relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 19.097
direktor":36d9f6c4 je napisao(la):Ja bi jednu foto montazu ako moze pa za jedno 30 godina da uradimo presvlacenje
Jedna amaterska, na brzinu
direktor":36d9f6c4 je napisao(la):Ja bi jednu foto montazu ako moze pa za jedno 30 godina da uradimo presvlacenje
Max15":9qkc9q9s je napisao(la):Ipak je ovo grad koji u svom nazivu ima rec ,,beo'' i nekako je za ocekivati da je simbol grada bele boje.
spatiotecte":oauqnomu je napisao(la):Max15":oauqnomu je napisao(la):Ipak je ovo grad koji u svom nazivu ima rec ,,beo'' i nekako je za ocekivati da je simbol grada bele boje.
Tacno, a da bi Beograd imao iole neke veze sa njegovim imenom, bilo bi potrebno za pocetak da se okreci jedan prilicno ozbiljan broj fasada jer nazalost Beograd je trenutno siv.
TranspoWarrior":31zjbysc je napisao(la):Hvala. Loše sam se izrazio sa fasadom, mislio sam na ceo ulazni deo, uključujući otvore za prozore zatarabljene daskama. Koliko uopšte okvirno novca treba da se to sve završi? Ako se ne varam, veliki građevinski radovi su gotovi, pa pod sve mislim na ovo što laik vidi, da se oslikaju freske, zastakle prozori, odrade vitraži na prozorima i uredi enterijer.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока