Наравно да није, него ето сад је та еуфорија .............Онда није дивља депонија него насип који обуздава клизиште испод брзе саобраћајнице?
Nije klizište već udolina/padina koja se nalazi na slici Prostornig plana koju si ti posatavio. Vidi se mali krak prema Savi.Ово није труп (доњи слој) пута, већ испод пута, падина ка реци. Претпостављам клизиште.
Postoji tema o ovom putu sa više detalja.(црвено - потпорни зид изнад пута , плаво - претпостављам насип због клизишта са доње стране пута)
Pogledajte prilog 222120
Nije klizište već udolina/padina koja se nalazi na slici Prostornig plana koju si ti posatavio. Vidi se mali krak prema Savi.
Pogledajte prilog 222137
Postoji tema o ovom putu sa više detalja.
Da da, slažem se oko ovoga.Kada je neko visokoobrazovan i ima neku karijeru iza sebe da ovo radi, na to sam mislio. Jednostavno to je jako iritantno.
Nisam siguran da bi ta opcija odgovarala, evo pogledaj kako je prošao Tempo toranj koji treba da se gradi na samom obodu grada, i koliko NIMBY ekipa negoduje protiv Greenline-a koji je tehnički na obodu grada. Jednostavno i na obodu grada bi se našlo dovoljno ljudi koji će biti protiv takve izgradnje.
Koliko košta leteći taxi?
Siguran sam da ce svi ljudi u kuli i komsije biti srecni zbog ovoga
Uvek postoji neki razlog kod nas. I da se predložilo na kvantašu našlo bi se dovoljno ljudi da se bune.Da je na drugoj strani BK predloženo, tamo gde je Kvantaš, a ne na tunelu železnice, gotovo niko se ne bi bunio.
@dejanbg88 ostao sam ti ovde dužan malo detaljnijeg odgovora zašto se slažem.Da da, slažem se oko ovoga.