spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.441
Postoji li uopste projekat jer trenutno sve nesto pricamo napamet sbb kbb?
Prilog bez ijednog argumenta.Vucko pozdravi svoje drugare iz stranke, zahvali im posebno sto koriste svaku priliku da politizuju i manipulisu ljudima. I slobodno predlozi Dobrici da ubuduce u Beogradu samo krmace da se grade, ali sve po uzoru na hruscovke.
Možda deo. Većina će otići u stanove. Suviše sporo se vraća novac od hotela.Imam za vas jednu nezvanicnu informaciju a to je da hotel Jugoslavija postaje Ritz-Carlton.
U prilogu Euronewsa koji si citirao nije bilo nikoga iz partije. Ako imaš problem sa tim Dobricom i ostalima slobodno im direktno komentariši na mrežama i ukaži na to. Ovde to neće čitati.Vucko pozdravi svoje drugare iz stranke, zahvali im posebno sto koriste svaku priliku da politizuju i manipulisu ljudima. I slobodno predlozi Dobrici da ubuduce u Beogradu samo krmace da se grade, ali sve po uzoru na hruscovke.
Још увек је све на нивоу идеје, али се полако креће са припремама. Не очекује се ништа значајно у наредне 3 године.Jel postoji projekat sa tih 3 kula ili je to za sada samo ideja?
Ни ово није тачно.Још увек је све на нивоу идеје, али се полако креће са припремама. Не очекује се ништа значајно у наредне 3 године.
"Слажем се. Прво све срушити."Samo ruši, ruši, ruši i trpaj 10 puta više kvadrata gde stigneš. Ne daj bože da se jedan delić tih para uloži u rešavanje infrastrukture, saobraćanica, metroa...
Хотел "Југославија" није на општини Нови Београд, него на општини Земун.Који су аргументи против изградње куле на месту хотела?
Ако треба негде високе зграде градити у Београду, онда је то Нови Београд.
Pa i grade javnu infrastrukturu kroz naknadu za uredjenje gradskog gradjevinskog zemljista. E sada gde novci odlaze nije njihov problem, njima je naknada uzeta.Ја мислим да приватни инвеститори треба да граде јавну инфраструктуру од свог новца. Улога јавног сектора треба само да буде о опорезивање и давања тог новца члановима партије. Дакле улога приватника је да од новца који приходује плати све трошкове и плате, плати порезе јавном сектору, и од онога што остане гради државне школе, купује медицинску опрему државним болницама, гради државни метро, асфалтира улице, прави јавне гараже, развија и одржава зеленило по граду, крпи рупе и сл. На држави је да скупи паре од пореза и даје их члановима владајуће коалције.
Одакле ти ова информација? На Википедији сам прочитао да ће остати постојећа зграда, али ће се спојити са две куле и коштаће 380 милиона евра, што је превише.Руши се хотел, градиће се три куле.