite bahatost pojedinaca jer su eto oni ipak bolji od Saurona. Bili bi ste spremni da im oprostite svakakve gluposti samo da poljuljalju vlast.
To znači da opet ulazimo u začarani krug nasilja i idiotluka.

Spatio koji kuka na tok ove rasprave:
Problem ove diskusije je sto na opasku da su ovi sto vode proteste bolidi se dobija konstantno odgovor "vama su bolji ovi sto su na vlasti"
Spatio svega 4 reda ispod:
Bili bi ste spremni da im oprostite svakakve gluposti samo da poljuljalju vlast.

Znači nepridavanje previše pažnje Ćutinom prestupu sa mobilnim u toku protestne vožnje <=> spremnost da se celoj opoziciji dopusti sve i svašta.

Isto tako, spatio i svi ostali kmekatori i dalje nastavljaju da ignorišu suštinu svega:
U današnjoj politici, svaki odnos snaga 55:45 je uvek bolji nego bilo koji odnos snaga 90:10.

Niko ne brani bahatost pojedinaca. Sad ste se uhvatili detalja u akciji građanske neposlušnosti. Idem da blokiram autoput poštujući saobraćajne propise, ma važi.

Неће бити рата јер би смо готово 99.99% изгубили. После како он да прода изгубљени рат и изгинуле и расељене као победу и спаси себи рејтинг, немогућа мисија.
Kako 99.9 posto?

Tačno sam znao da će biti strašan pičvajz u javnosti onog momenta kad sam u petak video snimak Ćute kako vozi sa mobilnim u ruci.

Ne kažem da treba tako da radi, mislim da je ispao nepromišljen što makar na tih 10 sekundi snimka nije sklonio mobilni. I čudi me da mu je to promaklo tako.
Samo kažem da sam znao da sledi histerija u javnosti i da će Orkovi to da upotrebe protiv njega. Samo nisam znao da će biti tolika histerija i Helen Lavdžoj reakcija i ovde na forumu.

Mada, kad bolje razmislim, i ne treba me čudi jer je odavno jasno i očigledno da ovde obitava mnoštvo ljudi koji samo čekaju da nađu sebi neke izgovore da izminiraju i diskredituju sve.

Hebo telefon. Sto se nije juce ostalo jos duze? Nesto konkretnije, pametnije, originalnije... uradilo?

I generalno su smesni.

Skandiranje Zeljko lopove 🤣 Mislim sigurno da i krade, ali to je sustinski potpuno nebitna stvar za zameranje Mitrovicu.

Neki projektor koji ce ici na zastavu koji lik drzi iz ruke i trese se i nista se zivo ne vidi 🤣

Ulica se vodi amaterski, protesti propadaju, energija se trosi, a ni kadrovska resenja se ne vide.

Ili neko misli da ce Lazovic, Cuta, Aleksic i Milivojevic da vode drzavu?

Ja nemam nista protiv njih da budu vodje protesta pa kad padne vlast da prepuste istu struci, ali numeju ni proteste da vode.

Poenta ja da ne treba niko da dozvoli da ga endoktriniraju razne budale i da ga koriste za njihove lične ciljeve.
Ja upravo suštu suprotnost vidim kroz tvoje angažovanje na izgradnji stambenog bloka na prostoru Sajma.

Tačno sam znao da će biti strašan pičvajz u javnosti onog momenta kad sam u petak video snimak Ćute kako vozi sa mobilnim u ruci.

Ne kažem da treba tako da radi, mislim da je ispao nepromišljen što makar na tih 10 sekundi snimka nije sklonio mobilni. I čudi me da mu je to promaklo tako.
Samo kažem da sam znao da sledi histerija u javnosti i da će Orkovi to da upotrebe protiv njega. Samo nisam znao da će biti tolika histerija i Helen Lavdžoj reakcija i ovde na forumu.
Pa šta bi ti, da ćute i ostanu bez posla koji imaju? Pa ne ide. :D

Mada, kad bolje razmislim, i ne treba me čudi jer je odavno jasno i očigledno da ovde obitava mnoštvo ljudi koji samo čekaju da nađu sebi neke izgovore da izminiraju i diskredituju sve.
Jel to odjeknulo u javnosti?

Niko ne brani bahatost pojedinaca. Sad ste se uhvatili detalja u akciji građanske neposlušnosti. Idem da blokiram autoput poštujući saobraćajne propise, ma važi.

1999te sam sprejem išao da šaram opštinu grada u kome sam živeo u francuskoj gde sam napisao velikim slovima "nato ubice"
Naravno da mi nije palo na pamet sebe da snimam dok to radim a još manje da to kačim na netu.
Jedno je akcija gradjanske neposlušnosti koju ovde čak niko nije ni kritikovao drugo je ispasti bahat i glup.

У одбрану спатиа ово са телефон и невезивањем је само најсвежији случај. Већ се сада нижу редовно. Наступи у пијаном стању до српске морнарице итд

Ако хоћемо да рушимо орковима власт потребна је 100% професионалност и дисциплина. Морају имати озбиљан програм и озбиљне кадрове. (Као у поход на грен слем са дисциплином Новака а не Киргиоса.) Све мање од тога и расипа се енергија и воља народа.

Vrh