Nema potrebe da se cimaš, nema šanse da je reč o toj zgradi. Kraljice Marije 12 je ovaj stambeni objekat uokviren u žuto:
Tako da verujem da je na sajtu još uvek pogrešna adresa. Ako je reč o zgradi 2 kilometara udaljenoj od sajma, u centru grada, sa direktnom vezom sa autoputem - nema baš mnogo izbora kada su u pitanju potencijalne lokacije.
Meni je palo na pamet da nije reč o nekom od hotela koji je već u izgradnji ili rekonstrukciji, a da ih je u međuvremenu preuzeo "Le Piaf". Ali nijedan od potencijalnih objekata mi se baš ne uklapa u priču:
1. Hotel Pošta, Savska - u rekonstrukciji je, grubi radovi su gotovi tako da može relativno brzo da se privede nameni, u centru grada je, a istovremeno je blizu Sajma i autoputa. No, prema projektu rekonstrukcije hotel bi trebalo da ima nešto više smeštajnih jedinica - 66 soba i 4 apartmana. Hotel bi trebalo da ima restoran, bar i garažu (ne mogu da nađem sa koliko mesta). Konferencijske sale se ne pominju.
2. Hotel Nobel, Andrićev Venac - u izgradnji. Trenutno se radi na fasadi. Sam centar grada, 48 soba i apartmana, ima direktnu vezu sa autoputem, ali se čini da je malo dalje od 2km od Sajma. Hotel nema svoju garažu, već se navodno planira korišćenje gradske garaže u Pionirskom parku. U hotelu je planiran mali restoran, a konferencijske sale se nigde ne pominju. Fasada mu jeste zanimljiva.
3. Hotel Koling, Neznanog junaka - projekat stoji već duže vreme, van centra grada je, ali relativno blizu autoputa i Sajma. Ipak, ima 77 soba i apartmana i isto toliko mesta u garaži. Investitor je u velikim dugovima i prošle nedelje je izvršio samoubistvo. Tako da verovatno nije reč o ovom objektu.
Postoji li još neki hotel u izgradnji ili rekonstrukciji koji bi mogao da odgovara opisu sa sajta?