[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=778886#p778886:3oqz4qqe je napisao(la):potencijalnikupac » 28 Sep 2020 09:11 pm[/url]":3oqz4qqe]Ne znam u kom filmu neki ljudi zive sto se tice zdravstvene zastite. Postoji deo usluga Koji Moze da se plati ali to nije za ljude sa jako teskim bolestima. Gotovo svi ozbiljni lekari iz Beograda su operisani od teskih bolesti van Stbije negde od 2010 god. Covid 19 je dokkrajcio drzavni zdravstveni sistem a I polkuljao privatni ozbiljno. Na zalost govorim iz iskustva bolesnih roditelja i znam o cemu pricam. Za zdrave ljude kojima je ok da idu po kafanama i kaficima treba im frizer, pedikir, fizioterapeut I ne zele nista da rade i privredjuju ovde onda je sasvim ok. Problem je zagadjenja Beograda I ocajne kulturne ponude. Ako mozete da to progutate, uzivajte. Ja ih znam dosta koji su dosli u Beograd sa idejom da provedu penziju ali su se odselili u Grcku, Spaniju I Portugal. Ne govorim o ljudima Koji imaju 1500 € mesecno I Onda Im je Srbija jedina opcija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulazenje u necije licne planove i finansijsku situacijj je nezahvalno. Nisu svi penzioneri bolesni niti im treba stalna lekarska nega. Veliki broj je u pedesetim, sezdesetim i zdravi su. Oni kojima takva nega treba i ne pomeraju se odande gde zive i Srbija i Bg ostaju san. Ljudi se i ovde operisu , lece i izlece ali se fama o nasem losem zdravstvenom sistemu podgreva. I u velikoj meri je stvar licnog iskustva. A tako je i tamo. A svi koje dolaze imaju i back up plan. Niko ih ne tera da se vrate, shvatili su da im je kvalitet zivota ovde bolji. Sta god to znacilo.
Losa kulturna ponuda? Mora da se salis.
I vecina sigurno moze da sebi obezbedi, ako im je odgovara, da januar i februar provedu negde drugde.