Par stotina metara dalje nova ekipa,
mislim da je bugarski Unipromet i da spremaju ogradu u razdelnom pojasu
ovde je već ima
i ovde
ovde je manji deo bez asfalta u levoj i tu se nešto radi
nemam blage veze šta tačno, možda odvod, neka ograda?
i dalje kod Dragomana se skreće u levu
ograde uz desnu su postavljene, pogled na stuborede
buduća petlja Dragoman zapad
kod žućka ništa novo, nema ni radnika
između dva nadvožnjaka sprema se ograda u razdelnom
stubovi rasvete su takođe prisutni
ovaj je uhvaćen na delu
zelenko
i na njemu uhvaćena ekipa na delu koja se sprema za nznm šta, hidroizolaciju na primer
stubovi i u nastavku
na kraju bukobrani, negde sa roletnama, negde bez
Polovina do Uskrsa je realnost, druga polovina po meni - sredina juna, maj kao što su najavili - teško.
Sad mislim da sve ostalo mogu lagano da privrše za 2 meseca, osim rupe, gde možda i čekaju nov projekat za sanaciju.
Leva bi trebalo da se kompletno zacrni za 7 do 10 dana, pošto od utorka do četvrtka najavljuju hladnoće, čak i sneg.
Pratim rezultate izbora, proevropski desni GERB Borisova i promerikanci iz PP-GB su pata karta, oko 25%, Bojko ima <1% prednosti trenutno.
Proturski DPS i proruski Preporod isto se kolju za 3. mesto oko 14%, izgleda još samo BSP (naslednici komunista) sa 9% prelazi celzijus.
Manje-više niko ni sa kim neće u koaliciju, posebno sa proturcima i prorusima, pa su skoro izvesni novi izbori za par meseci.
Osim ako ne dođe do potpunog preokreta i 2 najveće partije uđu u neki interesni brak, što bi bilo analogno koaliciji Šešelj-Čanak.
Sva matematika vodi ipak ka nastavku nestabilnosti i novim izborima, što u konkretnom slučaju niskogradnje i nije tako loše.
Tehnička vlada koju kontroliše predsednik Radev preuzela je Bojkovu doktrinu u vezi puteva i veće su šanse da se gradi nego pod PP.
KRAJ!