solecar":stois0rn je napisao(la):igor89":stois0rn je napisao(la):Матеја Бељан":stois0rn je napisao(la):Ne može 47 da ide do Rušnja jer je njegov takt izuzetno gust. Može 503
U pravu si za 47,ona je svakako preopterecena kamoli jos da se razvlaci gore do rusnja,to bi bila katastrofa,koliko sam ja upucen 503 bi trebalo da u nekoj daljoj buducnosti ide kroz vojvode stepe,pa onda kroz kumodraz zemljoradnickom ulicom sve do kruznog puta i dalje redovnom trasom Ja bih naprimer liniju 39 produzio bas tom zemljoradnickom ulicom sve do kruznog puta,tu lepo da naprave neku okretnicu i svi srecni i zadovoljni
Ja bi 39 produžio do ta ide celom tom novom trasom 503 do Resnika i 39 i 47 produžio do Studentskog trga , čime bi mogla da se ukine linija E9.
mozda bi se vremenom navikli i verovatno bi bilo korisno..Joca28":2ly60w90 je napisao(la):Za 610 je lep predlog,samo ljudi bi i dalje stajali na stanici i mislili da tu staje. Ionako su ukinute ekspres linije,vrste do devedesetih godina,ova sadasnja u formi 706E po meni nije kao pre dvadeset godina. Vise sam za predlog da se mozda prebaci na Vojvodjansku,jer je 45ica punija nego ranije. Za 94, izgleda da je jedino imala svrhu preko Gazele,danas ide poluprazna-jos malo pa kao i 612...
medjutim":28elz6sc je napisao(la):A kako bi 77 došla sa Zvezdare do Mirijevskog bulevara?
vucko":znxw87nr je napisao(la):Meni je to nerealno jer 77ica spasava taj kraj od guzvi.Pre verujem da ce 85icu sa bogoslovije produziti.
Матеја Бељан":3jcnznxa je napisao(la):To što se načuje obično je samo neka od priča koja dolazi sa dna hijerarhije GSP-a. Šta će stvarno da se uradi, to ne znaju ni oni koji to odlučuju, u Direkciji, do poslednjeg momenta!
Матеја Бељан":1xdl4sb6 je napisao(la):I 31/24/26/37/44 je previše od autobusa na Teazijama
medjutim":14ux4l7t je napisao(la):^^ upravo, zato treba prepraviti sadašnju 42 vratiti na ranije stanje, lokalna linija od Petlovog Brda do Miljakovca, i 34L da ide do Ortopedske umesto do Dragiše Mišovića, jer je 42 prespora da se njom ide do grada, a zbog par mesta gde naiđe na gužvu ne može da održi sadašnji takt po kom ide na 17 minuta..