Mozaik je prelep. Stvarno svaka cast nasim umetnicima. Malo je kompozicijski problematican, al dobro Krivo mi je samo stop nece cela crkva biti u mozaiku. Al dobro, lepe su I freske. Vreme je bilo da SE uredi crkvaDa, da, svaka čast Muhinu, ali ovaj mozaik u Crkvi Svetog Marka mi je mnogo lepši, likovi svetaca prirodniji, kompozicije su življe i da- mozaik ima onaj sjaj na koji smo navikli kod nas.. Još mi je draže što ga rade naši ljudi, svaka im čast:
Ja sam čuo da će ipak biti sva crkva u mozaiku.Mozaik je prelep. Stvarno svaka cast nasim umetnicima. Malo je kompozicijski problematican, al dobro Krivo mi je samo stop nece cela crkva biti u mozaiku. Al dobro, lepe su I freske. Vreme je bilo da SE uredi crkva
што? Где?Malo je kompozicijski problematican,
Pa super onda. Ja sam gledao intervju sa nekim sveštenikom i on reče samo apsida u mozaiku, a ostalo freske. Još bolje ako bude mozaik, da drugovima Rusima pokazemo da i mi umemoJa sam čuo da će ipak biti sva crkva u mozaiku.
Odnos figura Isusa i Bogorodice je glavni problem. Slične su veličine, a jedno iznad drugog. Al hajde da sačekamo skidanje skela. Možda utisak bude bolji. Idealno bi bilo da imamo jednu figuru koja dominira, a oko nje manje kompozicije. Primer je apsida u Hramuшто? Где?
Pa super onda. Ja sam gledao intervju sa nekim sveštenikom i on reče samo apsida u mozaiku, a ostalo freske. Još bolje ako bude mozaik, da drugovima Rusima pokazemo da i mi umemo
Odnos figura Isusa i Bogorodice je glavni problem. Slične su veličine, a jedno iznad drugog. Al hajde da sačekamo skidanje skela. Možda utisak bude bolji. Idealno bi bilo da imamo jednu figuru koja dominira, a oko nje manje kompozicije. Primer je apsida u Hramu
Lepa fotka Mozaik izgleda lepo Ali gde im bi pamet da Boga Oca oslikaju na mozaiku Nije bilo potrebe, a greh je
Да, јесам. Све прелепо изгледа. Полако се завршавају мозаици на четири галерије (то су ваљда галерије, не знам како се другачије зову)Аааа, екстра фотка, браво cooyseeteam88! Јеси ти фоткао? Какви су утисци?
Hhahah tvoja je lepša, tako da pobeđuješПретече ме Елнамор:
Ne znam da li je bilo, al evo za svaki slučaj
Pogledajte prilog 142604