svsavic":2zc6qvzw je napisao(la):
Predlog:
Ukinuti liniju 51, a liniju 58 preusmeriti preko trgovačke, belo vrelo, palisadskom pa dalje vodovodskom.
Linija 51 i 58 su ionako slabe, a integracijom se ojačavaju, a stanovnici belih voda mogu samo dobiti bolji prevoz. Problem bi bila raskrsnica ulice vodovodska i vojna pošta i uspon uz ulicu vojna pošta!
Bilo koje produženje linije 51 ili njeno spajanje sa nekom drugom je neizvodljivo , upravo zbog pomenute konfiguracije terena. 51 ne treba dirati uopšte , jer je između ostalog i odlična alternativa za tramvaje.
Što se tiče linije 58 , i njenog pojačanja , o tome ne bih pisao , jer ne znam kako ide , pošto je slabo koristim.
Матеја Бељан":2zc6qvzw je napisao(la):
Verovatno 85 planiraju da preusmere na Banovo brdo kad se osposobi nadvožnjak, alii da je produžuju kroz NBG.
Ja sam predlagao sledeću trasu linije 85:
Od mosta na ADI kroz NBG i Zemun: Jurija Gagarina , Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića do Španskih boraca , zatim Trešnjinog cveta , bulevarom Nikole Tesle , Goce Delčeva , bulevarom Mihajla Pupina (od starog Merkatora) , Aleksandra Dubčeka , 22. oktobra , Vrtlarskom , Ugrinovačkom , Filipa Višnjića i Cara Dušana do okretnice linije 17.
Od naselja Čukarička padina trasom noćne linije 51 i to: Maršala Tolbuhina , Trgovačka , Ace Joksimovića , Ratka Mitrovića , Jablanička , Belo vrelo i Palisadska.
Sa druge strane bi mogla da se produži do Belih voda trasom noćne linije 51 koja bi prolazila kroz Cerak.