I ja sam ubeđen da je ovo deo nekog šireg političkog dogovora. Ostaje da se vidi šta ćemo mi (i da li ćemo) dobiti nešto zauzvrat.Ovo je sasvim sigurno politička odluka a ne crkvena. Najverovatnije zbog projekata otvoreni Balkan (ili kako se vec zove).
И тебе исто.A ono Bog vas je stvorio po svom liku nista a?
Mislim da ih od juče ima 15Ako vec žele zastave, što može zaista biti lep detalj isped Hrama. Neka stave zastave svih Pravoslavnih crkava. Ima ih 14. Neka bude 7 sa svake strane. Mislim da državnim zastavama nije mesto na crkvi. Al ajde Al realno gledano, trenutno ima i prečih stvari
Neka stave zastave svih Pravoslavnih crkava.
Pa da pokaže na jedinstvo Pravoslavne crkve. Nešto slično kao molitve na vratima Hrama. Ne znam.А због чега? Уколико нема предтавништава тих истих цркава, који је смисао да их истичемо?
Ове сада које стоје све објашњавају (од посматрача ка храму):
1. Република Србија
2. Град Београд
3. Застава патријаршије
4. Застава СПЦ
Тј свих оних који имају директан однос ка храму и место где храм стоји.
Slažem se naravno, nego ako već postoji potreba za zastavama, ja bih izabacio državna obeležja. Nacija i pravoslavlje je obrnuto proporcionalnoЈасна ми је твоја идеја, али врата су израз жеље да се сваком ко улази у храм лично обрати, а заставе - постоје правила како се истичу. Просто ради неке идеје не може, постоје правила.
Za koga je dobro je. Kad je dobar CNC reljef onda sta plebsu fali malo pomerena sokla.
Evo jedna slika za one sa opsesivno kompulzivnim poremećajem
Za koga je dobro je. Kad je dobar CNC reljef onda sta plebsu fali malo pomerena sokla.
Pored staviti dvojezicnu tablu “Only in Serbia”