Gledao sam nekoliko vlogova stranih turista na Youtubu, i velika većina komentariše kako im nije jasno zašto je plato u takvom stanju, ako se uzme u obzir važnost Hrama. Stvarno je okolina Hrama velika sramota. Al realno pogledajte šatore ispred skupštine, i banere ispred Vlade...Pa onda stanje ispred Palate Srbije. Pa onda imate poluraspadnute skele na kapiji Kalemegdana, sve izgleda kao iz Mad Maxa.
То је та тзв. Симо Спасић естетикаGledao sam nekoliko vlogova stranih turista na Youtubu, i velika većina komentariše kako im nije jasno zašto je plato u takvom stanju, ako se uzme u obzir važnost Hrama. Stvarno je okolina Hrama velika sramota. Al realno pogledajte šatore ispred skupštine, i banere ispred Vlade...Pa onda stanje ispred Palate Srbije. Pa onda imate poluraspadnute skele na kapiji Kalemegdana, sve izgleda kao iz Mad Maxa. Ja ne znam sta se dešava, al kao da smo posle 2 S.R. izgubili osećaj za lepo To se i na Hramu vidi, šta je osmislio Deroko, a šta je kasnije dodato, jasna je razlika
Јел си ишао на концерт Бочелија?Hram se definitivno pretvorio u cirkus i vadarsku satru. Radim tu blizu i transfer blama me pogodi kad vidim da se turisti sa kruzera pomesaju sa gastarbajterskom svadbom i guraju sr pored trubaca da udju u Hram. Ja ne znam da u Sikstinsku kapelu ili St.Paul church u Londonu ulazi svadba sve sa onom bukom i kicerajem od oblacenja. A polupane ploce i raspali kiosci napolju daju poseban stimung toj estradizaciji i poseljacenju Hrama. Ne znam ispred neke seoske crkve u unutrasnjosti za takav neki kiceraj i blam!!