Sramota je da se i dalje dozvoljava onim prevarantima da ispred hrama navodno sakupljaju pare za decu. Lično sam čuo jednu ženu koja radi često u paru sa jednim proćelavim likom da je uzela pare za decu sa Kosova a da on ne potroši sve odmah.
Ja zaista ne znam zašto iko ikada daje tim ljudima pare...Sramota je da se i dalje dozvoljava onim prevarantima da ispred hrama navodno sakupljaju pare za decu. Lično sam čuo jednu ženu koja radi često u paru sa jednim proćelavim likom da je uzela pare za decu sa Kosova a da on ne potroši sve odmah.
Šta se dešava sa liftovima?Pogledajte prilog 147013Stavili su i male polijeleje u ove delove hrama..
O tome niko ne prica i nije niko pricao u skorije vreme..Šta se dešava sa liftovima?
Radnici. Ali ni popovi se nisu proslavili.zasto i ko to mora bas da parkira svoj auto na tom platou?
Kad su krenuli sa ornamentikom, onda moraju svuda. Ovako da ostane pola pola će biti manje lepo nego da je nisu radili. I rozete i zvonici i kupole, i ove braon ivice, svuda bi trebalo da ima ornamentike. Sa tim se ne mora žuriti. Neka urade prvo rozete, pa velike zvonike, pa male, i za kraj kupole. To sve može u narednih 10-20 godina.
Može se na našim manastirima naći dovoljno inspiracije
Pogledajte prilog 147130