Искрен да будем, са олакшањем сам прихватио ову вест о другом извештају, овај пут од стране лабораторије о одсуству азбеста у ваздуху. Верујем, или надам се да је њихова констатација тачна.
Поставио си део плана пдр за тај блок, то су намене у оквиру блока..
Што се тиче коришћења, нпр. Делта је купила само зграде бившег Интерконтинентала и сада СЦ, а користи цео простор који их окружује од Милентија до Владимира Поповића а који је у јавном власништву, што се Бнв тиче, био сам мишљења да је ту најбоље место за централни градски парк.
Народне хотеле и државна одмаралишта, односно систем који је тако нешто омогућавао су грађани одбацили пре двадесетак или тридесетак и више година, како ко гледа, тако да је са тим нажалост још тада завршено.
Nema više dileme: U vazduhu u okolini hotela Jugoslavija nema azbesta! (FOTO)
Ovime je i definitivno stavljena tačka na priču o azbestu u vazduhu na Novom Beogradu...
www.espreso.co.rs
Поставио си део плана пдр за тај блок, то су намене у оквиру блока..
Што се тиче коришћења, нпр. Делта је купила само зграде бившег Интерконтинентала и сада СЦ, а користи цео простор који их окружује од Милентија до Владимира Поповића а који је у јавном власништву, што се Бнв тиче, био сам мишљења да је ту најбоље место за централни градски парк.
Народне хотеле и државна одмаралишта, односно систем који је тако нешто омогућавао су грађани одбацили пре двадесетак или тридесетак и више година, како ко гледа, тако да је са тим нажалост још тада завршено.
Poslednja izmena: