Mozaik je prelep. Stvarno svaka cast nasim umetnicima. Malo je kompozicijski problematican, al dobroDa, da, svaka čast Muhinu, ali ovaj mozaik u Crkvi Svetog Marka mi je mnogo lepši, likovi svetaca prirodniji, kompozicije su življe i da- mozaik ima onaj sjaj na koji smo navikli kod nas.. Još mi je draže što ga rade naši ljudi, svaka im čast:
Ja sam čuo da će ipak biti sva crkva u mozaiku.Mozaik je prelep. Stvarno svaka cast nasim umetnicima. Malo je kompozicijski problematican, al dobroKrivo mi je samo stop nece cela crkva biti u mozaiku. Al dobro, lepe su I freske. Vreme je bilo da SE uredi crkva
![]()
што? Где?Malo je kompozicijski problematican,
Pa super onda. Ja sam gledao intervju sa nekim sveštenikom i on reče samo apsida u mozaiku, a ostalo freske. Još bolje ako bude mozaik, da drugovima Rusima pokazemo da i mi umemoJa sam čuo da će ipak biti sva crkva u mozaiku.
Odnos figura Isusa i Bogorodice je glavni problem. Slične su veličine, a jedno iznad drugog. Al hajde da sačekamo skidanje skela. Možda utisak bude bolji. Idealno bi bilo da imamo jednu figuru koja dominira, a oko nje manje kompozicije. Primer je apsida u Hramuшто? Где?
Pa super onda. Ja sam gledao intervju sa nekim sveštenikom i on reče samo apsida u mozaiku, a ostalo freske. Još bolje ako bude mozaik, da drugovima Rusima pokazemo da i mi umemo
Odnos figura Isusa i Bogorodice je glavni problem. Slične su veličine, a jedno iznad drugog. Al hajde da sačekamo skidanje skela. Možda utisak bude bolji. Idealno bi bilo da imamo jednu figuru koja dominira, a oko nje manje kompozicije. Primer je apsida u Hramu![]()
Lepa fotka
Да, јесам. Све прелепо изгледа.Аааа, екстра фотка, браво cooyseeteam88! Јеси ти фоткао? Какви су утисци?
Hhahah tvoja je lepša, tako da pobeđuješПретече ме Елнамор: