C
caribrod
Guest
Uskršnja, juče popodne, da vidimo šta su otvorili...
Tlačila me kiša u odlasku, ali jasno je da su otvorili "autoput" sa ograničenjem 80
i ne traje dugo
u povratku, kiše bez, spust ka Dragomanu
petlja Dragoman istok
na zelenku nije bilo ničeg novog, a na žućku su razvukli žičanu ogradu preko stubića, što nisam usnimio
deo posle petlje Dragoman zapad, gde i dalje ne prebacuju u desnu
delić koji ima 1. sloj asfalta u voznoj i zaustavnoj, ne i u preticajnoj, što je valjda zadatak odmah posle praznika
pa deo gde su po 2 sloja BNS u obe, odskora i sa ogradama u razdelnom pored leve
gomila, koja se posle uvalja u razdelni pojas radi montaže ograda
ovde su ograde sa obe strane leve
ex offroad, spremno za asfalt i ograničenje 30 radi prelaska sa 2. na 1. sloj BNS u desnoj, kojom se vozi
isti znak na drugoj strani, sa 1. na 2., naglasak je na slojevima u levoj, mislim da je sad spremno za asfalt
krater je i dalje krater
evo odavde je habajući, ali je i dalje dvosmeran saobraćaj
i tek kilometar dalje je izlazak na pun profil AP
ograničenje je 80, nadam se privremeno, mada uskoro ide deo bez zaustavne
pa je pre žel. nadvožnjaka 60
pa posle njega opet 80
ovde će nažalost ostati 50 zbog obesmišljavanja petlje Kalotina
što i nije tako strašno jer se ulazi u zonu GP Kalotiina, gde je trenutno i kraj AP, račvanje i ograničenje 20
a sve to zbog rupe, koja je i dalje rupa
ovo proširenje izlazne strane stoji ovako, pa negde od kraja prošlog leta...
mada su ivičnjaci relativno novi
ništa nisu uradili dok ne izmeste ovaj trafo, ako će ga uopšte izmeštati...
ove cevke pored ukazuju da će se to možda i desiti, nečemu svakako služe
Ovo što su pustili, pustili su za slikanje, mada juče na izlaznoj strani nije bilo gužve zbog praznika i vidljivog efekta.
Kad krenu šleperi i kolone biće svakako relaksiranije ne provlačiti se između njih, jer - pun profil, obilaziće se lagano.
Ostatak je status quo, očekujem da zapnu posle praznika - krater, asfalt kod propusta i dalje, prebacivanje u desnu kod Dragomana...
Imam u najavi nekoliko odlazaka po danu u tom pravcu u narednih mesec dana, pa će biti i slikovnica ukoliko ima napretka.
Vremenska prognoza je onako, biće i kiše, ali ne po ceo dan, više na oblak, mahom suvo, svejedno mi kraj maja ne deluje realno, jun po meni.
HRISTOS VOSKRESE!
Tlačila me kiša u odlasku, ali jasno je da su otvorili "autoput" sa ograničenjem 80
i ne traje dugo
u povratku, kiše bez, spust ka Dragomanu
petlja Dragoman istok
na zelenku nije bilo ničeg novog, a na žućku su razvukli žičanu ogradu preko stubića, što nisam usnimio
deo posle petlje Dragoman zapad, gde i dalje ne prebacuju u desnu
delić koji ima 1. sloj asfalta u voznoj i zaustavnoj, ne i u preticajnoj, što je valjda zadatak odmah posle praznika
pa deo gde su po 2 sloja BNS u obe, odskora i sa ogradama u razdelnom pored leve
gomila, koja se posle uvalja u razdelni pojas radi montaže ograda
ovde su ograde sa obe strane leve
ex offroad, spremno za asfalt i ograničenje 30 radi prelaska sa 2. na 1. sloj BNS u desnoj, kojom se vozi
isti znak na drugoj strani, sa 1. na 2., naglasak je na slojevima u levoj, mislim da je sad spremno za asfalt
krater je i dalje krater
evo odavde je habajući, ali je i dalje dvosmeran saobraćaj
i tek kilometar dalje je izlazak na pun profil AP
ograničenje je 80, nadam se privremeno, mada uskoro ide deo bez zaustavne
pa je pre žel. nadvožnjaka 60
pa posle njega opet 80
ovde će nažalost ostati 50 zbog obesmišljavanja petlje Kalotina
što i nije tako strašno jer se ulazi u zonu GP Kalotiina, gde je trenutno i kraj AP, račvanje i ograničenje 20
a sve to zbog rupe, koja je i dalje rupa
ovo proširenje izlazne strane stoji ovako, pa negde od kraja prošlog leta...
mada su ivičnjaci relativno novi
ništa nisu uradili dok ne izmeste ovaj trafo, ako će ga uopšte izmeštati...
ove cevke pored ukazuju da će se to možda i desiti, nečemu svakako služe
Ovo što su pustili, pustili su za slikanje, mada juče na izlaznoj strani nije bilo gužve zbog praznika i vidljivog efekta.
Kad krenu šleperi i kolone biće svakako relaksiranije ne provlačiti se između njih, jer - pun profil, obilaziće se lagano.
Ostatak je status quo, očekujem da zapnu posle praznika - krater, asfalt kod propusta i dalje, prebacivanje u desnu kod Dragomana...
Imam u najavi nekoliko odlazaka po danu u tom pravcu u narednih mesec dana, pa će biti i slikovnica ukoliko ima napretka.
Vremenska prognoza je onako, biće i kiše, ali ne po ceo dan, više na oblak, mahom suvo, svejedno mi kraj maja ne deluje realno, jun po meni.
HRISTOS VOSKRESE!