medjutim":feg8zdty je napisao(la):Koliko još buseva može da se nagura na okretnicu u Pohorskoj?
Dve linije - Opcije na 100 ili na 700као и за две нове линије ка земуну догодине.
као и за две нове линије ка земуну догодине.
U radio Faru verovovatno.Dobro su se setili bilo bi lepo da dosjemo svi na otvaranje linije ja ako mogu dolazimNikola '93":1685ho31 je napisao(la):.Mada nije mi jasno gde ce taj autobus praviti toliku pauzu u mejduvremenu?
Ali o tome u drugoj polovini februara.
Pomeren polazak linije za 21.02...Nikola '93":3ewso1z7 je napisao(la):Sad sam se cuo sa DJP-om,istina je.Jos uvek su pregovori ko ce voziti i za stajalista,ali krece od druge polovine Februara linija sa 7-8 obrta dnevno koji su uskladjeni sa dolaskom i povratkom dece i sihtom sa tendencijom rasta broja polazaka.Obrt 70 min.
Verovatno to znaci: 7-9 12-15 18-20...Mada nije mi jasno gde ce taj autobus praviti toliku pauzu u mejduvremenu?
Takodje ono sto vas verovatno zanima.Bila je ponudjena i linija od Surcina (ili od-preko) aerodroma autoputem do opsine da se poveze taj kraj sa marketima DIS,Tempo i Roda i nase selo sa maticnom opstinom pa da se naprave polasci da idu naizmenicno 611 i ta linija,ali obijeno je jer ne bi prolazila kroz naselje...
P.S.
Ne bi me cudilo kada se probije put Aerodrom-Radiofar da se spoje 711 i ta novootvorena linija...
Nikola '93":wmxlpsoo je napisao(la):Sad sam se cuo sa DJP-om,istina je.Jos uvek su pregovori ko ce voziti i za stajalista,ali krece od druge polovine Februara linija sa 7-8 obrta dnevno koji su uskladjeni sa dolaskom i povratkom dece i sihtom sa tendencijom rasta broja polazaka.Obrt 70 min.
Verovatno to znaci: 7-9 12-15 18-20...Mada nije mi jasno gde ce taj autobus praviti toliku pauzu u mejduvremenu?
Takodje ono sto vas verovatno zanima.Bila je ponudjena i linija od Surcina (ili od-preko) aerodroma autoputem do opsine da se poveze taj kraj sa marketima DIS,Tempo i Roda i nase selo sa maticnom opstinom pa da se naprave polasci da idu naizmenicno 611 i ta linija,ali obijeno je jer ne bi prolazila kroz naselje...
Piše sve, ja sam te pogrešno razumeo onda, izvinjavam seNikola '93":27kcdczv je napisao(la):Pomeren polazak linije za 21.02...Nikola '93":27kcdczv je napisao(la):Sad sam se cuo sa DJP-om,istina je.Jos uvek su pregovori ko ce voziti i za stajalista,ali krece od druge polovine Februara linija sa 7-8 obrta dnevno koji su uskladjeni sa dolaskom i povratkom dece i sihtom sa tendencijom rasta broja polazaka.Obrt 70 min.
P.S.
Ne bi me cudilo kada se probije put Aerodrom-Radiofar da se spoje 711 i ta novootvorena linija...
Zvanicno ime 613 Pohorska-Radio Far