Kojih nadleznih organa? Onih gde su direktori sverceri kokaina?Ја сам осетио такође страх и нелагоду, узроковану ширењем лажних вести и панике, а ПОДГРЕЈАНУ изостанком адекватне реакције практично свих надлежних органа.
Podnesite Krivičnu prijavu protiv svih onih koji su izazvali takvu paniku ( lica i medija) na osnovu ovog člana.Panika se svakako bila podigla, bar u mom slučaju i slučaju ljudi koje poznajem,...
Pogledajte prilog 222046
Evo je jos jedna da ne bude da je bilo slucajno. Ovaj put Vlado Baumaschinen
Kome moze da se prijavi ovo? Mislim da imamo dovoljno materijala i video zapisa da bi svaka inspekcija mogla da reaguje.
Izazivanje panike je kad u punoj Areni vikneš kašikara, pa krene stampedo i na smrt izgazi petoro ljudi.
Toga ovde nema. To je termin koji koristi nedemokratska vlast da bi ugasila bilo kakva građanska prava i odrekla se bilo koje odgovornosti i obaveze. Zašto to vlast radi u ovom slučaju?
Video sam taj post na LinkedIn-u, jako kontraproduktivno postaje sve ovo.
Imam tako neke kontakte koji bas ono nekriticki i bez filtera spamuju socijalne mreze sa svakom anti-sns propagandom, i cini mi se da ti ljudi sad vec solidno idu na zivce cak i inace opoziciono nastrojenim ljudima.
Meni je tužno kada vidim da neko sa karijerom iz sebe (često i visokobrazovan) spada na te grane.Video sam taj post na LinkedIn-u, jako kontraproduktivno postaje sve ovo.
Imam tako neke kontakte koji bas ono nekriticki i bez filtera spamuju socijalne mreze sa svakom anti-sns propagandom, i cini mi se da ti ljudi sad vec solidno idu na zivce cak i inace opoziciono nastrojenim ljudima.
Moraju da opravdaju lovuVideo sam taj post na LinkedIn-u, jako kontraproduktivno postaje sve ovo.
Post sa predhodne strane
Planira se izgradnja puta Obrenovac - Ostružnica gde će biti mnogo nasipanja radi klizišta. Možda se gradjevinski otpad od hotela prevozi tamo radi izgradnje tog puta.
A što ti je tužno da neko pomisli da je ova priča ostvariva? Moram da napišem ostvariva, jer je svakako realna. Imali smo primer zgradu Beobanke iz 2011.Meni je tužno kada vidim da neko sa karijerom iz sebe (često i visokobrazovan) spada na te grane.
Pročitaj Defketov post koji sam citirao. Nije u pitanju u vezi hotela jugoslavije, već ovoA što ti je tužno da neko pomisli da je ova priča ostvariva? Moram da napišem ostvariva, jer je svakako realna. Imali smo primer zgradu Beobanke iz 2011.
I koji je to nivo aktivnosti pojedinaca kada koristiš termin "spadnu na te grane"?
Kada je neko visokoobrazovan i ima neku karijeru iza sebe da ovo radi, na to sam mislio. Jednostavno to je jako iritantno.Video sam taj post na LinkedIn-u, jako kontraproduktivno postaje sve ovo.
На видеу се указује на ову локацију између Остружнице и Умке..
Pogledajte prilog 221987
Pogledajte prilog 221988
Има ли то везе са насипањем клизишта и изградњом брзе саобраћајнице Остружница - Обреновац?
Pogledajte prilog 221989
Pročitaj Defketov post koji sam citirao. Nije u pitanju u vezi hotela jugoslavije, već ovo
Kada je neko visokoobrazovan i ima neku karijeru iza sebe da ovo radi, na to sam mislio. Jednostavno to je jako iritantno.
Наравно да има.Pogledajte prilog 221988
Има ли то везе са насипањем клизишта и изградњом брзе саобраћајнице Остружница - Обреновац?
Pogledajte prilog 221989