Ja sam imao ubedjenje da ako se ima novac da se moze pristojno ziveti u Srbiji. Radio sam u inostranstvu, dodjemu ovde, po kafanama, kaficima, zubarima, milina. Onda mi se ozbiljno razbole roditelji, pa onda vidim svu bedu Srbije. Imam novca i dalje, ali je sve mizerija, potkradanje u bukvalnom smislu te reci, bilo da je drzavni ili privatni sistem u pitanju. Imam jako skupo strano osiguranje i cesto sam koristio Beomedic dok mi se nisu zgadili radeci jedne te iste analize jer im se tako moglo a i lepo se fakturise. I onda krenem da biram lekare po preporuci, ali to je opet veza (samo se placa privatnoj zdravstvenoj ustanovi) Zasto sam to radio u Bgd a ne vani, pa zato sto to ovde moze da se zakaze i uvece i vikendom, a to samo u malom broju zemalja moze. I da, radio sam uvek puno i dugo i nisam imao vremena za to. A onda vidim da vas u Srbiji profesori univerziteta vodaju i zavlace i nabijaju usluge a posto imate osiguranje zasto da ne. I onda sam uvideo da se ovde ne moze ziveti cak i kad imate novac. .. Naime, pozli mi prijatelju pre par meseci i oko 23 ga odvezem u Medigrup bolinciu na NBGD. Dezuran je samo profesor kardiolog, problemi prijatelja su gastroenteroloski. i oni kazu, nista, mi ne mozemo da Vam pomognemo, idite u Urgentni centar. Ja sam bio po bolnicama za siromasne po Aziji, tada je to meni licilo na slicne uslove higijene i nacin rada, Samo sto je u Aziji bilo humanije. Roditelji su mi zaista jako dugo bili ozbiljno bolesni, svasta sam video, ali pre deset godina Srbija je bila mnogo humanija. Ovo sada... America here we come.....samo sto ovde nikoga ne mozete da tuzite niti mozete da dobijete odstetu..I ako znate vrhunske doktore u Srbiji, da li znate ko se od njih operisao u Srbiji?