Колико видим, практично цела база комплекса осим лобија стамбене и пословне куле и можда неког техничког дела хотела постају јавна површина, било у партеру, било у визуално отвореним комерцијалним просторима приземља или на проходним/зеленим крововима анекса. Надам се да ће тако остати и у разради.
Велики је напредак у односу на постојеће стање што је партијски бедем између радничке и партијске елите а према најлепшем делу Ушћа коначно пробијен.
Ne vidim ovde ništa nakaradno.Prevelike su kule, bas nakaradno izgleda. Vizura sa Brankovog mosta u prilogu.
Pogledajte prilog 195661
Vise nego duplo su više od najviših zgrada u okolini npr.Ne vidim ovde ništa nakaradno.
Nije kuknjava, vec objektivne primerke.Ма како да није. 500 метара одатле постоји и угашена основна школа, толико је пренапучено. Рекло би се да ће ове зграде имати гаражу, за разлику од оближњих старих из славног времена.
Обуставите више беспризорну кукњаву.
Ako deo od tih 1800 parking mesta bude mogao da se rentira na mesečnom nivou po normalnoj ceni ok, ali cisto sumnjam.1800 parking mesta.
Škola Lenjin, najbliža školi Kralj Akesandar (Žarko Zrenjanin), koja pokriva blokove kod hotela je ukinuta još pre četvrt veka zbog nedovoljnog broja dece. Druga najbliža, Marko Oreśković, jedva je pretekla (zasad - poluprazna je, pa joj nije siguran opstanak). Eto, tolika je potražnja za školskim klupama u tom delu grada.Nije kuknjava, vec objektivne primerke.
Gde je ta škola?
Imace parking za 1 do 2 auta, ali ce ukupno u proseku biti jos 1 dodatni auto po stanu, bez parkinga. Plus, u poslovnoj kuli, najveći deo zaposlenih nece imati parking mesto(svugde je tako). Sta mislis gde ce se parkirati?
Ako deo od tih 1800 parking mesta bude mogao da se rentira na mesečnom nivou po normalnoj ceni ok, ali cisto sumnjam.
Vide se terase sa rendera, sto ne bi bilo izvodljivo, bio sam u nekoliko slicnih nebodera u USA sa terasama, bila bi velika steta da ne postoje. Meni se projekat jako svidja, dovoljno je to parking mesta, hotel je zastareo i ako neki deo grada treba da ima kule to je NBG. Kapiram da ce udariti 7k+ kvadrat i jedino je steta sto ce kazino biti u okviru kompleksa. BW bar ima politiku da ne dozvoljava kockarnice u okviru kompleksa.jesu izvodljive terase na ovako visokom objektu? Nije mi bas najasnije sa rendera
Ovo potvrdjuje ono sto sam napisao, deca iz blokova iza idu vecinski u Kralj Aleksandar Prvi, a ne u Paviljone (Nadezda Petrovic) ili pocetak Zemuna(Savatic, Miletic i Jugovic).
Ukinuta i pretvorena u srednju turisticku?Škola Lenjin, najbliža školi Kralj Akesandar (Žarko Zrenjanin), koja pokriva blokove kod hotela je ukinuta još pre četvrt veka zbog nedovoljnog broja dece. Druga najbliža, Marko Oreśković, jedva je pretekla (zasad - poluprazna je, pa joj nije siguran opstanak). Eto, tolika je potražnja za školskim klupama u tom delu grada.
Za parking - shvatite već jednom; niko vam ne garantuje da ćete se parkirati bez problema. Veliki je grad, parking mesto je retkost. Kraj priče. To nikog pod milim Bogom ne zanima, baš nigde. U principu, možete da se žalite investitoru koji je napravio vašu zgradu bez garaže. Najbolje što može da se dobije je zona, preko toga - podzemna blokovska garaža, ali to će morati da se plaća po ekonomskoj ceni, znači jedno 150 evra mesečno bar.
Nema ništa od Naše-male-pastorale sa vartburgom pod ciradom na polupraznom parkingu, prošo voz.
Ima kockarnica u Galeriji.Vide se terase sa rendera, sto ne bi bilo izvodljivo, bio sam u nekoliko slicnih nebodera u USA sa terasama, bila bi velika steta da ne postoje. Meni se projekat jako svidja, dovoljno je to parking mesta, hotel je zastareo i ako neki deo grada treba da ima kule to je NBG. Kapiram da ce udariti 7k+ kvadrat i jedino je steta sto ce kazino biti u okviru kompleksa. BW bar ima politiku da ne dozvoljava kockarnice u okviru kompleksa.
Meni bas super izgleda i bas odgovaraju na tom mestu. Ceo Novi Beograd je eksperiment sto se tice forme, materijala i visine zgrada.Prevelike su kule, bas nakaradno izgleda. Vizura sa Brankovog mosta u prilogu.
Pogledajte prilog 195661
Ja mislim da je kuknjava....ako hoces da znas gde da se parkiras, pitaj investitora ili idu u njihov info centar.Nije kuknjava, vec objektivne primerke.
Gde je ta škola?
Imace parking za 1 do 2 auta, ali ce ukupno u proseku biti jos 1 dodatni auto po stanu, bez parkinga. Plus, u poslovnoj kuli, najveći deo zaposlenih nece imati parking mesto(svugde je tako). Sta mislis gde ce se parkirati?
Ako deo od tih 1800 parking mesta bude mogao da se rentira na mesečnom nivou po normalnoj ceni ok, ali cisto sumnjam.
Upravo zbog druge recenice sam i protiv (ovolikih) kula. To ce posle ici u smeru da umesto uređenih zelenih površina pored hotela i reke imamo nekoliko takvih kula.Meni bas super izgleda i bas odgovaraju na tom mestu. Ceo Novi Beograd je eksperiment sto se tice forme, materijala i visine zgrada.
Po meni bih jos nekoliko takvih bile bas super na tom mestu
Problem su kola bez parkinga od budućih stanovnika naselja, i zaposlenih iz kule, potencijalno i iz istih grupacija iz 2 novogradnje u Trešnjinom Cvetu.Ja mislim da je kuknjava....ako hoces da znas gde da se parkiras, pitaj investitora ili idu u njihov info centar.
Zelis da kupis stan tamo pa se brines za parking ili to samo onako pitas? Onda je to kuknjava.
Nigde u Novom Beogradu nemas dovoljno parking mesta, ali to ti izgleda ne smeta. Ali zato sve novogradnje imaju parking mesta, barem nekoliko.
A ja kao investor kada gradim zgradu, pa dali ti mislis da onda moram i skolu da napravim, vrtic, jaslice
Dobar si....To mora opstina da obezbedi, pitaj to Sapica.
Gde je skola kod West-a? Gde je skola u BnV?
Мислим није баш непремостив проблемПроблем је што паре од наплате паркинга не иду у развој превоза (или за изградњу нових гаража).